Köszi a válaszokat, utólag nagyon gyengének éreztem a megjátszást turnon, ezért is tettem be.
Itt a vége. Riveren már nem éreztem magam erősnek, így csak calloltam.
Valszeg kifizettet volna.
Flop: (t80) 2, 6, 7 (2 players)
BB bets t80, Hero calls t80
Turn: (t240) 9 (2 players)
BB bets t80, Hero calls t80
River: (t400) 7 (2 players)
BB bets t200, Hero calls t200
Total pot: t800
BB shows 5, 7
Ha $50 tét alatt játszol, egy idegenről sosem kell azt feltételezni hogy jó játékos, szvsz nem nagyon értem miért játszanátok óvatosan ezzel a lappal... Ha meg mégis flösse lenne esetleg akkor megy a note, és rematch... Nem kell mindig az ördögöt festeni a falra.
Ha $50 tét alatt játszol, egy idegenről sosem kell azt feltételezni hogy jó játékos, szvsz nem nagyon értem miért játszanátok óvatosan ezzel a lappal... Ha meg mégis flösse lenne esetleg akkor megy a note, és rematch... Nem kell mindig az ördögöt festeni a falra.
Valamelyik nap játszottam egy masszív nyerő regulárral 5$-on.
20-30$-on IS vannak jó játékosok, és 100$-300$- között pedig rosszak.
Sztem nem tétfüggő.
Nem róla feltételeztem, hogy jó játékos, hanem a board-ot játszottam.
Persze, egyértelmű, de nyilván a regekről vannak már note-jaink. Viszont ha egy idegennel találkozok, nem fogom 1. handben már azt feltételezni h kompetens játékos.
Fuck Variance
Nem hiszem el hogy ez normális...
Nem hiszem el hogy ez normális...
öööö mi is? :)
Az hogy 200 meccs óta amikor vért izzadva visszajövök a mélységből egyből pofáncsapnak. Nyilván a grafikon eleje sem reális, de komolyan mondom jobban örülnék egy 200 darabos vízszintes vonalnak....
Bocsi a spamért, csak kicsit kiakadtam, és az uccsó meccs külön betette a kaput....(KK vs K4 JT4 boardon)
Lehet hogy ti röhögtök hogy 200 darab, de akinek napi 2-3 meccsre van ideje az kicsit másképp viszonyít.
igazából a gondolat, hogy hullámvasúton vagy jelenleg hatással van a játékodra is, biztos meg tudnád találni azokat a pontokat ahol hibáztál ha akarnád.
szánj erre is egy kis időt 1-2 nap játék helyett és jobban fog menni
"A gondolat. Kiirthatatlan és igen ragályos. A gondolattól, ami egyszer beférkőzött az agyba, szinte lehetetlen megszabadulni. Minden ötlet, ami tudatosult, gondolattá vált - archiválódik, elraktározódik."