Hali!
Keresek valakit akinek volna kedve néha tolni pár tv session-t, handeket elemezni közösen stb.
Starson játszok 10$-s turbókat.
Nem hiszem el hogy ez normális...
nyugi, 200 meccs breakeven normális.
Senki?
charg25
Én főleg normálokat játszok FTP-n, ezért nem sok értelme lenne.
De szerintem is tedd fel ide a kérdéses handeket.
GL
Jonas
Nekem volt július-augusztusban egy durván 400-as breakevenem normálon, még az sem nevezhető hosszúnak.
A PS turbóról meg csak annyit, hogy poénból toltam egy pár 6,25 $-at, nyertem is gyorsan 70 $-árt, aztán két nap alatt el is buktam, úgy hogy sikerült 100 $-al EV alatt mennem...
A meredeken emelkedő EV-m meredeken bukó Winning-sel párosult.
De nem hagytam annyiban és visszanyertem:)
charg25
Én főleg normálokat játszok FTP-n, ezért nem sok értelme lenne.
De szerintem is tedd fel ide a kérdéses handeket.
GL
Jonas
Nekem volt július-augusztusban egy durván 400-as breakevenem normálon, még az sem nevezhető hosszúnak.
A PS turbóról meg csak annyit, hogy poénból toltam egy pár 6,25 $-at, nyertem is gyorsan 70 $-árt, aztán két nap alatt el is buktam, úgy hogy sikerült 100 $-al EV alatt mennem...
A meredeken emelkedő EV-m meredeken bukó Winning-sel párosult.
De nem hagytam annyiban és visszanyertem:)
A 200 db-os BRE-hez lehet csatlakoni? FTP-n és PS-en is az elm. 200 game összességében BRE.
Sajnos ez szopóág. Túl kell élni. Az a baj, hogy egy idő után már megkérdőjelezem a saját létjogosultságom + a játékom. Aztán látom, hogy flop 2 pár nem tart ki over ellen, flop top 2 pár meghal FD ellen...
Ez benne van, csak lelkileg nehéz feldolgozni...
ezért vettem meg az új medal of honor-t, hogy legyen hol tiltelni :)
ezért vettem meg az új medal of honor-t, hogy legyen hol tiltelni :)
@cincinatus: Azon vagyok én is hogy visszahozzam.
Szerencsére a játékomat még nem kezdték ki a 2 outok, ahogy tiltközelbe kerülök kiszállok.
Én Heroes V-al kockulok intenzíven :D
Azért fene egy kockák vagytok! :))