Cincinatus!
Ha lehet egy kérdésem akkor mekkora ROI-d lett nagyobb mintán 10$on?
sportember
Összeségében 15 % ROI-m van eddig a normál 10 $-osokon (kb. 800 meccs, több teremet összeadva!).
Az FTP-s ROI-m viszont csak 10 % a 10 $-oskon, ebben viszont benne van eddigi legnagyobb breakevenem (amit már korábban említettem) és ott csak július óta játszom 10 $-on.
Ez elég sokat ront rajta, mivel 3-5 % ROI-n ment le két teljes hónapom (július-augusztus) és kompenzációt még nem kaptam a FTP-től:)
Szóval szerintem 15 %-ot hozni lehet a normálom, mondjuk turbón már 10 % is jónak számít, ha jól tudom.
Sajnos még nem álltam át a 20 $-oskora, ami életem egyik legjobb döntése volt, mivel a november hó eleje hihetetlen peches volt.
köszi a választ!
igen a 15%-ot reálisnak tartom én is hosszútávon, nekem is 16% most egy jelentős breakevennel.
Rejtely
Szamomra ez a totalis felfoghatatlan miszterium. Beult mellem ($11.5 PS turbo HU) ma egy supernova es nagyon meglepodtem, hogy mennyire weak volt a jateka, gondoltam utananezek.
Olyan sokkot kaptam:
HU
Games: 13394
Avg. profit: $0.33
Total profit: $4,429.53
Avg. buyin: $29.49
ITM: 53%
4-men
Games: 3331
Avg. profit: $2.41
Total profit: $8,032.95
Avg. buyin: $24.31
ITM: 29%
Tudom, hogy a HU SNG talan az egyetlen mufaja a pokernek, ahol nem szamitanak a statok es tobbfele uton-modon is megszerezheto a mindenki altal ahitott profit, de en eddig szentul meg voltam gyozodve arrol, hogy a loose-passziv stilus az tuti bukasra van itelve husangban.
Megmagyarazna nekem valaki, hogy mi modon lehet ezt a stabil profitot hozni BB call 76% es BB 3-bet 5% statokkal?
A fentiekhez tarsult egy 82% fold to flop cbet stat is. Nem ertem...
Szamomra ez a totalis felfoghatatlan miszterium. Beult mellem ($11.5 PS turbo HU) ma egy supernova es nagyon meglepodtem, hogy mennyire weak volt a jateka, gondoltam utananezek.
Olyan sokkot kaptam:
HU
Games: 13394
Avg. profit: $0.33
Total profit: $4,429.53
Avg. buyin: $29.49
ITM: 53%
4-men
Games: 3331
Avg. profit: $2.41
Total profit: $8,032.95
Avg. buyin: $24.31
ITM: 29%
Tudom, hogy a HU SNG talan az egyetlen mufaja a pokernek, ahol nem szamitanak a statok es tobbfele uton-modon is megszerezheto a mindenki altal ahitott profit, de en eddig szentul meg voltam gyozodve arrol, hogy a loose-passziv stilus az tuti bukasra van itelve husangban.
Megmagyarazna nekem valaki, hogy mi modon lehet ezt a stabil profitot hozni BB call 76% es BB 3-bet 5% statokkal?
urbanpoet303
Ez azért van, mert az ilyen típusú játékos alapvetően postflop akarja a meccset eldönteni.
Ez teljes mértékben helyes játék lehet, ha tényleg van edge a szintjén a többi játékossal szemben a postflop játékban.
Ezen felül nagyon kellemetlen ellenfél, mert nem fogja minden szeméttel betenni a teljes stackjét és általában jól méri fel a lapodat, alacsonyan fogja tartani a potokat és sok kis emeléssel fog játszani, legtöbbször pozícióból.
Ha tényleg jobb a postflop játéka, akkor nem is lehet ellene mást csinálni, mint egy agresszív preflop játékot, sok 3 bettel és számára kényelmetlenül nagy potokat kialakítani. Szóval sajnos gamblerkednünk kell ellene.
Mondjuk szerintem turbón kevésbé lehet hatékony egy ilyen játék, mert kevés ideje és tere van a postflop játékra, de normálon nagyon jól működhet.
urbanpoet303
Ez azért van, mert az ilyen típusú játékos alapvetően postflop akarja a meccset eldönteni.
Ez teljes mértékben helyes játék lehet, ha tényleg van edge a szintjén a többi játékossal szemben a postflop játékban.
Ezen felül nagyon kellemetlen ellenfél, mert nem fogja minden szeméttel betenni a teljes stackjét és általában jól méri fel a lapodat, alacsonyan fogja tartani a potokat és sok kis emeléssel fog játszani, legtöbbször pozícióból.
Ha tényleg jobb a postflop játéka, akkor nem is lehet ellene mást csinálni, mint egy agresszív preflop játékot, sok 3 bettel és számára kényelmetlenül nagy potokat kialakítani. Szóval sajnos gamblerkednünk kell ellene.
Mondjuk szerintem turbón kevésbé lehet hatékony egy ilyen játék, mert kevés ideje és tere van a postflop játékra, de normálon nagyon jól működhet.
:)
Aggro fishek ellen én is ezt játszom, viszont a fent említett típusú játékos mindenki ellen így játszik.
Nagyon ritka fajta és még ritkább, aki ezt a stílust jól is játssza, de ugyanolyan veszélyes mint egy jó laza-agresszív ellenfél, szóval az ilyenekkel sem érdemes rematchelni.
Az a helyzet, hogy meg kell találni, hogy ki ellen mi a jó. Valamikor én is ultra aggro vagyok, valamikor viszont limp-call...
Tegnap játszottam 9 csatát PS-en. Amit elvesztettem, azt csak jobb lappal tudtam, amit megnyertem az meg hero call volt. Érdekes partik voltak. Nehogy postoljak egyet-egyet... :)