Orang3J3ws99
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. nov. 9. 10:03

Üdv mindenkinek!

Sikerült fellőni a tourney-t PS-en, mindenki megtalálhatja:

Name: PA HU Challenge
ID: #328458948
Buyin: 5+0,50$
Date/Time: Nov 11 (Csütörtök), 19.00 helyi idő szerint (20.00 CET)
10 perces vakszintek, 1500 kezdőzseton (tehát standard sima PS HU)

Eddig jön: Orang3J3ws99, Sobi, GreEko, cincinatus, kukiszabi, criticaL, dfecco23, sportember, urbanpoet303, delfinkutya

A jelszó PM-ben megy majd ki mindenkinek szerda késő este.
Aki a hely miatt nem tudna jönni remélem addig valahogy megoldja :)
@Alessio: Ha szépen megkéred a supportot nem oldja fel semmi pénzért a tiltást?

Még jó, hogy visszanéztem a hozzászólásokat, mert már tökre elfelejtettem!

THX Man, beírom a naptáramba :)

És csak angol nyelven csetelhetünk :))

cincinatus
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. nov. 9. 10:18

Orang3J3ws99

Én tegnap a legbénább fishtől kaptam ki (a többit nyertem).

Fish barátunk mindent dobott, maradt 500 zsetonja, de kiülte AK-t, ami a párom ellen egy runner runner egylapos flushre erősödött, megnyert még két flippet és végeztünk is:)

Orang3J3ws99
Válasz cincinatus kommentjére
2010. nov. 9. 10:40

Ne is mond...

A durva amikor sharkon az ember xyK USD vesztő és rommá mákol. A nyerő reget meg kicsinálod. Azok a játékosok tegnap mind elvertek, akik shark szerint super tilten voltak. :)

Alessio
2010. nov. 9. 11:51

Nemtom mi volt a tegnapi nappal, de detto.
Runnen runner, flip, 2%-al nyerik meg. Az utóbbi durva volt :)

criticaL
2010. nov. 9. 14:33

Azok a játékosok tegnap mind elvertek, akik shark szerint super tilten voltak. :)

Azért ez nem sokat jelent. :D
Nem a játékos tudását mutatja, nem is azt hogy tilten van-e vagy sem. :p Volt nekem olyan, hogy játszogattam, és egy csávó leül mellém, és mielőtt elkezdődik a meccs elkezd piszkálni, hogy "na mivan tilten vagy?", meg ilyenek. Látszott, hogy fel akar húzni csak nem értettem mivel, teljesen nyugodt sessionöm volt. Kiderült, hogy megnézett scope-on, és én észre se vettem előtte, de 6ot valahogy sikerült bukni két asztalozással zsinórban, és ő szó szerint vette a super tilt státuszt. :D Még jó, hogy elvertem és eltűnt scoperól..

Orang3J3ws99
Válasz criticaL kommentjére
2010. nov. 9. 14:49

Persze, ez ok. 3-at bőven el lehet veszteni, főleg turbókon. Az bosszantott, hogy a sharkon a profit résznél ezeknél a játékosoknál pirossal volt megjelenítve és egy "-" jel volt a 4 karakterből álló szám előtt.

Vicces. Azért 3 BI plusszos lett a session végre vége (kopp-kopp-kopp) az 1 hetes szopóágnak!!! :))

És ÁJ LÁV SZTÁRZ!
(biztos ami...)

Alessio
2010. nov. 9. 15:06

Azért ez nem sokat jelent. :D
Nem a játékos tudását mutatja, nem is azt hogy tilten van-e vagy sem. :p Volt nekem olyan, hogy játszogattam, és egy csávó leül mellém, és mielőtt elkezdődik a meccs elkezd piszkálni, hogy "na mivan tilten vagy?", meg ilyenek. Látszott, hogy fel akar húzni csak nem értettem mivel, teljesen nyugodt sessionöm volt. Kiderült, hogy megnézett scope-on, és én észre se vettem előtte, de 6ot valahogy sikerült bukni két asztalozással zsinórban, és ő szó szerint vette a super tilt státuszt. :D Még jó, hogy elvertem és eltűnt scoperól..

ehehe :)) :)) :))

Other:
Ma valahogy adott is az rng, meg el is vett, de a szívásnak úgy látszik itt is vége.
Úgy látszik a termeknél az rng egy szálon fut :)

Jonas 77
2010. nov. 9. 15:14

Még jó, hogy visszanéztem a hozzászólásokat, mert már tökre elfelejtettem!

THX Man, beírom a naptáramba :)

És csak angol nyelven csetelhetünk :))

Off:
Én nagyon szépen és választékosan tudok káromkodni angolul is :D

On:
Várhatóan eddig jön:
Orang3J3ws99, Sobi, GreEko, cincinatus, kukiszabi, criticaL, dfecco23, sportember, urbanpoet303, delfinkutya, Genius_, Mabohai, bnas, rogyion, Orang3J3ws99 oldalbordája, Jonas77

criticaL
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. nov. 9. 15:16

Várhatóan eddig jön:
Orang3J3ws99, Sobi, GreEko, cincinatus, kukiszabi, criticaL, dfecco23, sportember, urbanpoet303, delfinkutya, Genius, Jonas77

Mintha Mabohai is írta volna, hogy jön

Orang3J3ws99
2010. nov. 9. 15:20

Mintha Mabohai is írta volna, hogy jön

A játékosokat elnézve nem valami +EV a torna... D

Élő ügyfélszolgálat