Üdv mindenkinek!
Sikerült fellőni a tourney-t PS-en, mindenki megtalálhatja:
Name: PA HU Challenge
ID: #328458948
Buyin: 5+0,50$
Date/Time: Nov 11 (Csütörtök), 19.00 helyi idő szerint (20.00 CET)
10 perces vakszintek, 1500 kezdőzseton (tehát standard sima PS HU)
Eddig jön: Orang3J3ws99, Sobi, GreEko, cincinatus, kukiszabi, criticaL, dfecco23, sportember, urbanpoet303, delfinkutya
A jelszó PM-ben megy majd ki mindenkinek szerda késő este.
Aki a hely miatt nem tudna jönni remélem addig valahogy megoldja :)
@Alessio: Ha szépen megkéred a supportot nem oldja fel semmi pénzért a tiltást?
Orang3J3ws99
Én tegnap a legbénább fishtől kaptam ki (a többit nyertem).
Fish barátunk mindent dobott, maradt 500 zsetonja, de kiülte AK-t, ami a párom ellen egy runner runner egylapos flushre erősödött, megnyert még két flippet és végeztünk is:)
Ne is mond...
A durva amikor sharkon az ember xyK USD vesztő és rommá mákol. A nyerő reget meg kicsinálod. Azok a játékosok tegnap mind elvertek, akik shark szerint super tilten voltak. :)
Nemtom mi volt a tegnapi nappal, de detto.
Runnen runner, flip, 2%-al nyerik meg. Az utóbbi durva volt :)
Azok a játékosok tegnap mind elvertek, akik shark szerint super tilten voltak. :)
Persze, ez ok. 3-at bőven el lehet veszteni, főleg turbókon. Az bosszantott, hogy a sharkon a profit résznél ezeknél a játékosoknál pirossal volt megjelenítve és egy "-" jel volt a 4 karakterből álló szám előtt.
Vicces. Azért 3 BI plusszos lett a session végre vége (kopp-kopp-kopp) az 1 hetes szopóágnak!!! :))
És ÁJ LÁV SZTÁRZ!
(biztos ami...)
Azért ez nem sokat jelent. :D
Nem a játékos tudását mutatja, nem is azt hogy tilten van-e vagy sem. :p Volt nekem olyan, hogy játszogattam, és egy csávó leül mellém, és mielőtt elkezdődik a meccs elkezd piszkálni, hogy "na mivan tilten vagy?", meg ilyenek. Látszott, hogy fel akar húzni csak nem értettem mivel, teljesen nyugodt sessionöm volt. Kiderült, hogy megnézett scope-on, és én észre se vettem előtte, de 6ot valahogy sikerült bukni két asztalozással zsinórban, és ő szó szerint vette a super tilt státuszt. :D Még jó, hogy elvertem és eltűnt scoperól..
Még jó, hogy visszanéztem a hozzászólásokat, mert már tökre elfelejtettem!
THX Man, beírom a naptáramba :)
És csak angol nyelven csetelhetünk :))
Várhatóan eddig jön:
Orang3J3ws99, Sobi, GreEko, cincinatus, kukiszabi, criticaL, dfecco23, sportember, urbanpoet303, delfinkutya, Genius, Jonas77
Mintha Mabohai is írta volna, hogy jön