Nagyon egyénfüggő, hogy hány beülő kell. Ha könnyen viseled az oda-visszaváltást a szintek között és időben le tudsz állni, akkor elég lehet a 30 beülő, de én inkább az 50 beülőt javaslom.
Számolj vele, hogy egy -10 beülős széria is simán benne van a pakliban, (bár szerencsére én eddig max. -6 beülővel megúsztam.)
kösz a válaszokat ! igen a don eléggé egysíkú játék,
első 3 vakszinten hagyjuk a gyépéseket kibontakozni,
csak jó lapokkal szállunk be, a vége meg szinte csak
a megfelelő push or fold-ról szól. megtűzdelve a megfelelő
pillanatban elköveteltett lopásokkal.
de elég egyszerű a bankroll növelés céljából.
a hu sokkal érdekesebb számomra is, és úgy látom
profitálni is jobban lehet belőle. persze az alapoknál
kezdtem, a legkisebb limiten, de ahogy nézem ez
elég simán verhető. ezért is kérdeztem meg itt
a tapasztaltabb "motorosokat", hogy mikor éredemes
váltani...
eddig 1 asztalon játszottam hu-t, úgy érzem ez marad is.
ha lesz lelkierőm, megcsinálom a videót is...
kösz a válaszokat ! igen a don eléggé egysíkú játék,
első 3 vakszinten hagyjuk a gyépéseket kibontakozni,
csak jó lapokkal szállunk be, a vége meg szinte csak
a megfelelő push or fold-ról szól. megtűzdelve a megfelelő
pillanatban elköveteltett lopásokkal.
de elég egyszerű a bankroll növelés céljából.
a hu sokkal érdekesebb számomra is, és úgy látom
profitálni is jobban lehet belőle. persze az alapoknál
kezdtem, a legkisebb limiten, de ahogy nézem ez
elég simán verhető. ezért is kérdeztem meg itt
a tapasztaltabb "motorosokat", hogy mikor éredemes
váltani...
eddig 1 asztalon játszottam hu-t, úgy érzem ez marad is.
ha lesz lelkierőm, megcsinálom a videót is...
vidit én is csinálnék de nem tudom h mennyire gép függő h sikerüljön..?Valaki erről ha tud valamit azt várom:)
Amúgy az h don-on v ezen jobb profitálni ne jelentsd ki , sokan azt hiszik a hu egy aranybánya, hu semmihez nem hasonlítható legeslegnehezebb műfaj , mindennap szenvedni viszonylag pici összegekért,rengeteg bad beat,tiltet kezelni/viselni. Aki itt talpon tud lenni az nagyon sokoldalú ember és a poker többi fajtában is hasznosíthatja az itt megszerzett kemény tudást. Ide nem elég az , hogy letoltam már 1500-Hu-t X roi-val és akkor én vagyok a 'király' itt ha valaki azt akarja elmondani h sikeres több hónap esetleges év elteltével lehet ezt kijelenteni. Itt én vagy szerintem akárki más is csak egy lelkes amatőrnek mondhatjuk még magunkat e téren. Pedig Pokerrel 3 éve ismerkedtem meg online is még is amit 3 hónap csak Hu sngzés után eltudok mondani az eddigi tudásomnál 100× nagyobb.
vidit én is csinálnék de nem tudom h mennyire gép függő h sikerüljön..?Valaki erről ha tud valamit azt várom:)
Hi.
Bocsánat, hogy belekontárkodom, de mostanában
én is beleuntam a CG grindelésbe (és buktam is...),
így a don és a hu sng-k felé vettem az irányt.
Eddig sikerrel :) Minden videót lekaptam innen,
sokat tanultam. Csak egy kérdés: milyen BR-t
ajánlotok ehhez a két műfajhoz?
Még nem tudom, mekkora indadozások lesznek,
de gondolom nagyobb, mint CG FR-n.
Így 50 BI-re gondoltam.
Esetleg, ha valaki készítene újabb videót
ezekben a témákban...
Ha senki, akkor büntetek, és én fogok :)
Üdv, ferkocs
video
Csináltam egy videót a mai egyik játékomról(a minőségen még igyekszek javítani). Kommentálni nem fogok egy videót se, így aki nem akarja enélkül megnézni az ne tegye :)
Helyette van egy kis zene.
Érdekelne, hogy ki milyen hibát vél felfedezni a játékomban.
YouTube - vs lerby10 part1
YouTube - vs lerby10 part2
Csináltam egy videót a mai egyik játékomról(a minőségen még igyekszek javítani). Kommentálni nem fogok egy videót se, így aki nem akarja enélkül megnézni az ne tegye :)
Helyette van egy kis zene.
Érdekelne, hogy ki milyen hibát vél felfedezni a játékomban.
YouTube - vs lerby10 part1
YouTube - vs lerby10 part2
Egyetértek Tricivel, és még hozzátenném, hogy érdemes lesz leszokni a slowplay-ről, különösen pozíción kívül, és pláne limpelt potban. Ha drillt flopolsz, hívj legalább egy kicsit, úgysem fogja senki sem elhinni neked a lapot, amit reprezentálsz, nagyon gyakran még vissza is fognak hívni rád.
A QQ preflop allint én sem értettem, én max. 60-ig hívnék itt.
Még egy: Ha az ellenfél 500 chip környékén, vagy az alatt van, én semmilyen lappal nem hívnék 60-at preflop, csak max. 40-ig emelnék, nagyon jó lapokkal pedig megfontolandó esetleg a limp is. Pl. ha AJ-vel csak limpelsz, egy agresszív ellenféltől jó eséllyel allint fogsz kapni, viszont ha 60-ig emelsz, akkor csak elijeszted az ellenfelet, és valószínűleg dobni fog. Itt persze ellentmondásba keveredtem magammal a slowplayt illetően, de itt megfelelő ellenféllel szemben szvsz elég jó hatásfokkal fog működni, éppen a kívánt célt érjük el vele, óriási blöfföt indukálunk tőle.
Egyébként sok sikert a továbbiakban!