Sziasztok!
Ti tapasztaltatok már olyat, hogy nem írja jóvá az adott összeget amit épp megnyertél?
Coralon 10€-ós Hu-ot játszottam, s jött a már-már szokványos belassulás - ilyenkor vagy 15 másodpercet kell várni minden lépésre. Mivel magas vakszinten voltunk már, nem sok volt hátra, így be is húztam. Volt már ilyen, de az még sosem fordult elő, hogy nem íródik jóvá a nyeremény. És nem csak a nyeremény, hanem az én nevezési díjam sem... Le is fotóztam a lobbit, ami kb negyedóra múlva frissült hozzá a valósághoz -. azaz, "addigra" lett vége... Azóta is eltelt még 15 perc és semmi..
Mindezt megírtam nekik is, remélem, átlátják a helyzetet, mert a szoftverük katasztrófa. Ideértve a teljes Ipokert.
Ami még érdekesség, hogy ilyenkor a többi HU asztal is megáll, de az MTT-k mennek rendesen.:)
Szerk: a parti vége után 45 perccel jóváíródott.:)
Nekem is volt ilyen kb 4 éve egy kis oldalon amit egy live club csinált,nagyon a nyakukra kellett járni, hogy jóvá írják. Aztán a végén 80€val többet adtak :D Amúgy h-h nem látlak már PS lobbyban?
Amúgy h-h nem látlak már PS lobbyban?
Neked szólt,és a hogy-hogy röviditése itt falun :D
Értem.:)
Őszintén és emberesen bevallom, hogy a sárga papírok késztettek egy lightosabb környezetre.. Az utolsó hónap elég BE-re(talán egy kis mínusz)-ra sikerült.. Álltam volna a sarat, ha nincs ez a tényező.
Tervezem, hogy visszatérek, de hamarosan ostromolni fogom az Ipoker 20€-t, s majd meglátom. Tudom, itt egyszerűbb "helytállni", mint Starson, de olyan szinten megerősödött a mezőny 1-2 hónap alatt(többek között a backingcsoportoknak is köszönhetően), hogy egy bizonyos mennyiség alatt nem éri meg. Mással is foglalkozom a póker mellett, s ilyetén most nem ez a fő prioritás - bevételnek viszont megfelelő. Ha a "karrier" számítana, akkor maradtam volna Starson, mert igazán fejlődni egy erős mezőnyben lehet...
A másik ok, hogy lejárt a Sharky. :D :D :D
Értem,én mindig úgy képzeltem ha a PSen 15$on tolod akkor kis teremben nyugodtan mehetne az 50€.
Mivel annyira elmaradnak tudásban,meg elkényelmesednek regek is,gondolom eleve azért nem PSen tolják,mert nem bírják ha akadályba ütköznek,és elég pár meccset tolni, hogy elkerüljenek.(PSen napokig,hetekig tud üldözni néhány pszichopata :D) Rosszul gondoltam?
Írtam privátot! GL
A PT4-es F-T-R cbet nem egyenlő a barrelezéssel.
Értem,én mindig úgy képzeltem ha a PSen 15$on tolod akkor kis teremben nyugodtan mehetne az 50€.
Mivel annyira elmaradnak tudásban,meg elkényelmesednek regek is,gondolom eleve azért nem PSen tolják,mert nem bírják ha akadályba ütköznek,és elég pár meccset tolni, hogy elkerüljenek.(PSen napokig,hetekig tud üldözni néhány pszichopata :D) Rosszul gondoltam?
ps en nincsenek is pszichopaták :D