Orang3J3ws99
Válasz radír kommentjére
2015. febr. 3. 10:49

pedig a PT4 ezt írja:
Percentage of the time that a player bet the river given that he had a chance to do so and he was the last preflop raiser and bet the flop and turn.

Formula: Number of Times Player Continuation Bet on the River / Number of Times Player Could Continuation Bet on the River

ez alapján annak kéne lennie. én értek valamit félre?

Elvileg. Gyakorlatilag 2bet+ potokra vonatkozik, így a 3-4bet potok is beleszámítanak és cbetnek vesz minden betet turn és riveren. Ha turn vagy river delayed cbetelsz azt is annak számolja, mintha barreleztél volna például.

Endre1988
Válasz btomi93 kommentjére
2015. febr. 3. 14:15

ps en nincsenek is pszichopaták :D

Igen,kéne még exportálniuk :D

Endre1988
Válasz Joooke kommentjére
2015. febr. 3. 14:17

BTomi: amúgy megörököltem a down swingedet 2 hét erejéig,de szerencsére vége :D

radír
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2015. febr. 3. 15:22

köszi, igen azt észrevettem, hogy 2+ betes potokban is számol, de a delayed c-betes dolgot nem.
ideje írni egy újat helyette

gTheCG
2015. febr. 3. 16:06

Hi!

Biztos megéri az iPokeren játszanod? A rake kb 2x akkora mint a PS-en. Elég nagy a forgalom? Ugyanúgy 25bb-ről indulsz?

Ascent888
Válasz gTheCG kommentjére
2015. febr. 3. 16:15

Hi!

Biztos megéri az iPokeren játszanod? A rake kb 2x akkora mint a PS-en. Elég nagy a forgalom? Ugyanúgy 25bb-ről indulsz?

Kb 60%-os rakebackkel(fd+pontok) a rake már kevesebb, mint a Starson....

Regspeedet játszom, egyedül a forgalom a problémás.....

van Gerwen
Válasz Ascent888 kommentjére
2015. febr. 4. 11:40

Jungleman és WCGRider éppen vereti 3 asztalon az 5000 dolláros hu-kat. Valami hozzáértő elemezze már ezt pls. :D weaktight | Hand

Maxxxika
2015. febr. 4. 12:05

teljesen standard

castor11
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. febr. 4. 12:05

Jungleman és WCGRider éppen vereti 3 asztalon az 5000 dolláros hu-kat. Valami hozzáértő elemezze már ezt pls. :D weaktight | Hand

Szerintem ezeket nem igazán lehet megválaszolni, mert fogalmunk sincs az egymás elleni dinamikájukról ill. azokról a tendenciákról, amelyeket ilyen helyzetekben egymás ellen alkalmaznak. Szóval igen nehéz lenne ezt egy igazán hozzáértőnek is elmagyarázni, én pedig nem is vagyok igazán hozzáértő :D
Viszont látok logikát a dologban :)

Maxxxika
2015. febr. 4. 12:30

Nekem amúgy tetszik végig.
Azt leszámítva, hogy nem 3betelnék 69o-val.
És ha 3 beteltek és végigverik, akkor nem calloznám KQs-sel.

Élő ügyfélszolgálat