MerACE
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. febr. 4. 12:32

Jungleman és WCGRider éppen vereti 3 asztalon az 5000 dolláros hu-kat. Valami hozzáértő elemezze már ezt pls. :D weaktight | Hand

Jungleman: "Prémium párom van."
WCGRider: "A f*szt van."

csiga19794
Válasz Joooke kommentjére
2015. febr. 4. 12:49

Fish mind a kettő!

Maxxxika
2015. febr. 4. 18:41

Van itt olyan, aki 4maneket játszik?
Ki szeretném deríteni, hogy a PT jól trackeli-e őket.

Mabohai
Válasz Maxxxika kommentjére
2015. febr. 7. 14:13

Van itt olyan, aki 4maneket játszik?
Ki szeretném deríteni, hogy a PT jól trackeli-e őket.

Nem trackeli jól őket. Egyenként vissza lehet nézegetni és átállítani az eredményét, akkor kb jó lesz, de nem tökéletes.

Ma nekem egy sima kétfőst is rosszul vezetett.

dosattakk
2015. febr. 12. 16:01

+1 tényleg nem én utólag szoktam editelni

dosattakk
Válasz Mabohai kommentjére
2015. febr. 12. 16:13

van valakinek ötlete pontosan mi ez a progi ami live írja a potoddsot és a helyes döntést ebben a videóban?
nem tudom GTOt ír-e az mondjuk komoly lenne readless v. stat nélküli játékban

https://www.youtube.com/watch?v=cS41zd0mkKw

Maxxxika
2015. febr. 12. 16:26
dosattakk
2015. febr. 12. 17:48

délelőtt kipróbáltam csak más a hud rész kicsit. lehet ez már az újabb. kösz maxi!

Ascent888
2015. febr. 19. 16:29

Az Ipokeren tapasztaltatok már olyat, hogy a betsizing korlátozva van nagyvaknyi egységekre? Coralon most ez történik... Az eszem megáll.. Hiába írom be manuálisan, felülíródik..., de postflop sem működnek az előre beállítható gombok. Hiába nyomok a 60, vagy 70%-ra, automatikusan kerekít nagyvakra, vagy le, vagy fel. Először azt hittem, fix limitre ültem be.., de nem.. Kipróbáltam Nl Super Turbón is - mindenhol ugyanez... Így játszhatatlan az egész...

Azért érdekes, mert Winneren nincs probléma, vagyis, nem a teljes Ipoker őrült meg..., viszont ide vagyok berendezkedve...

Ellenben, úgy látom, közel két hónap után újra működik a rematch - igaz, így játszani nem lehet...

Gordon
2015. febr. 19. 19:04

Srácok!

Bárki akinek van ongame kliense pls nézze már meg, hogy lát e normál és turbo sng asztalokat ... én 2 napja nem látom őket, írtam a supoortnak de szerintük van, újraraktam a klienst meg kitöröltem mindent de minden hiába csak és kizárólag a hypereket látom

Élő ügyfélszolgálat