A Gala-n is elromlott... Incredible.
A lényeg, hogy a fejlesztőmérnökök dolgoznak az ügyön.
Update: megnéztem, s valamennyi játékvariánsnál ugyanez a helyzet(6max sng, cash, stb).
pls bárki akinek van ongame kliense nézze már meg 50$ turbo és normal HUSNG-t látja e, mert hiába igért nekem a support továbbra is csak a hypereket látom, előre is köszi
pls bárki akinek van ongame kliense nézze már meg 50$ turbo és normal HUSNG-t látja e, mert hiába igért nekem a support továbbra is csak a hypereket látom, előre is köszi
Sziasztok!
Melyik hálózatot ajánlanátok a PS-n mellett hyper-re? Van-e olyan terem, ahol annyi játék mehet le óránként, mint PS-n(first depo bonus-ok miatt kérdezem)?
Melyik sng registratort használjátok PS-n kívül?
Köszönöm a válaszokat!
Heló. Milyen limitre gondoltál? A 2. kérdésedre e nélkül nehéz válaszolni. 15$-ig PSen is akad elég akció, de a Fulltilten illetve az ipokin is vannak hyperhusng-k. Úgy tudom más termekbe nincs használható regelő program, de szerintem nincs is rá nagyon szükség.
micro-low-ra gondoltam. A különböző fd-k miatt játszanék kisebb termekben, viszont nagyon gyengék a szoftverek, lassúak, nem látható az ellenfél(csak ha megnyitod a tornát). Full Tilt-re fogok átköltözni és köszönöm a választ!
Micro-lowlimiten véleményem szerint elég nehéz FD bónuszt pörgetni, ezeken a limiteken a nettó profitod sokkal több lesz mint fentebb, és ez lesz a meghatározó. Full tilten mondjuk érdemes lehet játszani PS melett MS-től és attól feljebb, de micro-lowlimitesként szerintem sokkkal jobban járnál ha csak PSen játszanál, és lenne egy szép nettó winningsed, mint kis termekben várni hogy legyen egyáltalán akciód. De persze nekem mind1, akárhol is kötsz ki , GL
Köszi! átgondolom, lehet jobb a PS. ráadásul most nézem, hogy 10 db spin&go jegyet kapsz ha befizetsz. milyen limiten játszol? GL!
IPoker:
Az mekkora agyrém, hogy Hu-sng közben az az üzenet jelenik meg, hogy "Egy percen belül fejezze be a játékot, mert karbantartást végzünk és az Ön internetkapcsolata meg fog szakadni".
Azt hittem viccelnek, de minimum úgy gondoltam, hogy a parti végigmehet. Nem vicceltek. Természetesen egy river valubet előtt ültetett ki - ezzel az üzenettel; " Az Ön internetkapcsolata megszakadt, mert karbantartást végzünk."
Az öröm az ürömben, hogy valószínű, az ellenfelemnél is ez történt, mert nem tudta elvinni a kasszát, pedig pozíciója volt rajtam. És végül sikerült megnyernem a meccset, mert egy kliensújraindítás után lehetett folytatni..
Ámbátor felteszem a kérdést, normálisak ezen játékszervezők? Van ilyen ezen a bolygón?
az korrekt :D
írták hogy mennyit időt vehet igénybe vagy neked kellett rápróbálni egy újraindításra?