Semmit nem írtak, annyi volt a szöveg, amit leírtam.., mindez két felugró ablakban, játék közben.:D
Ezért is csodálkoztam, hogy újraindításkor működött.:)
Mit lehet azzal csinálni,akivel lejátszottál 2 hét alatt 2.5k handet,+ 5BIval vezetek ellene,és nem adja fel?
Szétcseszi mindkettőnk órabérét de nem érdekli,azt mondja nem hagyja, hogy mással játsszak,ha 6-szor nyitom meg a lobbyt akkor 6 asztalon ül rám...Ilyen extrém pszichopatát ritkán találok,kíváncsi vagyok ezt más, hogy kezeli?
Verd meg 50 bi-vel! Utána nem lesz kedve beülni melléd!:-)
Ez jó tipp,erre nem is gondoltam :)
Akkor majd a százalékot ne felejtsd osztani:p
Szanj ra par orat, elemezd ki, szedd szet+ tegyel a jatekodba moveokat, amitol kiesik a komfortzonajabol ( limp mr, minbetek, 2x overbet shoveok) probald cseten tiltre tenni, ja es a legfontosabb, h te ulj ra. Csak erzelmileg lehet ezeket az eszerveket nem erto egoregeket kicsinalni.
Szal a legfontosabb, h te ulj ra, erezze, h te vagy a dominans. Ennel jobbat nem tudok
Szanj ra par orat, elemezd ki, szedd szet+ tegyel a jatekodba moveokat, amitol kiesik a komfortzonajabol ( limp mr, minbetek, 2x overbet shoveok) probald cseten tiltre tenni, ja es a legfontosabb, h te ulj ra. Csak erzelmileg lehet ezeket az eszerveket nem erto egoregeket kicsinalni.
Szal a legfontosabb, h te ulj ra, erezze, h te vagy a dominans. Ennel jobbat nem tudok
szerintem ezt a tanácsot felejtsd el :) aki rádül egoból vagy azért mert edge-t érez rajtad azt nem fogja zavarni ha te ülsz rá, sőt valószínűleg még inkább rád fog szállni :D az elemzés egy jó ötlet de mivel én is játszottam már ellened elég könnyen ki lehet szúrni hogy szedett vedett a játékod és rengeteg leaked van, ha nem értesz az elemzéshez valamint nem tudod a statokat megfelelően értelmezni illetve kihasználni akkor ennek sincs sok értelme, főleg nem 2x overbeteket csinálni meg baromságokat ettől csak bukni fogsz nem fogod összezavarni ezekenek a moveoknak csak akkor van értelme ha tudjuk mit csinálunk és matematikailag helyes lesz az move mert pl annyi blöfföt tartalmaz a rangeünk
Lehet sok leakem van,ez az a műfaj ahol mindig van hova fejlődni.... Viszont én nem vagyok akkora hazafi mint te meg az elemzős brigádod, hogy honfitársra ülök rá,majd szólok nekik, hogy jöjjenek chaten anyázzanak le a nulláról..Az vigasztal hogy az ilyen kis nethuszárok persze élőben önbizalom hiányos vézna kölykök,gondolom a nőknél se produkálnak kimagaslót,így itt vezetik le a fölös feszkót,ezért nem is izgat! Én is adok neked egy tuti tippet,játssz le havi 300 gamet,majd "adózz le" belőle 50%-ot! Április van,30$-on tolod már? Mert december óta ígérgeted..Hajrá én drukkolok neked :)
Ha lesz egy jó egymásnak ugrás, szóljatok, hazafelé beugrom popcornért. :D