47k game alatt már volt dolgom elmebetegekkel,azért írtam mert ilyennel még tényleg nem találkoztam aki napi szinten 25-30 meccset akar velem lejátszani,kíváncsi voltam , h másnak volt-e hasonló,illetve mi az ellenszer az ilyenekre.
Azt arra értettem, akik azt tanácsolták neked, hogy írj te is chatbe.
De ne rám vetítsd már ki ezt az egészet, hol tehetek én arról hogy az sng-nk alatt odajön valaki téged oltani? én soha nem ***** anyáztam neked, nem oltottalak nem vagyok az illetőnek az apja meg senkije hogy rászóljak. Egyébként meg azért nem játszottam mostanában annyit mert (nincs magánéletem és állandóan csak a gép előtt ülök) :) Bár nem értem miért kéne nekem elszámolni a munkaidőmmel neked.
Egyébként én az igazat írtam. nem személyeskedésből mondtam hogy milyen a játékod meg oltani akartalak. Te meg egyből elkezdted ezt hogy nyálcsorgatós elemzős brigádod meg hogy így nézek ki meg olyan a szexuális életem meg stb, biztos kibaszott nagy rálátásod van erre, és akkor még én vagyok a ****** meg engem állítasz be gonosznak :D vicc...
Egyébként én az igazat írtam. nem személyeskedésből mondtam hogy milyen a játékod meg oltani akartalak. Te meg egyből elkezdted ezt hogy nyálcsorgatós elemzős brigádod meg hogy így nézek ki meg olyan a szexuális életem meg stb, biztos kibaszott nagy rálátásod van erre, és akkor még én vagyok a ****** meg engem állítasz be gonosznak :D vicc...
De ne rám vetítsd már ki ezt az egészet, hol tehetek én arról hogy az sng-nk alatt odajön valaki téged oltani? én soha nem ***** anyáztam neked, nem oltottalak nem vagyok az illetőnek az apja meg senkije hogy rászóljak. Egyébként meg azért nem játszottam mostanában annyit mert (nincs magánéletem és állandóan csak a gép előtt ülök) :) Bár nem értem miért kéne nekem elszámolni a munkaidőmmel neked.
egyébként belenéztem kicsit az ellened játszott handekbe és találtam érdekes dolgokat azt kell hogy mondjam :D pl 4bet allint calloztál 44BB effen QJo val kb soha nem lesz jó senki ellen. 3utcán át beteltem és riveren check raise allin mentél 3. párral ez se volt egy túl jól átgondolt move. limpelt kasszában check raiseltél 2.pár gyenge kickerrel majd calloztad az overbet allint csak hogy néhányat említsek :) inkább ezeken gondolkodj szerintem :)
Srácok sry, de marha szánalmas ez a fight.
ez 15$ limit, ott ülnek a magyar regek egymásra?
vagy nem 15? vagy nem regek?
már nincs is elseje:confused:
sharkyval alapból vannak gondok, amúgy neted miatt is hátra dobhat, ha valaki "lopja" lobbyt (kézzel regel) akkor is csinálhat ilyet. Milyen téten tapasztaltad ezt? 30+ nem nagyon "lopják" lobbyt.