Nekem is ez volt az első gondolatom, de riverre kevesebb mint potnyi pénz marad villain előtt. 935 előtte, 1050 a pot. Most több mint fél potot betelni (590-650) aztán dobni a maradék 300-ra elég kacifántos line ezzel a lappal. Nem túl szép, na.
Akkor már inkább AI.
Vagy esetleg 1/3 pot bet/fold. Bár ez sem tűnik acélosnak.
Hova tűntek hiper heads upban a magyar regek? Csak spiritedreal-t látom magas téten játszani.
Gondolom SpinNgo.
hali srácok, tudnátok mondani valakit akivel átnézhetném a hu játékomat? esetemben turbó sng végjátékról van szó, 10-40bb általában.
köszi
atish
Flop/Turn játék után érdemes itt menni a thin-valueért? Ha igen milyen sizeal?
Szerintem villain range: AT,KT,QT,77-99,(9T/8T/AQ/AK/) lehet itt kb.
Tx-el de még 77-99-el is lazán blöff-catchelhet a historyt tekintve megfelelő size esetén. Főleg hogy itt a K nekem kb sose segít. Többi ellen szivacs.
[HR][/HR]
Flop turn szerintem rendben van, a river viszont elég ratyi lap. Nincs még elég info arról, hogy itt catchelne egyet Tx-el, ráadásul ha feltételezi, hogy a sok limped után inkább erősebb lappal emeltél, akkor főleg broadway-eket tesz a kezedbe és ha itt allé vered, akkor szerintem ritkán megy át blöffcatchbe. Nekem ehhez több info kellene, ráadásul a range-ét segíthette is a K, szóval inkább xbackelek és kapok infot a mutatásáról is.
Köszi, tisztába raktad a dolgot.
Egyébként ráborítottam és kinyögte a callt Tx-el. Kár hogy az x a K volt. :)
Én abból indultam ki, hogy ha itt a K-n pusholok annyira polarizáltnak fog tűnni a rangem (JK/JT/66/44 más value nem is lehet nálam) hogy cathel AT/QT-vel.
Így kicsit jobban átgondolva tényleg pokoli fa.zság volt.:cool:
PT4-esek!
Hogy szűrtök rá a short játékra?
Rászűrtem a Pre eff stack size<25bb-re, de nagyon furcsa adatokat dobott ki. 1.5-2x annyi BB handet jegyez nagy mintán mint SB handet, ami lehetetlen. Ráadásul 3x akkora ev bb/100-at jelez bb-re mint sb-re. Egy kollegánál is ugyanezek a tünetek.
(10k hand alatt 30 ev bb/100-at ír bb-re. 25 eff alatt. Nincsenek illúzióim itt komoly hiba van a számításban. :D )
Upgradeelni szerettem volna a Sharkyt midstakes-re, és ki is alkudtunk egy összeget, mert csak 50 napja fizettem elő újra az egyel kisebbre. El is küldtem Cog Disnek az 50$-t és írtam a supportnak, hogy aktiválhatják. Erre az a válasz, hogy nem fogadják el a Pokerstarsos pénzküldést. Nem részletezték, hogy miért változott a rendszerük, de azért ez elég érdekes... Megírtam nekik, hogy szóljanak Cognak, hogy küldje vissza a pénzt, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle - máskülönben én hajkurászhatom a hyper lobbiban..
szerk:
Visszaszívok mindent, aktiválták! Elvileg a PS szabályai miatt változott a rendszerük. A lényeg, Cognak ne küldjetek pénzt.:D
Szia Maxxxika nem tudok pm-et írni neked , engem érdekelne ez a coffeehud.
tudnál segíteni?
előre is köszi