DZoliteres
Válasz Maxxxika kommentjére
2015. máj. 24. 7:58

lyézusom :D

Tényleg kellett volna adni még egy kis időt magadnak, amíg megszokod.
Én a coffee1-et turbóztam fel magamnak, ugyanazt tudja, mint a legújabb.
Image

Szia tudnál nekem ezzel kapcsolatban segíteni, érdekelne a dolog engem is.
Nem tudok pm-et írni sajnos.
szia

Ascent888
Válasz Joooke kommentjére
2015. jún. 18. 17:03

Sziasztok!

Volt már ilyenre példa, hogy a Sharky szerver elérhetetlen?

Ascent888
2015. jún. 18. 18:53

Teljesen érthetetlen okokból az elsődleges netemmel nem működött(sem a Sharky nem töltött be, sem a weboldal). Vodafone mobilnettel igen(azzal meg a Stars nem megy). Visszakapcsoltam az elsődlegesre, s most meg működik minden.:)

Maxxxika
Válasz DZoliteres kommentjére
2015. jún. 18. 19:12

Szia Maxxxika nem tudok pm-et írni neked , engem érdekelne ez a coffeehud.
tudnál segíteni?
előre is köszi

Szia!
Közben már játékot váltottam, és le is töröltem, de valakinek biztos megvan itt.

Ascent888
2015. jún. 18. 20:38

Lol, én meg azt hittem, hogy régen megbeszéltétek üzenetben. Az már nem annyira lol, hogy abbahagytad.. Nem mentek jól a 4man-ek, vagy találtál valami jobb műfajt...?

HUNchampion
2015. jún. 18. 20:48

Spinezik :D

Ascent888
2015. jún. 18. 22:45

Akkor nem mehet rosszul Neki, ha még hudot is egy életre törölte.:) Gl hozzá!

Van olyan oldal ami normálisan trackeli a spint?

Maxxxika
2015. jún. 18. 23:18

Ja, mostanában spinen szoktam pötyögni :)
Tudtommal semmi nem trackeli normálisan.

Ascent888
2015. júl. 1. 18:17

Sziasztok!

Mit lehet akkor tenni, ha a Sharky megőrül? Fel-le ugrál a lobbiban a sorok között. Néha előfordul, de a Stars és/vagy a Sharky újraindítása megoldja a problémát. Most viszont bármit csinálok, adminként indítom mindkettőt, stb, nem javul meg. Lassan fél órája küzdök vele. Már aero témát is váltottam, kikapcsoltam, bekapcsoltam, stb, de ugyanazt csinálja.:)

Mi a teendő?

szerk; egy gépújraindítás megoldotta a problémát. Méghogy a Windowsnak nincs lelke.:)

Ascent888
2015. júl. 12. 23:18

Sziasztok!

Leírnék egy kis történetet. Az egyik panamai 30-60-100(reg és turbo) regulár két órával ezelőtt játék közben observerként írt, hogy vegyem fel skype-on. Egyet játszottam vele valamikor 30-on, akkor beült hozzám(nyertem :) ). Nem értettem, mit akar, de gondoltam, valami kartellszerű a dolog, így felvettem.
(Én 15-30 regspeeden és 15 turbón játszom.)

Elég szürreális lett a helyzet, mert azt írta, hogy nem akar velem regvarozni - ami így önmagában érthetetlen, nem értem, miért közölné ezt velem Skypeon(az egyetlen játékunk után) - hiszen szó sem volt ilyesmiről. Ezután írta, hogy lenullázta magát, s küldjek már neki 60-150$-t, mert a strandon van és csak holnap tud újratölteni. Elmondta, hogy sokéve a Starson játszik, 1000$-t is nyomta valaha. Utánanéztem, s valóban igaz.

Ami viszont nagyon furcsa, hogy miután írt, hogy vegyem fel, még láttam játszani 30-on(megkerestem, mert a nemzetiségét sem tudtam). Vagyis, akkor még elvileg a pénzkérés miatt nem akart volna az "ismerősöm" lenni - hiszen, volt még neki.

Én viszont roppant etikátlannak tartom, hogy ismeretlentől úgy kérjek pénzt, hogy elvileg évek óta grindolom a magasabb limiteket, s nincs egy ismerősöm, aki segíthetne?

És ez nem csak etikátlan, hanem rendkívül furcsa is.... Egy ismerősöm azt mondja, hogy még az is lehet, skypeon keresztül tud valamit hackelni- mert ennek így semmi értelme...

Végül nem küldtem neki, mert még ha igaz is lenne a története(aminek kicsi az esélye), akkoris, miért nem talál valami ismerőst? Ez az egész nem, stimmel.

Mit szóltok ehhez?

Élő ügyfélszolgálat