Evolution
HU Sng-ben szerintem itt ezerféle dolog lehet nála + az esetek nagy százalékában blöffölni fog. A river overbetje sokszor arra utal, hogy csak ki akar bennünket emelni.
Egyébként az all-in betnek itt a végén csak akkor van értelme, ha tudja, hogy nagyon erős lapunk van és jó eséllyel megadjuk, mivel rengeteg mindent el fogunk rá dobni, amivel még egy szép méretes emelést is megadnánk.
Ha flush van nála, akkor pedig szerintem cooler.
Ui: Pont azért lesz sok blöff, mert minden draw kijött.
Vegul megadtam, es nem bloff volt. 97 suited volt nala.
Most mar csak azert kar, hogy nem jott le meg egy pikk, mert akkor en nyerek :)
Volt meg tegnaprol egy masik erdekes leosztas is.
Nalam AA. Emel gombrol, visszaemelek, megad.
Flop: JQQ - Emelek, megad.
Turn: K - Emelek, megad.
River: T - Emelek, insta all-in.
Igazabol nem is nagyon gondolkoztam, hogy mi lehet nala, mert ugy ereztem, hogy Ax vagy valamilyen damas variaco van nala, talan AQ. Meg eszembe jutott a JQ, KQ, QT is, de ugy voltam vele, hogy annyira szerencsetlen nem lehetek, de JQ volt vegul nala. Coooooler...;)
Viszont az a jo, hogy kozben az STT es MTT oldalon iszonyat hot run-om van juniusban, igy nem hatnak meg az ilyenek. Ilyenkor altalaban kapok egy decline-t, de mar regelek is a kovetkezore.
Ezah
Sejtettem, hogy ez lesz a vége, de nagyon rosszul játszotta meg az ellenfél, másrészt sokszor fognak ilyenkor gyengébbet mutatni.
A visszaemelése a flopon elve rossz, ha valaki még ráemel vagy rátolja, dobhatja el.
A turn check ilyen alacsony flush-el szörnyű.
Egyébként simán lehettél volna te is magasabb FD-n (hányszor mutattak nekem már magasabb flusht...)
A river all-in esetében pedig puszta véletlen, hogy épp nut sorod volt. Ezer másik lapot dobatott volna ezzel az all-inel, ami egyébként egy egészséges emelést simán adott volna.
Evolution
HU Sng-ben szerintem itt ezerféle dolog lehet nála + az esetek nagy százalékában blöffölni fog. A river overbetje sokszor arra utal, hogy csak ki akar bennünket emelni.
Egyébként az all-in betnek itt a végén csak akkor van értelme, ha tudja, hogy nagyon erős lapunk van és jó eséllyel megadjuk, mivel rengeteg mindent el fogunk rá dobni, amivel még egy szép méretes emelést is megadnánk.
Ha flush van nála, akkor pedig szerintem cooler.
Ui: Pont azért lesz sok blöff, mert minden draw kijött.
Mivel már régóta nem volt hsz, itt egy kérdéses hand.
4. hand a partyban, az ellenfélről különösebb read még nincs, csak annyi, hogy szereti a minraise-t.
No-Limit Hold'em Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (SB) (t1420)
BB (t1580)
Hero's M: 47.33
Preflop: Hero is SB with K, J
Hero bets t50, BB raises t100, Hero calls t60
Flop: (t240) 10, 7, 6 (2 players)
BB bets t20, Hero raises t120, BB calls t100
Turn: (t480) J (2 players)
BB checks
Hero?
Hero?
Hideyoshi
Szívemből szóltál, ugyanez volt a gondolatmenetem, ezt tettem én is:
Turn: (t480) J (2 players)
BB checks, Hero bets t300, BB calls t300
River: (t1080) 2 (2 players)
BB bets t780,
Hero: ?
Hú, lehet, hogy Ax-el csinálta ezt végig?!
Hát én nem dobnám, call, egy lap ver. (Esetleg 89s, de az tényleg merész lenne).
Gondolom nem nyertél, ezért került be ez a hand...
Valóban nem nyertem, igazából az a kérdés, hogy a gondolatmenetem helyes volt-e? (Én ezt coolernek értékeltem.)
Hero raises t880 (All-In), BB calls t100
Total pot: t2840
Results:
Hero had K, J (flush, King high).
BB had A, 4 (flush, Ace high).
Outcome: BB won t2840
Igen, az volt teljesen.