Skacok 100% , hogy nem terheli ado az online pokert! Nav oldaláról is levették a törvényt.
Én a helyedben skrillre kikérnék egy részt vagy netellere vagy mind2-re, és onnan kártyával befizetnék transferwise-ra.
Onnan meg kikérném hazai bankszámlára persze ezt is szép lassan, mellette egészségügyi séta ATM-ig naponta.
És még csinálhatsz ilyet skrill kártyával befizetsz fél milliót tipmixpro-ra, fogadsz 2x5 ezerért és kikéred hazai bankszámlára.
20 millió azért párna alatt se jó, főleg nem forintban.
Sőt ebből lehetne már befektetni is Transferwise-al meg bármilyen bankszámlára utalhatsz, befektetési számlákat még annyira se nézik szereintem mint a többit.
Első, az online póker adózása határozatlan, pontosabban nincs meghatározva, így nehezen tudnak ráhúzni bármilyen szabályozást is. Le lehet ettől függetlenül adózni természetesen összesen 31-33% (nem 42)(nézzetek utána hogy jön ki TB+EHO) ,de szerintem nem sok értelme van . Skrillről biztosan nem venném le ATM-ből,mert azzal instant elbukod a profitod 10%-át a váltási ráta miatt. Én azt javaslom, készíts egy revolut kártyát, vegyél rá VIP szintet (metal) amivel ingyenesen le tudsz venni havi 220k ft-ot emellé el tudsz költeni bármennyit kártyás és netes vásárlással. Havonta kb 1m forintnyi pénzt ráutalsz abból elköltesz/kiveszel mondjuk 400k-t a maradék pénz felhalmozódik és majd szépen lassacskán leveszed. Nagyobb összeget nem tudom hogyan mozgatják a nagy játékosok, erről sosem akarnak beszélni, pedig nemhiszem h szupertitkos dologról lenne szó, úgyhogy én is ennyit tudok csak én így csinálnám legjobb tudásom szerint. Egyszerre nem vennék ki revoluton ahogy korábban írta csiga mondjuk 3-4m forintot, mert akkor tényleg megkérdezik h honnan van, és akkor lehet probléma, de a lassú folyamatos tranzakciókkal nem lesz probléma
szerk. feltételezem nem csak revolutnak van ilyen kártyája/szolgáltatása így több revoluthoz hasonló kártyával növelni lehet a felvételi tempót /esetleg családtagnak is beszerezni egy ilyen kártyát. Amit kihagytam, skrillre utalnám ki persze és onnan utalgatnám revolutra. Ennek jelenleg nincs költsége.
Most nézem, nem használtam skrill kártyát kb 3-4 éve.
De nagyon megdrágult, én ilyen 3$ valamire emlékeztem ATM-ről +1egész pár százalék váltás forintban kicsit több.
Most 900 euró a napi max kivétel, 51 eurót vonna le egy pénz kivételért :))
5,75% von le ha minden igaz egy pénz kivételért.
Még jó hogy elállítódott a security tokenem, és nem tudok belépni....
Neteller is ugyan az gondolom ha már egy cég.
Átváltás miatt szerintem még mindig elég jó a transferwise. ATM 1000euró 25euró bukó ez szerintem belefér.
https://transferwise.com/hu/multi-currency-account/pricing
Revolutnál 1% az átváltás, havi 185000ft tranzakciók után +0.5%. 220000ft kp. felvétel után 2%, metálal plusz havidij.
Transferwise 0.5% átváltás, 200 euró ingyenes kp. felvétel utána 2%.
Szia, írj egy elérhetőséget és leírom neked röviden és érthetően, hogy milyen opcióid vannak.
Szia, írj egy elérhetőséget és leírom neked röviden és érthetően, hogy milyen opcióid vannak.
Én Skrillről átrakosgatnám a standard Revolutomra a pénzt , onnan meg leszedegetném ATM-ből. Havi másfél milla körül van a limit.
Év végére úgyis közel lehet a 400-as euró. Így lennék a legnyugodtabb + talán a legjobban is így járnék.
Mondjuk bő egy év ATM-hez járás után napi/heti szinten ATM függővé válnék az ***vaisten. Hiányozna nagyon.
Adózni meg elvből nem adóznék
engem is érdekelne egy ilyen, ha lennél olyan szíves.
szniko333@gmail.com
Első, az online póker adózása határozatlan, pontosabban nincs meghatározva, így nehezen tudnak ráhúzni bármilyen szabályozást is.
feltételezem nem csak revolutnak van ilyen kártyája/szolgáltatása így több revoluthoz hasonló kártyával növelni lehet a felvételi tempót /esetleg családtagnak is beszerezni egy ilyen kártyát. Amit kihagytam, skrillre utalnám ki persze és onnan utalgatnám revolutra. Ennek jelenleg nincs költsége.