Jött bárkinek e-mail az infókkal, tanáccsal?
Ha bárki megkapta légyszi küldje tovább nekem, mert a kérdést én tettem fel, de válasz még sajnos nem jött.
kopppendorfer-botond@freemail.hu
A válaszadók közt találtam 1-2 jó tippet, de még nem vagyok teljesen nyugodt.
Köszi addig is!
- tuti nem csak 1 helyre kérném a pénzt
- nem kell mindent kp-ra váltani, simán költöd a pénzt skrill / neteller kártyáról a boltban, külföldi rendelésnél meg végképp (főleg eun belül)
- ha nem az van, hogy az utóbbi 10 évben papíron minimálbért se kerestél, most meg veszel egy házat, addig nem olyan nagy para, de ha pl lecseréled a tetőd, rakatsz fel napelemet, kifizeted a diákhiteled, a kutyát nem érdekli miből volt
- ilyen pár százezres-milliós utalásokból, ki-be fizetésekből rengeteg átfut a bankrendszeren / nap, nyilván nem csekkolják mindet :)
Jött bárkinek e-mail az infókkal, tanáccsal?
Ha bárki megkapta légyszi küldje tovább nekem, mert a kérdést én tettem fel, de válasz még sajnos nem jött.
kopppendorfer-botond@freemail.hu
A válaszadók közt találtam 1-2 jó tippet, de még nem vagyok teljesen nyugodt.
Köszi addig is!
Skrill, vagy neteller depo. transferwise haza küldjük.
Magyar raiffeisen számláról jön, Transferwise Ltd szerepel rajta.
Ezt a skrill-t meg a másikat 4% váltással el kellene felejteni.
Skrill, vagy neteller depo. transferwise haza küldjük.
Magyar raiffeisen számláról jön, Transferwise Ltd szerepel rajta.
Ezt a skrill-t meg a másikat 4% váltással el kellene felejteni.
Gondolom itt az EUR-FT-ra gondolt, viszont miután kivetted az euródat, azt is be kell váltanod feltételezem,ha kenyeret szeretnél venni.Szóval ugyanúgy fennáll a fee kérdése.
nekem is jöhet az email
nav@gov.hu
Miért lenne skrillen váltás? EUR számláról kiveszed EUR ATM-ből is kész. Pénzfelvétnek nincs díja, ha VIP vagy skrillen, amit nem nehéz elérni.
Miért lenne skrillen váltás? EUR számláról kiveszed EUR ATM-ből is kész. Pénzfelvétnek nincs díja, ha VIP vagy skrillen, amit nem nehéz elérni.