Szia!
Köszi a segítséget, várom!
kopppendorfer-botond@freemail.hu
Ilyen érzékeny témánál én a helyedben létrehoznék egy olyan emailt ami nem tartalmazza a teljes nevem. Persze mondtad h csak érdeklődsz, meg az is lehet h ez egy véletlen és nem a te neved, de a mai világban szerintem jobb a kis para, mint egy rosszakaró
Minden ilyen kártynál government ID, lakcím, néha adószám is kell. Kötelező adatszolgáltatás van, tehát ELVILEG a NAV simán tudhat mindent. Hogy GYAKORLATILAG hol van ez a határ azt nem hiszem hogy tudja bárki, aki el fogja mondani.
Amúgy szerintem ez az összeg már megér egy adótanácsadót, és semmiképpen sem interneten idegeneket kell kérdezgetni.
Szerintem ez a téma megérne egy jó kis oktató videót, hogy azt a bizonyos bankroll hogyan is kell mozgatni :)
Szia, írj egy elérhetőséget és leírom neked röviden és érthetően, hogy milyen opcióid vannak.
Engem az bosszant, ha véletlenül összegyűjteném a pénzt álmaim otthonára, vagy autójára, nem vehetném meg :(
Engem az bosszant, ha véletlenül összegyűjteném a pénzt álmaim otthonára, vagy autójára, nem vehetném meg :(
Szia, írj egy elérhetőséget és leírom neked röviden és érthetően, hogy milyen opcióid vannak.