Kérdések
Skrill-Moneybookers-től nemrég igényeltem MasterCard-ot és ebből kifolyólag az alábbi kérdéseimre kérnék egy-két jó tanácsot (bízom benne, hogy a témák nem túl lerágott csontok):
-Az itthoni mindennapos fizetésnél melyik megoldást "célszerűbb" alkalmazni, a POS terminállal történőt (ugye a napi limit 1000€), vagy inkább folyamatosan vegyek ki casht ATM-ből (ugye a napi limit 250€) és úgy fizessek?
-Ha már a limitek (bár nagyon messze vagyok attól, hogy ilyeneken kellene aggódnom...). Ugye 1000€ és 250€ a limit. Gondolom azért itt nem árt, illetve célszerű "okosan" figyelni arra, hogy például egy hónapon belül ne mindennap végezzen valaki tranzakciókat (főleg a limit határ közelében)?
-Ha magyar internetoldalakon akarok vásárolni kártyával, akkor tulajdonképpen ezt az MB MasterCard-dal is megtudom tenni? Tehát a Skrill-len keresztül tudok fizetni?
-Ha van MasterCardom, akkor a Skrilles utalások (vásárlások) már akár úgy is történhetnek, hogy nem a "megszokott" (e-mail megadásos) rendszerben, hanem mint a bankkártyáknál, így itt is csak elég lesz megadnom a kártyám adatait? Vagy nincs összefüggés, és a kártya nem erre szolgál? (remélem érthető).:)
Thx
Szia
Én a kártyát szinte csak vásárlásra használom, mert nincs díja, elég jó árfolyamon is vált. Szerintem célszerűbb erre használni,nyilván ha kp kell akkor marad a hygományos módszer.:) Ugyanúgy működik,mint bármilyen mastercard kártya. Bármilyen internetes oldalon,boltban stb ahol lehet mc-vel fizetni ott tudod használni. A termekbe befizetés,utalás az mb számlák között ezeket ugyanúgy az mb számlán tudod intézni.
"Skrill-Moneybookers-től nemrég igényeltem MasterCard-ot és ebből kifolyólag az alábbi kérdéseimre kérnék egy-két jó tanácsot (bízom benne, hogy a témák nem túl lerágott csontok):
-Az itthoni mindennapos fizetésnél melyik megoldást "célszerűbb" alkalmazni, a POS terminállal történőt (ugye a napi limit 1000€), vagy inkább folyamatosan vegyek ki casht ATM-ből (ugye a napi limit 250€) és úgy fizessek?"
Mindennapos fizetésnél mindenképp a POS terminálost javaslom, mivel a pénzkivételnek még külön díja van a fizetésnek pedig nincs (maximum a váltás, de az minden tranzakcióra igaz)
"Ha már a limitek (bár nagyon messze vagyok attól, hogy ilyeneken kellene aggódnom...). Ugye 1000€ és 250€ a limit. Gondolom azért itt nem árt, illetve célszerű "okosan" figyelni arra, hogy például egy hónapon belül ne mindennap végezzen valaki tranzakciókat (főleg a limit határ közelében)?"
Itt nem teljesen értem mire gondolsz, szerintem semmi akadálya, hogy minden nap kihasználd ezeket a határokat, sőt ha ilyen sok, nagy összegű tranzakciód lesz akkor Skrill VIP leszel és emelik ezeket a határokat.
"Ha magyar internetoldalakon akarok vásárolni kártyával, akkor tulajdonképpen ezt az MB MasterCard-dal is megtudom tenni? Tehát a Skrill-len keresztül tudok fizetni?"
Pontosan ugyanúgy kell használni mint bármely másik magyar MasterCardot, sajnos van egy két online fizető oldal, ami nem fogadja el, mert nem magyar a kártya.
"Ha van MasterCardom, akkor a Skrilles utalások (vásárlások) már akár úgy is történhetnek, hogy nem a "megszokott" (e-mail megadásos) rendszerben, hanem mint a bankkártyáknál, így itt is csak elég lesz megadnom a kártyám adatait? Vagy nincs összefüggés, és a kártya nem erre szolgál? (remélem érthető).:)
Thx"
Igen, én pl. arra is szoktam használni ha van egy oldal, ahol kényelmes lenne Skrillel fizetni, de nem lehet, akkor fizetek MasterCarddal és az is onnan vonja.
Köszönöm a gyors és átfogó válaszaitokat-tanácsaitokat! :)
Sziasztok. olyan érdekelne, hogy ha tegnap utaltam ki Master cardos kártyámra (OTP-s), akkor mikor érkezhet meg?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Sziasztok. olyan érdekelne, hogy ha tegnap utaltam ki Master cardos kártyámra (OTP-s), akkor mikor érkezhet meg?
szóval csütürtökre várható igaz?!!
szóval csütürtökre várható igaz?!!
Köszönöm Szépen az információt :D