Póker Fórum Archívum > Skrill > Skrill - Moneybookers Mastercard

PokerEdge
Válasz peraspera kommentjére
2013. jan. 9. 6:20

Kérdések

Skrill-Moneybookers-től nemrég igényeltem MasterCard-ot és ebből kifolyólag az alábbi kérdéseimre kérnék egy-két jó tanácsot (bízom benne, hogy a témák nem túl lerágott csontok):

-Az itthoni mindennapos fizetésnél melyik megoldást "célszerűbb" alkalmazni, a POS terminállal történőt (ugye a napi limit 1000€), vagy inkább folyamatosan vegyek ki casht ATM-ből (ugye a napi limit 250€) és úgy fizessek?

-Ha már a limitek (bár nagyon messze vagyok attól, hogy ilyeneken kellene aggódnom...). Ugye 1000€ és 250€ a limit. Gondolom azért itt nem árt, illetve célszerű "okosan" figyelni arra, hogy például egy hónapon belül ne mindennap végezzen valaki tranzakciókat (főleg a limit határ közelében)?

-Ha magyar internetoldalakon akarok vásárolni kártyával, akkor tulajdonképpen ezt az MB MasterCard-dal is megtudom tenni? Tehát a Skrill-len keresztül tudok fizetni?

-Ha van MasterCardom, akkor a Skrilles utalások (vásárlások) már akár úgy is történhetnek, hogy nem a "megszokott" (e-mail megadásos) rendszerben, hanem mint a bankkártyáknál, így itt is csak elég lesz megadnom a kártyám adatait? Vagy nincs összefüggés, és a kártya nem erre szolgál? (remélem érthető).:)

Thx

cursor 10
Válasz lac1nho kommentjére
2013. jan. 9. 8:12

Szia
Én a kártyát szinte csak vásárlásra használom, mert nincs díja, elég jó árfolyamon is vált. Szerintem célszerűbb erre használni,nyilván ha kp kell akkor marad a hygományos módszer.:) Ugyanúgy működik,mint bármilyen mastercard kártya. Bármilyen internetes oldalon,boltban stb ahol lehet mc-vel fizetni ott tudod használni. A termekbe befizetés,utalás az mb számlák között ezeket ugyanúgy az mb számlán tudod intézni.

GoodGame
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. jan. 9. 10:20

"Skrill-Moneybookers-től nemrég igényeltem MasterCard-ot és ebből kifolyólag az alábbi kérdéseimre kérnék egy-két jó tanácsot (bízom benne, hogy a témák nem túl lerágott csontok):

-Az itthoni mindennapos fizetésnél melyik megoldást "célszerűbb" alkalmazni, a POS terminállal történőt (ugye a napi limit 1000€), vagy inkább folyamatosan vegyek ki casht ATM-ből (ugye a napi limit 250€) és úgy fizessek?"

Mindennapos fizetésnél mindenképp a POS terminálost javaslom, mivel a pénzkivételnek még külön díja van a fizetésnek pedig nincs (maximum a váltás, de az minden tranzakcióra igaz)

"Ha már a limitek (bár nagyon messze vagyok attól, hogy ilyeneken kellene aggódnom...). Ugye 1000€ és 250€ a limit. Gondolom azért itt nem árt, illetve célszerű "okosan" figyelni arra, hogy például egy hónapon belül ne mindennap végezzen valaki tranzakciókat (főleg a limit határ közelében)?"

Itt nem teljesen értem mire gondolsz, szerintem semmi akadálya, hogy minden nap kihasználd ezeket a határokat, sőt ha ilyen sok, nagy összegű tranzakciód lesz akkor Skrill VIP leszel és emelik ezeket a határokat.

"Ha magyar internetoldalakon akarok vásárolni kártyával, akkor tulajdonképpen ezt az MB MasterCard-dal is megtudom tenni? Tehát a Skrill-len keresztül tudok fizetni?"

Pontosan ugyanúgy kell használni mint bármely másik magyar MasterCardot, sajnos van egy két online fizető oldal, ami nem fogadja el, mert nem magyar a kártya.

"Ha van MasterCardom, akkor a Skrilles utalások (vásárlások) már akár úgy is történhetnek, hogy nem a "megszokott" (e-mail megadásos) rendszerben, hanem mint a bankkártyáknál, így itt is csak elég lesz megadnom a kártyám adatait? Vagy nincs összefüggés, és a kártya nem erre szolgál? (remélem érthető).:)

Thx"

Igen, én pl. arra is szoktam használni ha van egy oldal, ahol kényelmes lenne Skrillel fizetni, de nem lehet, akkor fizetek MasterCarddal és az is onnan vonja.

PokerEdge
Válasz GoodGame kommentjére
2013. jan. 10. 6:30

Köszönöm a gyors és átfogó válaszaitokat-tanácsaitokat! :)

kaniboj
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. szept. 18. 0:35

Sziasztok. olyan érdekelne, hogy ha tegnap utaltam ki Master cardos kártyámra (OTP-s), akkor mikor érkezhet meg?

Köszönöm előre is a válaszokat.

lecso10
Válasz kaniboj kommentjére
2013. szept. 18. 6:56

Sziasztok. olyan érdekelne, hogy ha tegnap utaltam ki Master cardos kártyámra (OTP-s), akkor mikor érkezhet meg?

Hi

Nem a kártyára utalsz, hanem a kártyához tartozó bankszámlára. Reggel fél nyolc körül már leveheted.
Kérj MB-s mastercardot, azal 10-20 perc alatt leveheted a zsét.

BT86
2013. szept. 18. 14:02

Visszanéztem az utóbbi 2 ilyen utalásom. Amit délelőtt indítottam az másnap, amit délután, az a 2. munkanap jött meg.
De inkább az utóbbival számolnék.

kaniboj
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 18. 14:16

szóval csütürtökre várható igaz?!!

BT86
2013. szept. 18. 15:22

szóval csütürtökre várható igaz?!!

Nem szeretem készpénznek venni ezeket az időpontokat, de nagyon valószínű.
Nekem reggel 7-kor rajta szokott lenni a számlán.

kaniboj
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 18. 15:38

Köszönöm Szépen az információt :D

Élő ügyfélszolgálat