Póker Fórum Archívum > Skrill > Skrill - Moneybookers Mastercard

BRNT40
Válasz Tieru kommentjére
2014. jan. 9. 21:14

Ha skrill mastercarddal fizettem a neten paypalon keresztül, vissza tudom vonni a tranzakciot?
Mivel a tranzakcioim között ha skillen utalok akkor az egyböl látszik de a kártyás fizetés csak pár nap mulva..

köszi a segitséget

jascsak
Válasz dzsokesz kommentjére
2014. jan. 9. 22:21

Vki töltött fel mostanában ide pénzt ? Lenne olyan szives megosztaná, hogy milyen adatokat kellett megadni. Köszönöm!
Régebben töltöttem fel, de akkor az csak egy sima átutalás volt név és számlaszám megadás illetve a referencia kód megadása után.
Most is elvileg ennyi lenne a feladat, de vhogy nem engedi a bankom elküldeni rossz számlaszámra hivatkozik. Lehet azért mert devizautalást kéne inditani ?

ha rá kattintassz az upload gombra és kiválasztod a bank transzfer, kiírja az adatokat
nincs már magyar számlájuk

stefan wien
Válasz Tieru kommentjére
2014. jan. 17. 10:33

nincs pin

nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nekem kiküldték a mastercardot de a pin-t azt nem pedig még tavaly október környékén csináltattam.azóta nem engedik összekötni a bankártyámat a mbankkal mivel csak visa vagy mastercardott lehet reggelni nekem meg szar masteros kártyám van tehát felutalni tudok de vissza se a számlámra se a monybokerses mastercardra mivel nincs pin-je nem tudok pedig van egy olyan is hogy 7nap mulva küldik valmi pin emlékeztetöt rányomtam egy párszor de semmi.most m i a tendö?igy hogy utaljíak vissza?elöre is kösz

BT86
Válasz stefan wien kommentjére
2014. jan. 17. 10:45

nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nekem kiküldték a mastercardot de a pin-t azt nem pedig még tavaly október környékén csináltattam.azóta nem engedik összekötni a bankártyámat a mbankkal mivel csak visa vagy mastercardott lehet reggelni nekem meg szar masteros kártyám van tehát felutalni tudok de vissza se a számlámra se a monybokerses mastercardra mivel nincs pin-je nem tudok pedig van egy olyan is hogy 7nap mulva küldik valmi pin emlékeztetöt rányomtam egy párszor de semmi.most m i a tendö?igy hogy utaljíak vissza?elöre is kösz

Ha írsz a supportnak, gondolom küldenek megint pin kódot.
Egyébként ebben az esetben bankszámlára ki tudod utalni a pénzt, és ugyanannyi idő, mintha kártyára utalnál.

lecso10
Válasz stefan wien kommentjére
2014. jan. 17. 10:46

2 héten belül szokták küldeni a pin kódot miután megküldték a kártyát. Vedd fel a kapcsolatot a supportal.

Slynzor
Válasz lac1nho kommentjére
2014. jan. 17. 19:00

Ha márciusban lejár a kártyám, akkor márc. 31-ig él? Utána automatikusan küldenek másikat vagy igényelni kell?

titcar
Válasz Slynzor kommentjére
2014. jan. 17. 19:22

Ha márciusban lejár a kártyám, akkor márc. 31-ig él? Utána automatikusan küldenek másikat vagy igényelni kell?

valahol az oldalra belépve úgy vágom meg lehet nézni, hogy pontosan mikorra jár le és asszem ez mb-s kártyáknál nem feltétlenül a hónap utolsó napja.

Slynzor
Válasz titcar kommentjére
2014. jan. 17. 19:34

valahol az oldalra belépve úgy vágom meg lehet nézni, hogy pontosan mikorra jár le és asszem ez mb-s kártyáknál nem feltétlenül a hónap utolsó napja.

Ott is ennyit ír: Expires 03/2014

ZoliHUN
Válasz lac1nho kommentjére
2014. jan. 17. 19:54

Dec. 31.-én járt le a kártyám, vmikor dec 20. környékén küldték az újat, semmit az ég világon nem kell(ett) csinálni, még a PIN kódod is ugyan az marad mint az előző kártyánál! (Automatikusan küldik kb. 10nappal a lejárat előtt, nem kell se igényelni, se regisztrálni az új kártyát, pin is marad!)

Slynzor
Válasz ZoliHUN kommentjére
2014. jan. 17. 20:34

Dec. 31.-én járt le a kártyám, vmikor dec 20. környékén küldték az újat, semmit az ég világon nem kell(ett) csinálni, még a PIN kódod is ugyan az marad mint az előző kártyánál! (Automatikusan küldik kb. 10nappal a lejárat előtt, nem kell se igényelni, se regisztrálni az új kártyát, pin is marad!)

ty az infót, fontos volt, mert március elején külföldön leszek, úgy kell készülnöm pénzügyileg. De akkor semmi para.

Élő ügyfélszolgálat