Jah, szerezz tőlük egy angol írásbeli papírt és küldd el a skrillnek. Telefonon biztos elmondják, hogy kell szerezni.
Ezt most tapasztalatból mondod? Mert nem lesz egyébként másik számla, csak egy számla lehet a skrillnél, annak lehet többféle valuta alszámlája, vip fokozattól függően.
Természetesen azonnal telefon OTP supportnak, sűrű elnézéskérés közepette megerősítették h valóban hiba lépett fel, és látják a rendszerben hogy nem adta ki a pénzt az automata, viszont a tranzakció sikeresként lett könyvelve ezért a pénz levonásra került. Arra kértek, h jelezzem ezt a kártya kibocsátó felé, ők majd igazolják nekik amit kell és vissza fogom kapni a pénzt.
Nekem volt hasonló történetem, külföldi kártya, magyar Raiffeisen-automata. Zümmögött egy kicsit, pénzt nem adott, viszont dobott egy cetlit arról, hogy sikertelen tranzakció. Engem a Raiffeisen-support gyakorlatilag elküldött a 'csába, közölték, hogy ezt a kártyát kiadó bankkal kell rendeznem. Felhívtam őket, annyit mondtak, hogy a pénzt levonták, egyelőre pending, várjak. Kb. egy hétig vártam, addig pending maradt, utána viszont visszakerült az összeg a számlámra.
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy gondolkozok, hogy igényeljek a skrilltől kártyát. A skrillem Eurós. Utánaolvastam és látom hogy a vásárlás üzletekben nincs díja. Tegyük fel hogy euro árfolyam 300Ft én vásárolok 3000Ft-ért akkor 10 euró fog lemenni a kártyámról vagy több egyéb költség, átváltás miatt?
Köszi a segítséget előre is.
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy gondolkozok, hogy igényeljek a skrilltől kártyát. A skrillem Eurós. Utánaolvastam és látom hogy a vásárlás üzletekben nincs díja. Tegyük fel hogy euro árfolyam 300Ft én vásárolok 3000Ft-ért akkor 10 euró fog lemenni a kártyámról vagy több egyéb költség, átváltás miatt?
Köszi a segítséget előre is.
a skrill egy árfolyamon számol, amennyi az aktuális euro, annyit fog levonni, nálam is ez van csak dodoval.
Sziasztok!
Szeptemberben lett volna aktuális a kártya éves díja, de azóta nem volt pénz skrillemen, most viszont került rá egy nagyobb összeg. Ugye csak a 10 eurot fogják levonni, és nem többet ? :D
Igen annyit csak
Szevasztok!
Meg lehet valtoztatni a penznemet skrillen?