Segítsetek légyszi!
Megkaptam az új kártyámat. Elvileg aktiválnom kéne ezt is. Tudnátok az oldalt linkelni, ahol aktiválnom kéne, megőrülök, de nem találom.
Sziasztok!
Lassan lejár az érvényessége a skrill kártyámnak.Ilyenkor nem kell csinálnom semmit csak várni amíg megküldik az újat,vagy nekem kell külön igényelni?
Úgy rémlik küldik az újat kérés nélkül.
Sziasztok!
Lassan lejár az érvényessége a skrill kártyámnak.Ilyenkor nem kell csinálnom semmit csak várni amíg megküldik az újat,vagy nekem kell külön igényelni?
Marad
"Ha megérkezett a kártya, használat előtt aktiválnod kell. Ehhez menj a moneybookers.com-on a "My MasterCard" oldalra, ahol a kártyád birtokában a következő adatokat kell megadnod:
- Last 4 digits of your card number: a kártyaszám utolsó 4 számjegye. A 16-jegyű kártyaszám a kártya elülső oldalán található.
- Card expiry date: a kártya lejárata hónap/év formátumban. A lejárati dátum a kártyaszám alatt található ("Expires end"), szintén az elülső oldalon.
- Date of birth: a születési dátumod nap/hónap/év formátumban.
Ha ezeket kitöltötted, a "Confirm" gombra kattintva aktiválhatod a Moneybookers MasterCard kártyádat. Mielőtt azonban használnád, feltétlenül írd alá filctollal a kártya hátoldalán lévő színes csíkot ("Signature" mező), hiszen csak így fogsz tudni boltban vásárolni a kártyával. "
Fordult már veletek elő, hogy annak ellenére, hogy van pénz mb-n mégsem tudtok levenni pénzt a kártyával ATM-nél? Azt írta ki, hogy a bankja offline. Eddig még sosem volt ilyen gondom, de ma reggel nem ment.
Jaja volt már így...sőtt nézd meg, hogy beterhelte e ,mert nekem volt olyan,hogy
pénzt nemadott ki , de beterhelte a tranzakciót, igaz skrill magátol utánna megoldotta a problémát
ez a skrill ügyfélszolgálat valami vicc, emailen 1 héten keresztül nem tudom velük felvenni a kapcsolatot, nem válaszolnak.. erre mondom felhivom őket szombaton(!!) és 2 perc alatt megoldódik a probémám.. nos.. nem értem..:D
Nos kb. ez van már lassan egy éve, nem válaszolnak az emailre, ha meg felhívod őket akkor speedbe elintéznek mindent. A Neteller azért jobb mert kérsz visszahívást egyből hívnak és tolmácsot is adnak. Bár nem értem a Skrillnél miért nem csinálják már meg ezt, hisz egy cég lett. Mindig is gyalázat volt a Skrill support.