Nekem eddig mindenhogyan működött, online otp-vel is, bolti vásárlásoknál is. Most 5 percen belül nem működött sem postai csekkbefizetésnél, sem bolti vásárlásnál.
Velem kétszer is előfordult az évek során, mindkétszer másnap már ok volt minden, úgy , h nem csináltam semmit (nem írtam a mb supportnak) . Az első alkalommal azt mondta a Tesco pénztáros, h nincs pénz a kártyán. Majd szívrohamot kaptam, amíg haza nem értem, és meg tudtam nézni a gépen az accountomat, de persze ott volt a pénz, csak a kártya nem akart aznap működni.
Akkor még várok, holnap újra próbálkozom.
Ezek a dolgok megtortennek barmelyik magyar bank altal kibocsatot debit/credit kartyaval ugyanugy....
nálam egyszer volt pár hónapja,hogy a Pepcoban nem fogadta el(OTPs-et ugyanarra a tranzakcióra igen),majd 10 perc múlva a Tescoban müködött,egyébként mindig mindenhol ment eddig
Sziasztok!
Ma próbáltam 2 különböző atm-nél is felvenni pénzt a skrilles mastercardról, de egyikről se engedte...azt írta, hogy hibás pin,pedig az tuti jó volt. Létezik az hogy letiltották Magyarországon a kártyájukat??
Ha többször is rosszul írtad be a PINt, akkor biztos, hogy le van tiltva, és onnantól kezdve már nem is fogsz tudni pénzt felvenni vele.
Szerintem a profilodban tudsz új pint igényelni, vagy a régit megtudni. Én már egyszer csináltam. Sőt változtatni is meg tudod ott.
Kértem egy új kártyát, mert a mostani nem akart működni. Melyik bank ATM-éből szoktál felvenni pénzt?
Sziasztok! olyan dolog történt velem ami eddig még soha! itthon megnéztem moneybookersen az egyenlegem volt rajta egy x összeg.. megyek az atm-hez levenni akkor már azt jelezte nincs rajta összeg! hazamentem.. megnéztem semmi tranzakció senki sem nyúlta le! se semmi sms sem jött! lehet hogy ők hibáztak esetleg? vagy maga a bank mikor akartam levenni? valakivel történt már hasonló? nyilván írok nekik emailt! esetleg hívás is szóba jöhet ha nem rendeződik a dolog! gl mindenkinek!