Póker Fórum Archívum > Skrill > Skrill - Moneybookers Mastercard

ChocG
Válasz lac1nho kommentjére
2015. jún. 2. 19:22

A kérdésem az lenne,hogy hogy hogy tudom megnézni,hogy melyik bankszámlaszámom van hozzárendelve a Skrillemhez.Mert 2 van ,de mindkettő HU-val kezdődik és 00 a vége,de ebből nem tudom megállapítani,mert közötte ugye csak x-ek vannak.Meg lehet valahogy jeleníteni hogy teljesen lássam,melyik-melyik?

SajtiEgon
Válasz SötétEgér kommentjére
2015. jún. 2. 21:56

Lehet nagy ökörséget kérdezek, de skrill mastercarddal fel lehet tölteni a paypal számlát? Ebay-en szeretnék vásárolni, és logikátlan lenne ha körbeutalgatnám a pénzt.

Igen, azt. Ráadásul kb. két oldalanként megtalálható egy ilyen jellegű kérdés. Mastercard, a többi lényegtelen.

SajtiEgon
Válasz ChocG kommentjére
2015. jún. 2. 22:26

A kérdésem az lenne,hogy hogy hogy tudom megnézni,hogy melyik bankszámlaszámom van hozzárendelve a Skrillemhez.Mert 2 van ,de mindkettő HU-val kezdődik és 00 a vége,de ebből nem tudom megállapítani,mert közötte ugye csak x-ek vannak.Meg lehet valahogy jeleníteni hogy teljesen lássam,melyik-melyik?

Elméletileg az egyik primary, azzal feltehetően nem lősz mellé.
Megjeleníteni én se tudtam :(

ChocG
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. jún. 3. 8:29

Elméletileg az egyik primary, azzal feltehetően nem lősz mellé.
Megjeleníteni én se tudtam :(

Visszavonni már nem lehet a tranzakciót?

vargepard
2015. jún. 3. 8:54

Ha nincs ott az a gomb, hogy visszavonás akkor már nem. Hívd fel a Skrillt és megmondják melyik van elsődlegesen beállítva. telephone +44 203 514 5562 (Monday to Sunday from 9am to 6pm)

NONOKO
Válasz vargepard kommentjére
2015. jún. 29. 22:16

ATM pénzfelvét hiba!!!!!

Sziasztok

Ma próbáltam OTP-s ATM-nél pénz felvenni, de az automata azt a hibaüzenetet írta ki, hogy tranzakció törölve.
Ilyenkor mi van? Az automata volt a hibás vagy a bank, vagy a kártya?
Kétszer is megpróbáltam, egy másik automatánál, ugyan az volt hiba.
Ilyenkor lekerül a számlámról a kikért összeg , vagy a skrill nem is észlelte ezt a dolgot?
Valakivel előfordult már ez?
Köszi a segítséget

SajtiEgon
2015. jún. 29. 22:28

Skrill topikban más jellegű problémát is írtak mára.
Ki tudja, talán összefüggenek.
(Talán)

SajtiEgon
Válasz NONOKO kommentjére
2015. jún. 29. 22:30

Ja:
Azt hogy lekerült-e, miért itt kérded, miért nem a Skrill oldalán csekkolod le?
(Mondjuk arra írták mások hogy nem megy, én meg azt hogy tán összefüggés van, amiből nekem az következne, hogy senki nem szedett le semmit tőled. De ez nem tuti.)

NONOKO
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. jún. 29. 23:30

Ja:
Azt hogy lekerült-e, miért itt kérded, miért nem a Skrill oldalán csekkolod le?
(Mondjuk arra írták mások hogy nem megy, én meg azt hogy tán összefüggés van, amiből nekem az következne, hogy senki nem szedett le semmit tőled. De ez nem tuti.)

Mert eltelik kb 1-2 munkanap mire látható lesz a tranzakció.

SajtiEgon
Válasz NONOKO kommentjére
2015. jún. 30. 5:53

Mert eltelik kb 1-2 munkanap mire látható lesz a tranzakció.

Kétféle egyenleget is mutat a Skrill, én mindig látom.

Élő ügyfélszolgálat