Mai nap sikerült a pénz felvét MKB automatánál. Az OTP-nél volt vmi gond.
két kérdés:
1.Tényleg muszáj filctollal ráírni a nevünket a kártyára hogyha vásárolni szeretnénk?
2.Tescoban, Pennyben elfogadják mint fizetőeszköz?
Igen rá kell írni, és elfogadják minden olyan üzletbe ahol kint van a MasterCard logó.
Másfél éve használom majdnem napi szinten aláíratlanul...
Másfél éve használom majdnem napi szinten aláíratlanul...
Az aláírás hiánya nem azt jelenti, hogy nem tudod használni. Ennek más a szerepe.
A kártya hátoldalának aláírása
Az első használat előtt nemcsak aktiválni szükséges a kártyát, hanem azt a hátoldalán alá is kell írni, méghozzá a biztonság növelése érdekében olyan módon, ahogy az egyéb személyazonosító okmányok is aláírásra kerültek. Ez az aláírás szolgálhat azonosításra a vásárlás során, továbbá megakadályozhatja, hogy arra jogosulatlan személyek visszaéljenek a kártya használatával.
[RIGHT]
[/RIGHT]
kártya rendelés és számla, cím hitelesítés
Leírom, hátha segít majd valakinek a későbbiekben.
A Skrill-es topikokat olvasva úgy néz ki régebben másképpen működtek ezek a dolgok...
Ezidáig még semmilyen igazoló dokumentumot nem küldtem be nekik, mivel tranzakcióm is csak egy feltöltés (majd befizetés poker site-ra) volt eddig, a már hitelesített forintos bankkártyámmal.
A napokban rendeltem MC kártyát a Skrill számlámhoz. A rendeléshez nem kellett hitelesíteni a lakcímemet, nem kértek be semmilyen dokumentumot.
Miután megérkezett a kártya aktiváltam, így a lakcímem automatikusan hitelesített lett. Eltűntek a számlára vonatkozó eddigi tranzakciós limitek a settings menüből, ill. a személyiségem is igazolttá vált.
(Természetesen, ha nem VIP tag az ember, akkor a kártyára érvényes pénzfelvételi és vásárlási korlátok megmaradnak a std. szerintiek.)
Egyébként 9 nap alatt megérkezett a kártya, egyszerre bedobva a postaládába a PIN-nel együtt, ahogy azt kell.. :)
Sziasztok!
EUR skrill kártyával hol lehet EUR-t felvenni? Van ilyen ATM Magyarországon?
Sziasztok!
EUR skrill kártyával hol lehet EUR-t felvenni? Van ilyen ATM Magyarországon?
Szigethalmon van egy ATM-ük nekik. Próbáltam és csak ft-ot adott ki. Hívtam a supportot és azt mondták, hogy nem ad ki ft-ot eurós kártyához , csak ft-ot tudnék itt euróra váltani. Nem vagoyk biztos benne, hogy jól értettem, de arra visszakérdeztem mégegyszer, hogy akkor én itt most EUR kártyával végül tudok EUR-t kivenni vagy nem és azt mondta, hogy nem...