Póker Fórum Archívum > Skrill > Skrill - Moneybookers Mastercard

NONOKO
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. jún. 30. 22:54

Mai nap sikerült a pénz felvét MKB automatánál. Az OTP-nél volt vmi gond.

Masters800
Válasz lac1nho kommentjére
2015. júl. 2. 11:32

két kérdés:
1.Tényleg muszáj filctollal ráírni a nevünket a kártyára hogyha vásárolni szeretnénk?
2.Tescoban, Pennyben elfogadják mint fizetőeszköz?

vargepard
2015. júl. 2. 12:00

Igen rá kell írni, és elfogadják minden olyan üzletbe ahol kint van a MasterCard logó.

carloskoz
2015. júl. 2. 13:31

Másfél éve használom majdnem napi szinten aláíratlanul...

vargepard
Válasz carloskoz kommentjére
2015. júl. 2. 14:11

Másfél éve használom majdnem napi szinten aláíratlanul...

Az aláírás hiánya nem azt jelenti, hogy nem tudod használni. Ennek más a szerepe.
A kártya hátoldalának aláírása
Az első használat előtt nemcsak aktiválni szükséges a kártyát, hanem azt a hátoldalán alá is kell írni, méghozzá a biztonság növelése érdekében olyan módon, ahogy az egyéb személyazonosító okmányok is aláírásra kerültek. Ez az aláírás szolgálhat azonosításra a vásárlás során, továbbá megakadályozhatja, hogy arra jogosulatlan személyek visszaéljenek a kártya használatával.

[RIGHT]
[/RIGHT]

SajtiEgon
Válasz vargepard kommentjére
2015. júl. 2. 16:25

Az aláírás hiánya nem azt jelenti, hogy nem tudod használni. Ennek más a szerepe.
A kártya hátoldalának aláírása
Az első használat előtt nemcsak aktiválni szükséges a kártyát, hanem azt a hátoldalán alá is kell írni, méghozzá a biztonság növelése érdekében olyan módon, ahogy az egyéb személyazonosító okmányok is aláírásra kerültek. Ez az aláírás szolgálhat azonosításra a vásárlás során, továbbá megakadályozhatja, hogy arra jogosulatlan személyek visszaéljenek a kártya használatával.

[RIGHT]
[/RIGHT]

Ez így van, de ettől még a kutya nem nézi.
Vagy kb. 100-ból egy ember.
(Van olyan fél éves kártyám amit átlagban napi szinten használok fizikailag is és nincs aláírva :D )

Aenima
2016. jún. 2. 16:15

kártya rendelés és számla, cím hitelesítés

Leírom, hátha segít majd valakinek a későbbiekben.
A Skrill-es topikokat olvasva úgy néz ki régebben másképpen működtek ezek a dolgok...

Ezidáig még semmilyen igazoló dokumentumot nem küldtem be nekik, mivel tranzakcióm is csak egy feltöltés (majd befizetés poker site-ra) volt eddig, a már hitelesített forintos bankkártyámmal.

A napokban rendeltem MC kártyát a Skrill számlámhoz. A rendeléshez nem kellett hitelesíteni a lakcímemet, nem kértek be semmilyen dokumentumot.

Miután megérkezett a kártya aktiváltam, így a lakcímem automatikusan hitelesített lett. Eltűntek a számlára vonatkozó eddigi tranzakciós limitek a settings menüből, ill. a személyiségem is igazolttá vált.
(Természetesen, ha nem VIP tag az ember, akkor a kártyára érvényes pénzfelvételi és vásárlási korlátok megmaradnak a std. szerintiek.)

Egyébként 9 nap alatt megérkezett a kártya, egyszerre bedobva a postaládába a PIN-nel együtt, ahogy azt kell.. :)

Bisovic
2016. júl. 5. 21:30

Sziasztok!

EUR skrill kártyával hol lehet EUR-t felvenni? Van ilyen ATM Magyarországon?

porci
Válasz Bisovic kommentjére
2016. júl. 5. 21:42

Sziasztok!

EUR skrill kártyával hol lehet EUR-t felvenni? Van ilyen ATM Magyarországon?

Itt tudsz keresni: https://www.euronet.hu/hu/kereses
(remélem lehet linket berakni :D )

Bisovic
Válasz porci kommentjére
2016. júl. 5. 22:18

Szigethalmon van egy ATM-ük nekik. Próbáltam és csak ft-ot adott ki. Hívtam a supportot és azt mondták, hogy nem ad ki ft-ot eurós kártyához , csak ft-ot tudnék itt euróra váltani. Nem vagoyk biztos benne, hogy jól értettem, de arra visszakérdeztem mégegyszer, hogy akkor én itt most EUR kártyával végül tudok EUR-t kivenni vagy nem és azt mondta, hogy nem...

Élő ügyfélszolgálat