Horvátországban elég macerás a használata. Három automata is elutasította (többek között a CIB csoport iteni megfelelője). Végul is Supertar (Brac sziget) a kikötőjében találtam egy Raffi ATM-et, ahonnan tudtam pénzt felvenni.
Olaszországban és Spanyolországban használtam. Semmi gond nem volt vele. Vásárláskor és ATM-es pénzfelvételkor is tökéletesen működött.
Egy gyors kérdés: Ezzel a kártyával bárhova be tudok fizetni, ahol Mastercardot elfogadnak, de pl. MB-et nem?
A kártya nem dombornyomott, így szerintem nem tudsz vele befizetni.
A kártya nem dombornyomott, így szerintem nem tudsz vele befizetni.
Annyira dombornyomásos, mint az én dombornyomásos visa-m. Engednek fizetni vele, de a moneybrookers az külön kategória, az nem kártyával megy, hanem a account email címével.
Ugyanolyan. Ahol lehet fizetni MC-vel, ott használható az MB MC kártyája.
moneybookers VIP az mitől függ? pénzforgalom után esetleg egyszer csak "eléred" a VIP státusz vagy hogyan működik? igaziból a pénzfelvétel miatt (is) érdekelne mert a 250euró vékonyka...
moneybookers VIP az mitől függ? pénzforgalom után esetleg egyszer csak "eléred" a VIP státusz vagy hogyan működik? igaziból a pénzfelvétel miatt (is) érdekelne mert a 250euró vékonyka...
a pénzfelvétre nicns hatással, amúgy 5K€ / hó forgalom (deposit mb-> terem irányba) kell 2 hónapig