Póker Fórum Archívum > Skrill > Skrill - Moneybookers Mastercard

mcmester
Válasz Boletus kommentjére
2010. szept. 23. 18:56

Horvátországban elég macerás a használata. Három automata is elutasította (többek között a CIB csoport iteni megfelelője). Végul is Supertar (Brac sziget) a kikötőjében találtam egy Raffi ATM-et, ahonnan tudtam pénzt felvenni.

Használta már más is külföldön a kártyáját? Mik a tapasztalatok a külföldi ATM-ekkel?
A közeljövőben szükségem lesz külföldön a kártyára, jó lenne tudni mire számítsak. EU-ban használnám, ha ez számít valamit.

morZsolt
Válasz mcmester kommentjére
2010. szept. 23. 19:02

Olaszországban és Spanyolországban használtam. Semmi gond nem volt vele. Vásárláskor és ATM-es pénzfelvételkor is tökéletesen működött.

Tomesz001
Válasz mcmester kommentjére
2010. okt. 13. 21:46

Egy gyors kérdés: Ezzel a kártyával bárhova be tudok fizetni, ahol Mastercardot elfogadnak, de pl. MB-et nem?

Carl0s
Válasz Tomesz001 kommentjére
2010. okt. 13. 21:49

A kártya nem dombornyomott, így szerintem nem tudsz vele befizetni.

Alessio
Válasz Carl0s kommentjére
2010. okt. 13. 21:57

A kártya nem dombornyomott, így szerintem nem tudsz vele befizetni.

Annyira dombornyomásos, mint az én dombornyomásos visa-m. Engednek fizetni vele, de a moneybrookers az külön kategória, az nem kártyával megy, hanem a account email címével.

Tomesz001
Válasz Alessio kommentjére
2010. okt. 14. 7:44

Annyira dombornyomásos, mint az én dombornyomásos visa-m. Engednek fizetni vele, de a moneybrookers az külön kategória, az nem kártyával megy, hanem a account email címével.

Jaja, ezért kérdeztem, hogy attól még ha MB-es acc-al nemtudok fizetni, a kártyája az olyan mintha az OTP-s kártyámmal fizetnék ugye?

Orang3J3ws99
Válasz Tomesz001 kommentjére
2010. okt. 14. 8:04

Ugyanolyan. Ahol lehet fizetni MC-vel, ott használható az MB MC kártyája.

ZoliHUN
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. nov. 21. 21:21

moneybookers VIP az mitől függ? pénzforgalom után esetleg egyszer csak "eléred" a VIP státusz vagy hogyan működik? igaziból a pénzfelvétel miatt (is) érdekelne mert a 250euró vékonyka...

titcar
Válasz ZoliHUN kommentjére
2010. nov. 21. 21:58

moneybookers VIP az mitől függ? pénzforgalom után esetleg egyszer csak "eléred" a VIP státusz vagy hogyan működik? igaziból a pénzfelvétel miatt (is) érdekelne mert a 250euró vékonyka...

a pénzfelvétre nicns hatással, amúgy 5K€ / hó forgalom (deposit mb-> terem irányba) kell 2 hónapig

ZoliHUN
Válasz titcar kommentjére
2010. nov. 21. 22:06

a pénzfelvétre nicns hatással, amúgy 5K€ / hó forgalom (deposit mb-> terem irányba) kell 2 hónapig

aha, köszi. de akkor ha VIP lennék gondolom "megemelhetném" a napi pénzfelvételemet!?

Élő ügyfélszolgálat