aha, köszi. de akkor ha VIP lennék gondolom "megemelhetném" a napi pénzfelvételemet!?
új e-wallet: PAYBOX - $25 regisztrációért.
Aki regisztrál a PAYBOXRA az új e-wallet virtuális pénztárcára, annak 25 USD-t utal azonnal a számlájára, és aki tovább terjeszti a regisztrációs linkjén keresztül, annak átutal 10 USD-t/ fő. Naponta-kétnaponta kell látogatni a saját web-irodát, hogy aktív legyen.
http://www.paybox.me/r/thewegaz
Üdv,
olyan kérdésem lenne, hogy az MB mennyi idő alatt utalja a pénzt Visa ra ?
Köszi
Üdv,
olyan kérdésem lenne, hogy az MB mennyi idő alatt utalja a pénzt Visa ra ?
Köszi
Üdv,
Rendeltem MB Mastercard kártyát kb mikorra érkezik meg ?
Üdv,
Rendeltem MB Mastercard kártyát kb mikorra érkezik meg ?
Hali
Volt már valakinek olyan problémája, hogy nem tudott fizetni (vagy pénzt levenni) a kártyával? Pénz tuti van rajta, és 2 ATM-ben is próbáltam kivenni pénzt + üzletben fizetni, de nem engedte. Nos mi lehet a gond?
Nekem imént volt ilyen problémám, ez mitől adódik? Mennyi idő után próbálkozzak újra?
Nekem imént volt ilyen problémám, ez mitől adódik? Mennyi idő után próbálkozzak újra?
Ma reggel 8-kor nem volt semmi probléma kivételnél. Egyébként valóban előfordul néha, ahogy Titcar is írta, bár az utóbbi hónapokban nem futottam bele ilyen problémába egyszer sem. Egy évvel ezelőtt vacakolt elég sokat a rendszerük így nyár környékén, akkor elég gyakori volt, hogy órákig vagy esetleg egy napig nem engedte sem a levételt, sem a kártyás fizetést.