NL100FR-AA push vagy fold?
$0.5/$1 No Limit Holdem
9 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
Seat 1: MegAnkhes ( $166.10 USD )
Seat 2: slbw ( $123.20 USD )
Seat 3: Aspirin_XY ( $99.00 USD )
Seat 4: VOODOOM0NKEY ( $98.85 USD )
Seat 5: RINDMAN81 ( $78.55 USD )
Seat 6: i_never_f0ld ( $143.45 USD )17/7/2.5
Seat 7: Hero ( $110.50 USD )
Seat 8: John88888 ( $93.50 USD )
Seat 9: B0MB3L ( $96.00 USD )
Hero posts small blind [$0.50 USD].
John88888 posts big blind [$1.00 USD].
Pre-flop: ($1.50, 9 players) Hero is SB :Ac: :As:
6 folds, i_never_f0ld raises to $3.50, Hero raises to $11.50, 1 fold, i_never_f0ld calls $8
Flop: :7h: :8s: :6d: ($24, 2 players)
Hero bets $17.50, i_never_f0ld raises to $40, Hero ???
én nem látom az ellenfeled stackjét.
én nem látom az ellenfeled stackjét.
Én sem:D
olyan ellenfél ellen, aki ott sincs easy push :) csak az ökle ver, az ellen meg flipben vagy :)
van mégegy javítás: spori87 posts small blind [$0.50 USD] gondolom ez a HERO.
szóval btn emelt, AA 3bet, standard.
cbet, erre rr.
az a baj, hogy pozból megvan az oddsa sethuntingra is és lehet connector is. nos, mind a kettőt eltalálhatta. viszont ha elárulod az overpárodat (mennyi egyáltalán a 3bet to steal számod, mert ha kicsi, akkor elárulod), akkor simán slowplayelheti. de akkor miért nem teszi?
ha meg nem slowplay lehet kérdés is, mondjuk 99-JJ-el.
én itt a biztonságos foldot választanám. a callnak semmi értelme, 3betel commitid leszel, én itt dobnék. csak a 99-JJ-t verjük és sok connector és set pont betalált.
push, ha gondolkodó playa akkor azért vagy jó, ha meg nem annyira akkor azért :D
persze lehet hoyg bejött a setje, de gyakorlatilag azért egy igen tág range van :)
mondjuk egy steal from button adat sokat segíthetne az okoskodásban :)
push, ha gondolkodó playa akkor azért vagy jó, ha meg nem annyira akkor azért :D
persze lehet hoyg bejött a setje, de gyakorlatilag azért egy igen tág range van :)
mondjuk egy steal from button adat sokat segíthetne az okoskodásban :)
Ez sima push, rengetegszer fognak TT,JJ,QQ,KK, sőt még akár AK-t is mutatni, te esetedben még egy száraz flop is jött
én ebben nagyon nem vagyok biztos!
3bet call range ilyen stackeknél kb. minden pár és esetleg a poz miatt a connectorok. dominált lapot biztos dob. az lenne a legnagyobb mákunk, ha QQ/KK-val csapdázik szépen.
csak a 99-KK-t verjük és sok mindent nem.
kéne még adat, én ezzel a három adattal dobnék.
kéne egy fold to 3bet, steal, fold steal ill. a te 3bet to steal, conbet in 3bet pot ill. went to sd értéked.