Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > nl50 QQ cold 4bet utan AAx vs donk

Roleks
Válasz tentaculata kommentjére
2011. aug. 7. 20:59

Hülyeség! Szerintem tő-t kő tolni, s kész. A végén még lemákol valami pp-vel, vagy luksorral, és mehetünk sírni a badbeat topicba.

:D :D :D

JociBalboa
Válasz MindenkiTancol kommentjére
2011. aug. 7. 21:07

Hatalmas +1! Mi lett a parti vége Jocó?

most éppen sessinolok szóval csak röviden,,,

1. köszönöm hogy szint vittél az életünkbe, egy legenda lettél.
2. a nevem "JociBalboa", csak andree-nak van megengedve a Joci...

amugy mikki hszén gondolkozom, de mesét is csak most tudtam hirtelen elolvasni

köszi az eddig hszeket, majd folytatom a handet 1-2 óra mulva.

gl

jabyga
Válasz BelaKecske kommentjére
2011. aug. 7. 21:28

de amúgy is, jó játék itt szerintem Aval a donk.

De ettől függetlenül lehet nála AK,AQ pont a note miatt.

Ti is fishek vagytok akkor! :(

MindenkiTancol
Válasz Roleks kommentjére
2011. aug. 7. 21:34

Elnézést JociBalboa legközelebb jobban odafigyelek.

Nekem már magával a donkbettel van bajom! A nevében is benne van hogy donk! Akkor ha nem donk az aki rendszeresen donkbetel akkor át kéne nevezni ezt a kifejezést valami mássá. Probetté vagy regulárbetté vagy ilyesmi..
Egyébként érdekes hogy bélabát, probirset, noirduckot stb tehát a magyar prokat még soha az életben nem láttam donkbetelni..!

jabyga
2011. aug. 7. 21:36

Egyébként érdekes hogy bélabát, probirset, noirduckot stb tehát a magyar prokat még soha az életben nem láttam donkbetelni..!

Mert biztos, hogy soha az életükben még nem is donkbeteltek, mert ha csináltak volna már ilyet, akkor donkok lennének! Igazad van! Egy donkbet csak donkmove lehet! Egyébként milyen limiten játszol és mit?

qwertibie
2011. aug. 7. 21:37

Elnézést JociBalboa legközelebb jobban odafigyelek.

Nekem már magával a donkbettel van bajom! A nevében is benne van hogy donk! Akkor ha nem donk az aki rendszeresen donkbetel akkor át kéne nevezni ezt a kifejezést valami mássá. Probetté vagy regulárbetté vagy ilyesmi..

lead-nek is nevezik
pedig valszeg a magyar prok is használják, sokszor az a leg+ev-sebb

MindenkiTancol
Válasz jabyga kommentjére
2011. aug. 7. 21:38

Mert biztos, hogy soha az életükben még nem is donkbeteltek, mert ha csináltak volna már ilyet, akkor donkok lennének! Igazad van! Egy donkbet csak donkmove lehet! Egyébként milyen limiten játszol és mit?

Biztos hogy donkoltak már de amióta figyelem az ő játékukat még egyetlenegyszer sem láttam tőlük ilyet pedig vagy több ezer versenyküket követtem már figyelemmel szóval ez nem véletlen. Egyébként élő cg és turni regulár vagyok.

Roleks
2011. aug. 7. 21:39

Mert ők nem donkok! :D

MindenkiTancol
Válasz qwertibie kommentjére
2011. aug. 7. 21:40

lead-nek is nevezik
pedig valszeg a magyar prok is használják, sokszor az a leg+ev-sebb

Leadnek akkor nevezik tudtommal amikor nem volt preflop emelés és elölről belehívnak, vagy ha volt is akkor flopon körcsekk volt és turnön belenyitnak. Lead nem egyenlő donkbettel szerintem.

jabyga
2011. aug. 7. 21:54

Biztos hogy donkoltak már de amióta figyelem az ő játékukat még egyetlenegyszer sem láttam tőlük ilyet pedig vagy több ezer versenyküket követtem már figyelemmel szóval ez nem véletlen. Egyébként élő cg és turni regulár vagyok.

És hol szoktál élőben játszani? Azért kérdezem, mert én is szoktam... Pedig az "élő reg"-ek rendszeresen szoktak donkolni! :D
Kérdezhetek egy szitut? Mi van akkor, ha valaki emel egyet középről(mondjuk minraise) és szépen élőjátékhoz híven callol még egy-két ember, te pedig mondjuk egy 77-el megadsz BB-ről, mert jó a potoddsod. Jön egy 67Q flop két színnel. SB dobott pf, négyen vagytok a kasszában, mögötted még három ember, te mit csinálsz?

Élő ügyfélszolgálat