Hülyeség! Szerintem tő-t kő tolni, s kész. A végén még lemákol valami pp-vel, vagy luksorral, és mehetünk sírni a badbeat topicba.
Hatalmas +1! Mi lett a parti vége Jocó?
de amúgy is, jó játék itt szerintem Aval a donk.
De ettől függetlenül lehet nála AK,AQ pont a note miatt.
Elnézést JociBalboa legközelebb jobban odafigyelek.
Nekem már magával a donkbettel van bajom! A nevében is benne van hogy donk! Akkor ha nem donk az aki rendszeresen donkbetel akkor át kéne nevezni ezt a kifejezést valami mássá. Probetté vagy regulárbetté vagy ilyesmi..
Egyébként érdekes hogy bélabát, probirset, noirduckot stb tehát a magyar prokat még soha az életben nem láttam donkbetelni..!
Egyébként érdekes hogy bélabát, probirset, noirduckot stb tehát a magyar prokat még soha az életben nem láttam donkbetelni..!
Elnézést JociBalboa legközelebb jobban odafigyelek.
Nekem már magával a donkbettel van bajom! A nevében is benne van hogy donk! Akkor ha nem donk az aki rendszeresen donkbetel akkor át kéne nevezni ezt a kifejezést valami mássá. Probetté vagy regulárbetté vagy ilyesmi..
Mert biztos, hogy soha az életükben még nem is donkbeteltek, mert ha csináltak volna már ilyet, akkor donkok lennének! Igazad van! Egy donkbet csak donkmove lehet! Egyébként milyen limiten játszol és mit?
lead-nek is nevezik
pedig valszeg a magyar prok is használják, sokszor az a leg+ev-sebb
Biztos hogy donkoltak már de amióta figyelem az ő játékukat még egyetlenegyszer sem láttam tőlük ilyet pedig vagy több ezer versenyküket követtem már figyelemmel szóval ez nem véletlen. Egyébként élő cg és turni regulár vagyok.