Én ezt úgy értettem, hogy akkor lesz többször jobb lapja ha riveren callolja a pushunkat.
Persze pusholhatunk is, mert legalább nő a non sd winnigs és nagy ritkán kapunk hero callt valami pp-től.
Mi lett a party vége? Bekerült a szték?
Itt csak én nem értem hogy miért ilyen kicsi a 4bet?QQ val én szívesen játszok stackért ilyen spotban szal nemértem hogy mondjuk miért nem 21-22ig 4betelted.(talán azért mert 1.75re 7.50ig 3betelt de sztem akkoris nagyobb 4bet a jobb)
Fusd át pls
Mi lett a party vége? Bekerült a szték?
chch show AA
Postflop jol jatszotta!
Postflop jol jatszotta!
Szvsz itt mindenképp a call, check/call, check/call a jó játék. Pont a kis 4bet miatt simán lehet nála AK-AT és AA-TT is, sőt viszonylag kevés más hand lehet nála, az ászos kezek esélye viszont ugye jóval kisebb, szóval kb 40-50 % hogy jók vagyunk.
Ezért se a tő nem jó, se a dobás szvsz. Pont egy végigcall szitu. Szar lappal felbátorodhat ha látja a passzivitásunkat, jó lappal pedig csalogatni akar, úh ez a legjobb potcontrol itt.
A donkbet AAAA-val pedig nem jó itt sztem, inkább akkor a riveren emelnék ugyanennyit, mert ott a KK-TT-nek pl. fix call, ha vissza nem is tolja, míg flopon kevésbé, útközben meg még mindig belénk tolhatja.
"Tő" .... most már én is ezt fogom használni, briliáns :D