Szvsz itt mindenképp a call, check/call, check/call a jó játék. Pont a kis 4bet miatt simán lehet nála AK-AT és AA-TT is, sőt viszonylag kevés más hand lehet nála, az ászos kezek esélye viszont ugye jóval kisebb, szóval kb 40-50 % hogy jók vagyunk.
Ezért se a tő nem jó, se a dobás szvsz. Pont egy végigcall szitu. Szar lappal felbátorodhat ha látja a passzivitásunkat, jó lappal pedig csalogatni akar, úh ez a legjobb potcontrol itt.
A donkbet AAAA-val pedig nem jó itt sztem, inkább akkor a riveren emelnék ugyanennyit, mert ott a KK-TT-nek pl. fix call, ha vissza nem is tolja, míg flopon kevésbé, útközben meg még mindig belénk tolhatja.
"Tő" .... most már én is ezt fogom használni, briliáns :D
Az inas vagy Jocó?
Meg lehet tudni az ellenfél lapját JociBalboa? :)
88 volt nála
88 volt nála, Tori hsze tetszik az egyik legjobban mármint amit az ellenröl irt.
omg, 4bet partiban set vadászat nagy királyság:D
És ezt hol tette meg, mert átpörgettem a topicot, de Tori postot nem látok.?
Akkor ch-ted a rivert?
Bélakecske... újabb régi jó topikot találtam :P
Tényleg nagy találat! Kár, hogy 5 éve volt, és mostanában nem születik túl sok ilyen. Ennek a mondatnak például az aranyköpések között a helye:
"Egyrészt nem akarom hogy lemákoljon a luxorával vagy a zsebpárjával de főképp azért mert ha már félpotot beledonkolt az inas soha nem fogja dobni."
Bélakecske... újabb régi jó topikot találtam :P