Wasserstein
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. nov. 25. 12:03
Bumbanas
2014. nov. 25. 12:46
Sajnos a 10-6 már csak 6- 10 lehet idén. A rájátszás elment, de ez a catch valami pazar egy rookie-tol
Odell Beckham Jr - Greatest Catch in the History of Football - YouTube
A durva az volt, hogy az NFL.com-on fent van egy videó, ahogy meccs előtt bemelegít az egy kezes elkapásokra. Ha megnézed, akkor az egyik elkapása (melegítőben, fejhallgatóval a fülén) majdnem pont olyan, mint amit itt csinált a meccsen. Úgy látszik tartja magát ahhoz a Beckham gyerek, hogy "Nomen est omen". :)
van Gerwen
Válasz Bumbanas kommentjére
2015. jan. 19. 0:25
Senki nem nézi a mai meccset? Iszonyat brutál, ilyet még nem is láttam. Eldonkolta a Packers, de bármi lehet, jöhet a hosszabbítás! Hajrá Sajtfejűek, utána meg gogo Patriots!
van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. jan. 19. 0:31
Így elbaszni, hihetetlen. :(
Katzorka
2015. jan. 19. 0:53
hatalmasat alkotott a Seahawks, ha innen visszajöttek a Superbowl már gyerekjáték :D ha valaki nem látta a meccset, ne hagyja ki az ismétlést!
Nero23
Válasz Katzorka kommentjére
2015. jan. 19. 3:29
Majd meglàtjuk a Pats ellen mi lesz gyerekjáték!
Wasserstein
2015. jan. 19. 9:31
Senki nem nézi a mai meccset? Iszonyat brutál, ilyet még nem is láttam. Eldonkolta a Packers, de bármi lehet, jöhet a hosszabbítás! Hajrá Sajtfejűek, utána meg gogo Patriots!
Kötelező nézni :) Én a Seahawksnak szurkoltam, de szerencsétlen Rodgerst nagyon sajnáltam. A saját csapata nem hagyta nyerni.
A döntőben pedig remélem szétalázzák a csaló patriots-ot. Azt sosem felejtem el, amikor a lenézett és totálisan esélytelennek tartott giants 2x is leverte őket a döntőben :)
van Gerwen
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. jan. 19. 9:46
Kötelező nézni :) Én a Seahawksnak szurkoltam, de szerencsétlen Rodgerst nagyon sajnáltam. A saját csapata nem hagyta nyerni.
A döntőben pedig remélem szétalázzák a csaló patriots-ot. Azt sosem felejtem el, amikor a lenézett és totálisan esélytelennek tartott giants 2x is leverte őket a döntőben :)
Azt sajnos én sem... De mitől is lennének csalók???
Wasserstein
2015. jan. 19. 10:10
Azt sajnos én sem... De mitől is lennének csalók???
1. még pár évvel ezelőtt a jets játékát figyelték meg szabálytalanul, amiért büntetést is kaptak
2. ez meg mai hír, ami lehet, h kacsa, de fura, h mindig a pats neve merül fel minden csítnél
Sport Géza - Sport - Máris csalásal vádolják a Patriotsot