45-7 nem a labdán múlik....
Kötelező nézni :) Én a Seahawksnak szurkoltam, de szerencsétlen Rodgerst nagyon sajnáltam. A saját csapata nem hagyta nyerni.
A döntőben pedig remélem szétalázzák a csaló patriots-ot. Azt sosem felejtem el, amikor a lenézett és totálisan esélytelennek tartott giants 2x is leverte őket a döntőben :)
Érdekes, hogy olyan sportok mint a darts vagy az amerikai foci olyan izgalmakat tud hozni mint a fociban alig van!
Az alapszakasz két legjobbja : az offense-deffense csatája lessz!
Giants!- nagybetűvel !!! Az NFL nemecsek ernője számomra a pats és a greenbay!
1. még pár évvel ezelőtt a jets játékát figyelték meg szabálytalanul, amiért büntetést is kaptak
2. ez meg mai hír, ami lehet, h kacsa, de fura, h mindig a pats neve merül fel minden csítnél
Sport Géza - Sport - Máris csalásal vádolják a Patriotsot
45-7 nem a labdán múlik....
ez nem UP, ez rutin....
ez nem UP, ez rutin....
pats nemecsek ernő? :D
Lehet, h kb 10 éve nem nyertek semmit, de mindig meghatározó csapat volt a ligában. Nemegyszer pedig a legerősebb, pl amikor veretlenül lehozták az alapszakaszt.
A "cheat"-ek nagy részét valószínűleg úgy is felülvizsgálják és a jövő szezonban már nem lesznek megengedettek bizonyos játékok. Amíg a szabályokban vannak rések, addig bárki előtt adott, hogy kihasználja azokat.
Ez a labdával kapcsolatos rinya pedig kábé olyan, mint a kerek és szögletes kapufa esete.