möster
Válasz Palesz76 kommentjére
2015. jan. 19. 10:51

45-7 nem a labdán múlik....

Palesz76
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. jan. 19. 11:08

Kötelező nézni :) Én a Seahawksnak szurkoltam, de szerencsétlen Rodgerst nagyon sajnáltam. A saját csapata nem hagyta nyerni.
A döntőben pedig remélem szétalázzák a csaló patriots-ot. Azt sosem felejtem el, amikor a lenézett és totálisan esélytelennek tartott giants 2x is leverte őket a döntőben :)

Giants!- nagybetűvel !!! Az NFL nemecsek ernője számomra a pats és a greenbay!

Palesz76
2015. jan. 19. 11:15

Érdekes, hogy olyan sportok mint a darts vagy az amerikai foci olyan izgalmakat tud hozni mint a fociban alig van!
Az alapszakasz két legjobbja : az offense-deffense csatája lessz!

Wasserstein
2015. jan. 19. 11:17

Giants!- nagybetűvel !!! Az NFL nemecsek ernője számomra a pats és a greenbay!

pats nemecsek ernő? :D
Lehet, h kb 10 éve nem nyertek semmit, de mindig meghatározó csapat volt a ligában. Nemegyszer pedig a legerősebb, pl amikor veretlenül lehozták az alapszakaszt.

van Gerwen
2015. jan. 19. 11:21

1. még pár évvel ezelőtt a jets játékát figyelték meg szabálytalanul, amiért büntetést is kaptak
2. ez meg mai hír, ami lehet, h kacsa, de fura, h mindig a pats neve merül fel minden csítnél
Sport Géza - Sport - Máris csalásal vádolják a Patriotsot

A mai tuti kacsa. De mindegy is, remélem, hogy olyan napot fog kifogni Wilson, mint amilyet tegnap és akkor meglesz. GO Patriots!

Wasserstein
Válasz möster kommentjére
2015. jan. 19. 11:24

45-7 nem a labdán múlik....

persze, sztem is hülyeség. Főleg, h amilyen upswingje van most a patsnek kb. megállíthatatlan.

möster
2015. jan. 19. 11:36

ez nem UP, ez rutin....

Wasserstein
Válasz möster kommentjére
2015. jan. 19. 11:54

ez nem UP, ez rutin....

akkor pozitív tilt? :)

Palesz76
2015. jan. 19. 13:19

pats nemecsek ernő? :D
Lehet, h kb 10 éve nem nyertek semmit, de mindig meghatározó csapat volt a ligában. Nemegyszer pedig a legerősebb, pl amikor veretlenül lehozták az alapszakaszt.

Nem degradálva a pats majdnem hibátlan alapszakaszát , azért a döntőt elbukták a Giants ellen ! :)

Számomra nem szimpatikus a csapat, de elismerem Bill mester érdemeit.

Flush67
2015. jan. 19. 14:14

A "cheat"-ek nagy részét valószínűleg úgy is felülvizsgálják és a jövő szezonban már nem lesznek megengedettek bizonyos játékok. Amíg a szabályokban vannak rések, addig bárki előtt adott, hogy kihasználja azokat.
Ez a labdával kapcsolatos rinya pedig kábé olyan, mint a kerek és szögletes kapufa esete.

Élő ügyfélszolgálat