gorcsy
Válasz ronInter kommentjére
2016. szept. 16. 13:55

Csütörtökön elkezdődött az új szezon, holnap pedig újra vasárnap focival!
Tippjeim:
Vikings@Titans Under 40
Jets win
Bills@Ravens Under 44.5
Packers@Jaguars Over 48
Lions@Colts Over 51
(BetOnline)
Vélemények ? Más tippek ? :)

4/5 elég jó:), legközelebb lehet pénzt is teszek rád:D jöhet a következő heti is

van Gerwen
Válasz gorcsy kommentjére
2016. szept. 16. 15:35

4/5 elég jó:), legközelebb lehet pénzt is teszek rád:D jöhet a következő heti is

3 jött meg csak.

gorcsy
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. szept. 16. 20:21

Jets pipa, Bills v Ravens pipa, Lions vColts pipa, Packers vJax pipa vagy én vagyok vak

van Gerwen
Válasz gorcsy kommentjére
2016. szept. 17. 14:18

Jets pipa, Bills v Ravens pipa, Lions vColts pipa, Packers vJax pipa vagy én vagyok vak

Szerintem te. :D Az oké, hogy tegnap nyert a Dzsecc, de ezeket a tippeket az előző játékhétre írta ki, akkor pedig - vasárnap - otthon furulyáztak a bengáloktól.

gorcsy
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. szept. 17. 19:05

Igaz,igaz

ronInter
Válasz Palesz76 kommentjére
2016. szept. 18. 16:32

Igen, sajnos így volt!
25 dollár ment Jets-re szólóba, ők 23-22re buktak, de kihagytak egy extra pontot és egy 22 yardos (nem kommentálnám :D ) mezőnygólt is...
Meg 5 dollár volt a kombin, amiből ugye Vikings meccs bukó, végül 40.5 under volt, mert emelték...így nem 1, hanem fél pont miatt buktam :D Ám a vicc az egészben, hogy nem az első ilyen esetem, hogy tökéletesen megjósolom a meccs képét: gyenge támadósorok játszottak elit közeli (Vikings) és közepesen erős (Titans) védelmek ellen, így várható volt, hogy még akár 40/40,5 pontnál is kevesebb eshet, és nem is volt gond, amíg a Vikings védelme nem szerzett egy, majd még egy TD-t, majd garbage time-ban már tét nélkül engedtek egyet a Titans-nek...igazából csak :D azért ment a kétpontos kísérletre a végén a Titans, és nem az 1 pontra, hogy én a lehető legkisebb különbség miatt bukjak :))

Szerk.: És akkor a mai tippjeim:
Titans Over 20.5 pont
Dolphins@Patriots Over 42
Saints@Giants Over 53.5
Buccaneers@Cardinals Under 49
Falcons@Raiders Over 47.5

ceewyl
Válasz ronInter kommentjére
2016. szept. 18. 19:18

Sziasztok!

Ezt a topikot lezárom, az nfl 2016 topikban lehet folytatni... :)
https://poker-akademia.com/vBulletin/minden-mas/34034-nfl-2016-a.html#post694124

Élő ügyfélszolgálat