Egyszerűen nem értem, hogy miért kell passzjátékot hívni 1 yardra, ha még ott van 3 próbálkozás és van egy Lynch a csapatodban... :@ ha én vagyok az offensive coordinator akkor ez Seattle win.. Nem mintha Brady nem érdemelte volna meg, remekül játszott.
de akkor is elképesztő.. na nembaj, majd jövőre.
Nem gondoltam h majd 30évesen bömölve fogok zokogni és könnyekkel áztatni a pizsamámat , de megkönnyeztem elérzékenyültem.
Brady interszepsönnél meg hányás. :(
Erről a super bowlról még évek múlva is fognak beszélni. Nekem pedig örök emlék marad.
Sajnálom a tengerisólymokat, de a hazafiak is megérdemelték. És még a mix is jött :)
Jövőre pedig goooo eagles :)
Már csak össze kell kaparni magam a melóba :(
Egyszerűen nem értem, hogy miért kell passzjátékot hívni 1 yardra, ha még ott van 3 próbálkozás és van egy Lynch a csapatodban... :@ ha én vagyok az offensive coordinator akkor ez Seattle win.. Nem mintha Brady nem érdemelte volna meg, remekül játszott.
de akkor is elképesztő.. na nembaj, majd jövőre.
Jó volt ez így ne izgulj papó!
Ez mi gyerekek? :)):)):))
"A New England Patriots nyerte meg a XLIX. Super Bowlt, miután az arizonai University of Phoenix Stadionban megrendezett mérkőzésen 28–24-re legyőzte a Seattle Seahawkst – erről pedig a Madden NFL játék már három napja beszámolt…
Ez volt a Madden jóslata: a program szerint a New England vezet ugyan egy negyed után 7–3-ra, Earl Thomas interception utáni visszahordásával előbb fordít a Seahawks (17–14-re), majd Lynch TD-jával már el is lép (24–14-re). Itt azonban jön az újabb csavar, Brady újabb TD-passzt ad Gronkowskinak, majd Darrelle Revis interceptiont szerez Wilson ellen, végül pedig Julian Edelman a védőket lerázva vetődik be a mindent eldöntő pontszerzésért – az utolsó másodpercben. A végeredmény tehát a Maddennél 28–24-es Patriots-siker, Brady 335 yardot és 4 TD-t passzolva pedig harmadszor is MVP lesz a szimuláció szerint."
Ez mi gyerekek? :)):)):))
"A New England Patriots nyerte meg a XLIX. Super Bowlt, miután az arizonai University of Phoenix Stadionban megrendezett mérkőzésen 28–24-re legyőzte a Seattle Seahawkst – erről pedig a Madden NFL játék már három napja beszámolt…
Ez volt a Madden jóslata: a program szerint a New England vezet ugyan egy negyed után 7–3-ra, Earl Thomas interception utáni visszahordásával előbb fordít a Seahawks (17–14-re), majd Lynch TD-jával már el is lép (24–14-re). Itt azonban jön az újabb csavar, Brady újabb TD-passzt ad Gronkowskinak, majd Darrelle Revis interceptiont szerez Wilson ellen, végül pedig Julian Edelman a védőket lerázva vetődik be a mindent eldöntő pontszerzésért – az utolsó másodpercben. A végeredmény tehát a Maddennél 28–24-es Patriots-siker, Brady 335 yardot és 4 TD-t passzolva pedig harmadszor is MVP lesz a szimuláció szerint."
A krva életbe! De jó kis meccs volt! Sajnos csak felvételről sikerült megnézni,így le vagyok maradva gyerekek:-) Nem is értettem miért erőltetik a futást ez ellen a kőkemény védelem ellen,amikor Brady keze aranyat ér! Megköszönhetjük,hogy ez a Lynch gyerek nem sétált be TD-re a végén! Hogy hagyhattak ki ekkora wp-t?
De rohadt nehéz volt kibírni,hogy ne lessem meg a végeredményt valahol,de megérte!
Megy a pacsi Gerwen! Go Brady,go pat!
Csütörtökön elkezdődött az új szezon, holnap pedig újra vasárnap focival!
Tippjeim:
Vikings@Titans Under 40
Jets win
Bills@Ravens Under 44.5
Packers@Jaguars Over 48
Lions@Colts Over 51
(BetOnline)
Vélemények ? Más tippek ? :)