A bundesligahoz inkább nem szólok hozzá, de az Arsenal-Derby az országos 1-es. Az Arsenal most a legjobb formában lévő csapat Európában, a Derby meg elég gyengécskének tűnik, egy 6-ost kapott Liverpoolban is. nem tudok mást elképzelni, mint sima hazai győzelmet. Vagy kiszagoltál valami meglepetést Valhalla? ha tudsz valami inseder titkot, akkor oszd meg velünk légyszi aztán pakolom fel a házat:D
Roma Juve fix 2-es is kicsit erős szerintem, Roma-Juve 0:1/2 ázsiai handicap fogadásban Juvéra jó lehet szerintem, Partyn 1.92 az odds erre, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy x vagy Juve-siker esetén nyersz
egyetertek dzsairoszal a roma-juve 1x arsenal 1x a nagy csapatok szertnek megbotlani. de 2 re nulla esely...
befizettem a betfaiirhez, de szerintem itt is vannak hatranyok, ugy latom igazabol több oldalon kel jatszani hogy a lehető legjobb variaciokat ki tudd hozzni...:-)
Na ezt az Arsenal meccset én megnézem, kizártnak tartom hogy botlanak. én a Man- chelseanél gondolok "meglepetésre", a jelenlegi forma a Chelsea ellen szól, de azt már többször megfigyeltem, hogy edzőváltás utáni elsö meccsen megtáltosodnak a csapatok, és nagyobb százalékban nyernek. X2-re megéri szerintem, mostanában a Manchester egyébként sem bír a Chelseavel. A Barca -Sevilla a hazainak áll inkább, bár a nagy rangadókra, mint ezek egyáltalán nem is érdemes fogadni, mert igazából 3esélyesek.
A betfairrel mi a gond? Mindenképpen jobb mint bwin az oddsok szempontjából.
A holnapi Szávay Ági - Jelena Jankovics meccsre Szávay győzelme 4,27-et fizet, Jankovics oddsa 1,14.
Ennyivel jobb lenne Jankovics? Most hogy Szávay szinte minden ellenfelet megver nekem ezek az oddsok kicsit furának tünnek (persze nem nagyon értek a sportfogadáshoz...)
Nem közvetítik valahol ezt a meccset? Ez a torna beszámít a WTA rangsorba, ugye? Ezzel az eredménnyel Ágika benne lesz top20-ban, nem tudjátok?
ezzel jelenleg a jövő heten 21 lesz...
ha megnyerne a tornat benne lenne a top 20 ban....
Az oddsok erdekesen magasak en olyan 1,25 3,6 adtam volna neki...
A jankovic kibaszott jo, 3 a vilagranglistan es amit a us openen mutatott is nagy volt, csak nagy küzdelem utan kapott ki a venus williamstöl.....
Agi csak akkor nyerhet ha jankovics rossz napot fog ki..ami azert könnyen előfordulhat...
Na ezt az Arsenal meccset én megnézem, kizártnak tartom hogy botlanak. én a Man- chelseanél gondolok "meglepetésre", a jelenlegi forma a Chelsea ellen szól, de azt már többször megfigyeltem, hogy edzőváltás utáni elsö meccsen megtáltosodnak a csapatok, és nagyobb százalékban nyernek. X2-re megéri szerintem, mostanában a Manchester egyébként sem bír a Chelseavel. A Barca -Sevilla a hazainak áll inkább, bár a nagy rangadókra, mint ezek egyáltalán nem is érdemes fogadni, mert igazából 3esélyesek.
A betfairrel mi a gond? Mindenképpen jobb mint bwin az oddsok szempontjából.
fogadasim megint egyen mentek el...most es mindenkorra megfogadom, hogy nem fogadok többet a kedvenc csapatomra, egyszerűen nem tudsz objektiv lenni
A Herta-Dortmund meccsen x2 re tippeltem, nem csoda ha 15 eve dortmund szurkolo vagyok:-)
De 5 ből negy nem rossz kezdes. Lehet egyenkent kellene megrakni a meccseket:-)
A bundesligahoz inkább nem szólok hozzá, de az Arsenal-Derby az országos 1-es. Az Arsenal most a legjobb formában lévő csapat Európában, a Derby meg elég gyengécskének tűnik, egy 6-ost kapott Liverpoolban is. nem tudok mást elképzelni, mint sima hazai győzelmet. Vagy kiszagoltál valami meglepetést Valhalla? ha tudsz valami inseder titkot, akkor oszd meg velünk légyszi aztán pakolom fel a házat:D
Roma Juve fix 2-es is kicsit erős szerintem, Roma-Juve 0:1/2 ázsiai handicap fogadásban Juvéra jó lehet szerintem, Partyn 1.92 az odds erre, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy x vagy Juve-siker esetén nyersz
fogadasim megint egyen mentek el...most es mindenkorra megfogadom, hogy nem fogadok többet a kedvenc csapatomra, egyszerűen nem tudsz objektiv lenni
A Herta-Dortmund meccsen x2 re tippeltem, nem csoda ha 15 eve dortmund szurkolo vagyok:-)
De 5 ből negy nem rossz kezdes. Lehet egyenkent kellene megrakni a meccseket:-)
Hát, ha gigantikus küzdelemben is, de végül a papír érvényesült az Arsenal meccsen, viszont ott van mindjárt utána a Liverpool, ami az odds méretek hasonlósága miatt ua. kaliber, ez legalább egy kicsit bizonyítja, hogy azért lehet létjogosultsága az efféle gondolatoknak, de szigorúan aprópénzt kockáztatva, csak a buli kedvéért... Azért A Bremen és a Barca hozta, de csalódott vagyok, mert a Barca hendikepp a riveren jött be, a turn-ön el is ment :) Így már nem lesz egy frenetikus kasszasiker ez a hét, vagyis nem történt semmi különös, ezis olyan hét fogadások terén, mint a többi.
A stratégia
Mint ahogy a fentebb ajánlott linken is olvasható, a srác sem éppen hatalmas oddsú meccseket ajánl. Vagyis a kevesebb sokszor több. Szerintem max. három-négy meccs és KÜLÖN-KÜLÖN fogadva azért, hogy ne egy meccsre kelljen sok pénzt feltenni, ne zavarja az embert amikor tippel.
Én egyébként aránylag sokat fogadok hendikeppet, mint pl. a héten a Bremen-Stuttgart volt 0-1-ről 3,65-ös odds, sőt, pl. pont ez a két csapat amikor formába lendül, nem ritkán idegenben is tarol több góllal, ilyen esetekben nem ritka az 5 fölötti odds sem. Az ilyen irányú tendenciákat is érdemes figyelni, a Bundesligában mindenesetre kb. a meccsek fele, ami eldől, legalább kétgólos siker, s ez már évek óta így van.
Szintén szoktam a '0-1 gól lesz', vagy a '4 gól vagy több' eseményekre fogadni, ezek is 3-4 körüli szorzósak. Ezeket ugy nem kell magyarázni, tök mindegy ki nyer, vagy döntetlen, 0-4, vagy 2-2 a vége, sokszor ez is nagy segítség. Az under/over azért nem szimpatikus, mert nem könnyebb annyival, amennyivel kisebb az odds, bááár.... azért itt is akad reményteli lehetőség bőven... Egyébként ezek a gólmennyiség alapú fogadások azért jók, mert a táblázatok, statisztikák sokkal beszédesebbek, hasznosabbak ebből a szempontól, mint arra, hogy kibogarásszuk belőle, ki is nyeri éppen a mérkőzést.