Hát eddig nem. Ezt a tippet pl. nem értem. Mért kellett ilyen nagy handicapet fogadni. A 0:1/2 -es handicap 1.5-es szorzóval volt, míg ez 1.88-cal. A feles handicap bejött volna, és az oddsok között nem sok különbség volt. Az persze igaz hogy a csapatok között egy osztály különbség van, de kupában nagy a harc, minimális különbségű győzelem bőven elég volt a Citynek. Persze a csóka a profi, biztos olyan infói voltak hogy lesöprik a vendégeket.;)
ja mindenképp jó lenne, szólj még akinek tudsz, aztán meglátjuk mi jön ki. Az mindenestre jó, hogy felkerül a bukó tipp is.
Na en a napokban probaltam az idiota modon felépitett batfair oldalat kezelni, aztan rajöttem hogy nem kezelni nem tudom, hanem iszonyatosan sok korlatozas van, naga az oldal se tetszik, 1 ev kell mig egy fogadast össze allitok, igy kiutaktam minden penzemet, maradok ahol edig voltam, ja es itt is vannk olyan jok az oddsok, sőt sokszor jobbak...
E heti tippjeim kep formatmban raktam fel:
a stuttgart es a chelsea botlására szamitok...:-)
ja mindenképp jó lenne, szólj még akinek tudsz, aztán meglátjuk mi jön ki. Az mindenestre jó, hogy felkerül a bukó tipp is.
Ezek szerint a tegnapi nem a Te napod volt.
Hát Zoleee, látom nem viccelsz, csak úgy repkednek a 7-es meg 9-es kötések :D
Szerintem neked is ua. 'bajod', mint nekem, van 5-6 meglátásod, megérzésed és ha fel is merül benned a gyanú, hogy valamelyik elmegy, nem tudod hogy melyik (nyilván ha tudnád, nem játszanád meg :D ) Én erre játszom azt, hogy 5 nagyobb oddsú meccset 3-as bontásban, plusz két egyszerűbbet fixre, az tíz szelvény, ha 5-ből három jön, az a tét vissza, ill. max. 2x-es pénz, telitalálat meg 12-20x-os kb. Csak az a baj, hogy én is jobban szeretem ill. ált. csak szeretném a 200-500x-os nyereményeket, igazából erről kellene leszoknom.
Egyébként: látom itt tesztelés alatt van az angol nyugdíjas oddsmester(?) az ázsiai hendikeppes tanácsaival. Most őszintén, azért egy kb. 2x-es szorójú meccset tízből hétszer magunktól nem tudnánk eltalálni, tényleg szakértőt kell fogadni, ill. viszonylag nagy pénzt fizetni ilyen jellegű tanácsadásért?
Mára ezt találtam:
Bayern - Cottbus tavaly 0-0 volt, most csak nyer vmelyik 2-1 re, szal over 2,5 1,45 odds
Valencia - Getafe a Getafe tavaly porig alázta a Valenciát, pl. a kupából a Mestellában ejtette ki 4-2-vel, itt az ideje egy nemes bosszúnak, szal Valencia wins 1,45
Na ez együtt már több mint 2x-es odds :)
Mára ezt találtam:
Valencia - Getafe a Getafe tavaly porig alázta a Valenciát, pl. a kupából a Mestellában ejtette ki 4-2-vel, itt az ideje egy nemes bosszúnak, szal Valencia ...
Friss tippek:
Sheffield Wednesday-Everton; Sheffield W. +1/2
Fulham FC-Bolton Wanderers; Bolton +1/2
A Sheffield meccset megnéztem a betfair-en és ehhez az oddshoz van 2 lehetőség: back: 2.17; lay: 2.3.
Hogy is van ez???
A Bolton tipp bejött legalább.