Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Osszuk meg egymással tippjeinket!

Demiro
Válasz dzsairosz kommentjére
2007. szept. 26. 13:32

Hát eddig nem. Ezt a tippet pl. nem értem. Mért kellett ilyen nagy handicapet fogadni. A 0:1/2 -es handicap 1.5-es szorzóval volt, míg ez 1.88-cal. A feles handicap bejött volna, és az oddsok között nem sok különbség volt. Az persze igaz hogy a csapatok között egy osztály különbség van, de kupában nagy a harc, minimális különbségű győzelem bőven elég volt a Citynek. Persze a csóka a profi, biztos olyan infói voltak hogy lesöprik a vendégeket.;)

Az oldalára fel is került, hogy vesztes volt a tipp, tehát elképzelhető, hogy nem blöfföl, amikor kirakja az eredményeket, de még növelni kell a mintát!

dzsairosz
Válasz Demiro kommentjére
2007. szept. 26. 13:50

ja mindenképp jó lenne, szólj még akinek tudsz, aztán meglátjuk mi jön ki. Az mindenestre jó, hogy felkerül a bukó tipp is.

Zoleee
2007. szept. 26. 16:10

Na en a napokban probaltam az idiota modon felépitett batfair oldalat kezelni, aztan rajöttem hogy nem kezelni nem tudom, hanem iszonyatosan sok korlatozas van, naga az oldal se tetszik, 1 ev kell mig egy fogadast össze allitok, igy kiutaktam minden penzemet, maradok ahol edig voltam, ja es itt is vannk olyan jok az oddsok, sőt sokszor jobbak...

E heti tippjeim kep formatmban raktam fel:

a stuttgart es a chelsea botlására szamitok...:-)

Demiro
2007. szept. 26. 17:08

ja mindenképp jó lenne, szólj még akinek tudsz, aztán meglátjuk mi jön ki. Az mindenestre jó, hogy felkerül a bukó tipp is.

Friss tippek:
Sheffield Wednesday-Everton; Sheffield W. +1/2
Fulham FC-Bolton Wanderers; Bolton +1/2

A Sheffield meccset megnéztem a betfair-en és ehhez az oddshoz van 2 lehetőség: back: 2.17; lay: 2.3.

Hogy is van ez???

Thomasson
Válasz buktar kommentjére
2007. szept. 26. 18:26

Ezek szerint a tegnapi nem a Te napod volt.

Hát sajnos nem.De a Schalkera 15/10fogadást csináltam, úgyhogy ezzel a bután túl nagy méretű fogadással + 1baseball meccsre fogadtam ami bejött, igy nullára jött ki.A mai napi bundesligában reménykedek, hátha nagyobb sikerem lesz.

Valhalla
Válasz Zoleee kommentjére
2007. szept. 26. 19:46

Hát Zoleee, látom nem viccelsz, csak úgy repkednek a 7-es meg 9-es kötések :D
Szerintem neked is ua. 'bajod', mint nekem, van 5-6 meglátásod, megérzésed és ha fel is merül benned a gyanú, hogy valamelyik elmegy, nem tudod hogy melyik (nyilván ha tudnád, nem játszanád meg :D ) Én erre játszom azt, hogy 5 nagyobb oddsú meccset 3-as bontásban, plusz két egyszerűbbet fixre, az tíz szelvény, ha 5-ből három jön, az a tét vissza, ill. max. 2x-es pénz, telitalálat meg 12-20x-os kb. Csak az a baj, hogy én is jobban szeretem ill. ált. csak szeretném a 200-500x-os nyereményeket, igazából erről kellene leszoknom.

Egyébként: látom itt tesztelés alatt van az angol nyugdíjas oddsmester(?) az ázsiai hendikeppes tanácsaival. Most őszintén, azért egy kb. 2x-es szorójú meccset tízből hétszer magunktól nem tudnánk eltalálni, tényleg szakértőt kell fogadni, ill. viszonylag nagy pénzt fizetni ilyen jellegű tanácsadásért?

Valhalla
Válasz Valhalla kommentjére
2007. szept. 26. 19:57

Mára ezt találtam:

Bayern - Cottbus tavaly 0-0 volt, most csak nyer vmelyik 2-1 re, szal over 2,5 1,45 odds

Valencia - Getafe a Getafe tavaly porig alázta a Valenciát, pl. a kupából a Mestellában ejtette ki 4-2-vel, itt az ideje egy nemes bosszúnak, szal Valencia wins 1,45

Na ez együtt már több mint 2x-es odds :)

Thomasson
Válasz Valhalla kommentjére
2007. szept. 26. 20:35

Mára ezt találtam:

Valencia - Getafe a Getafe tavaly porig alázta a Valenciát, pl. a kupából a Mestellában ejtette ki 4-2-vel, itt az ideje egy nemes bosszúnak, szal Valencia ...

A Valencia komolya veszi a bosszút.Már most 2-0.(32.perc)

dzsairosz
Válasz Demiro kommentjére
2007. szept. 27. 21:18

Friss tippek:
Sheffield Wednesday-Everton; Sheffield W. +1/2
Fulham FC-Bolton Wanderers; Bolton +1/2

A Sheffield meccset megnéztem a betfair-en és ehhez az oddshoz van 2 lehetőség: back: 2.17; lay: 2.3.

Hogy is van ez???

Na csak most vettem észre sajna beírásod. Itt ugye a Sheffieldre fogadott úgy, hogy plusz fél gólos előnyről indult. Tehát bármilyen arányú Sheffield győzelem és döntetlen is jó lett volna ahhoz, hogy nyerj a fogadással, de ez elment, mert 0-3 lett:mad:. A back odds azt jelenti, hogy fogadsz az adott esemény számodra kedvező kimenetelére, tehát ebben az esetben a Sheffield-re +fél gólos ázsiai hendikep tipusú fogadásban. A lay odds meg egyfajta inverz fogadást jelent, tehát azt, hogy fogadsz minden olyan eseményre amit a back odds nem foglal magában, tehát Everton győzelem itt. Kicsit egyszerűben. Pl. Szávay-Jankovics meccs back Szávay: arra fogadsz, hogy Szávay nyer. Lay Szávay: fogadás arra, hogy nem Szávay nyer.
A Bolton tipp bejött legalább.

Demiro
2007. szept. 28. 9:16

A Bolton tipp bejött legalább.

Eddig a csávónak volt 3 jó és 3 rossz tippje, hát nem tudom...
Bár még mindig nagyon kicsi a minta.

Élő ügyfélszolgálat