Fúúúú.A fene a real margitba.Ha megnyeri a meccsét most 11760FT ütötte volna a markomat.11,76os oddsú kombim bukott rajtuk.
WOOOOW! Hatalmas Grat! Lehet hogy lesz egy világsztár teniszezőnk végre? Ez nagy lökést adna a hazai tenisznek. az tuti.
Asszem eddig kellett volna rá fogadni, egyre nehezebb lesz vele sokat kaszálni.:-)
Az most már elég valószínű, hogy világsztár teniszezőnk lesz! Nincs olyan ellenfele, aki ellen ne valós győzelmi esélyekkel lépne pályára. És ez mind hagyján, de nagyon rövid időn belül ő lesz a legismertebb jelenkori magyar ember!
na azért ezzel vigyázzunk, nehogy elkiabáljuk, és néhány hónapon belül eltűnjön a süllyesztőben. remélem ez nem történik meg. Noszálynál is volt egy ilyen fellendülés, bekerült az első százba, aztán meg gyorsan ki. Bízzunk benne, hogy tartós lesz a jó formája Áginak.
Holnap és holnap után itt a Bundesliga és hát van mire fogadni.
Elmondom a meccsekről mit gondolok.
-Dortmund - Hamburg - Szerintem a Hamburg elég jó csapat, de a Dortmund jó formában van nagyon, szóval egy Xet fogok megtenni.
-Hertha Berlin - Rostock - A Hertha elég jó szériában van, szóval szerintem 1.
-Wolfsburg - Bremen - A Bremen nagyon jó kis csapat, kombiban és egyéniben is megteszem.
-Duisburg - Schalke 04 - Ez egy sima BANKER.
-Stuttgart - Bochum - Megtettem kombiban, de igazából a Stuttgartnak elég rossz formája van az utóbbi időkben.
-Bayern - Cottbus - Kombikban egy kis szorzó növelő
-Nürnber - Leverkursen és a Bielefeld - Hannover meccs az számomra fekete péter
-Frankfurt - Karslruher - BANKER
A csávó tippket ajánl pénzért a siteján. Ilyen van több is a neten, ez annyiban kivétel, hogy az első tippet ingyen küldi, s ha az bejön, akkor kell fizetni a következőért, ha elmegy, küld másikat. Csak kérni kell tőle tippet mailben. meg kell adni a telefonszámodat, és arra jön az SMS a meccs előtt 1-2 órával. Itt a link: http://www.freewebs.com/soccerwintips/
Ha több ember elküldené, és kapna tippet, akkor lenne több meccses mintánk, ami alapján már lehetne valamit mondani, arról, hogy valós-e ez? persze a fickó felrakja a meccs után a tippjeit, de ez nem mérvadó, mert lehet hogy csak a nyerő tippjeit rakja fel. Én eddig 3 tippet gyűjtöttem be, ezeket ide felrakom. Jó lenne vagy 15-20 tipp, hogy látszódjon valamiféle tendencia. Asain handicap tipusú fogadásokat játszik, mert itt magasabbak az oddsok. Erről itt van egy kis ismertető: http://www.sportfogadas.org/cikk-Asian_handicap-40.html
Eddigi tippjei: Shakhtar Donetsk- Celtic 0:1/2 Celtic-re (elment)
PSV Eindhoven- CSKA Moszkva 0:1/2 PSV-re (nyert)
Sporting Lisszabon- Manchester United 1/2:0 Man. U.-ra (nyert)
Ha valaki kap tippet, az tegye már fel légyszi. Én is szerzek még párat, aztán felteszem. Igyekszem még meccs előtt.
A betfair az egyik legnagyobb, itt a legnagyobb az elő fogadási kínálat, illetve itt vannak a legmagasabb oddsok. azt hiszem 5%-os "rake"-et szednek.
A Roma-Juve meccshez fűznék hozzá pár dolgot.Először is a Seria A egyetlen veretlen csapata idén a Roma, kirobannó formában vannak.Ezzel szemben a Juventus teli van új játékosokkal, új edző, és vannak a régi játékosok is ugye.Össze kell még szokniuk, szóval a Juvetől ebben az idényben nem kell olyan nagy dolgokra számitani.A Juve előző héten az Udinesetől 2-0at kapott, és sajnos Camoranesi nem fog játszani továbbra sem, ami elég nagy érvágás lehet.
Számomra ez egy 1x fogadás lesz, 3esélyesben meg 1.
Holnap és holnap után itt a Bundesliga és hát van mire fogadni.
Elmondom a meccsekről mit gondolok.
-Dortmund - Hamburg - Szerintem a Hamburg elég jó csapat, de a Dortmund jó formában van nagyon, szóval egy Xet fogok megtenni.
-Hertha Berlin - Rostock - A Hertha elég jó szériában van, szóval szerintem 1.
-Wolfsburg - Bremen - A Bremen nagyon jó kis csapat, kombiban és egyéniben is megteszem.
-Duisburg - Schalke 04 - Ez egy sima BANKER.
-Stuttgart - Bochum - Megtettem kombiban, de igazából a Stuttgartnak elég rossz formája van az utóbbi időkben.
-Bayern - Cottbus - Kombikban egy kis szorzó növelő
-Nürnber - Leverkursen és a Bielefeld - Hannover meccs az számomra fekete péter
-Frankfurt - Karslruher - BANKER
Manchester City - Norwich 0:1 1/2 a Manchester Cityre (elment)
Eddig nem túl jó a szórás...