Azért A Bremen és a Barca hozta, de csalódott vagyok, mert a Barca hendikepp a riveren jött be, a turn-ön el is ment :) .
sok igaz van abban amit irsz....
a liverpoolnal en is 1x et raktam volna :-) liverpool mar evek ota szereti ajandekotnzi a pontokat, nagyon sokszor jatszik döntetetlent, ezert nem nyerik meg soha a bajnoksagot:-)
Strategia: Most a lay kombinacioval provalkozok, meglatjuk.... pl igy kibekkelhetek ey szerencses egyenlitő golt... :-)
De elkezdek egyenkent is fogadni a meccsekre...
Szerintem viszont nagyon sok maccsre kellene egyenkent fogadnod, hogy hosszu tavon plusszos legyel...
Mai fogadasok:
Paris St-G - Bordeaux / Kevesebb mint 2,5 Gol 1,62 odds 10€ val
Man Utd - Chelsea / Döntetlen 3,3 odds 10€ val
Egy kombinálás:
PSV - Feyenoord / Eredmeny 2 - 2 14 odds 10€ val
PSV - Feyenoord / Eredmeny 1 - 1 7 odds 10€ val
Ha nem döntetlen lesz Psv nyer ezert
PSV - Feyenoord / PSV 2 odds 20€ val
es egy ujabb kombi:
Karlsruhe v B Munich:
The Draw, B Munich Back
Lyon v Lille:
Lyon, The Draw
Ergotelis v Panathinakos:
Panathinaikos, The Draw
Hibernian v Celtic :
Celtic, The Draw
Atl Madrid v Santander
Atl Madrid, The Draw
Betis v Valencia:
The Draw, Valencia
Twente v NEC Nijmegen :
The Draw, Twente
Excelsior v Groningen
Groningen, The Draw
ez egy 4, 42 oddsot hoz 35 € val raktam meg....
Na ugy döntöttem hogy a kombi tippeket aazon az oldlon jatszom ahl eddig is jatszottam, mivel ott nincs rake es ha 3 meccset kötesbe fogadsz költsege se...
A betfairnel pedig csak egy meccsenkent fogok fogadni...
meg egy kombi tipp mara:
Aston Villa - FC Everton 1x 1.25
Hibernian Edin. - Celtic Glasgow 2 1.63
Real Valladolid - Real Madrid x2 1.10
Paris SG - Gir.Bordeaux 1x 1.25
Olymp.Lyon - OSC Lille 1 1.53
Sampdoria Genua - FC Genua 1893 1x 1.20
20.00 EUR 5.14 102.87 EUR
Kedves kollegak :-) Ti miket raktatok meg ma?
A Roma-Juve meccshez fűznék hozzá pár dolgot.Először is a Seria A egyetlen veretlen csapata idén a Roma, kirobannó formában vannak.Ezzel szemben a Juventus teli van új játékosokkal, új edző, és vannak a régi játékosok is ugye.Össze kell még szokniuk, szóval a Juvetől ebben az idényben nem kell olyan nagy dolgokra számitani.A Juve előző héten az Udinesetől 2-0at kapott, és sajnos Camoranesi nem fog játszani továbbra sem, ami elég nagy érvágás lehet.
Számomra ez egy 1x fogadás lesz, 3esélyesben meg 1.
A holnapi Szávay Ági - Jelena Jankovics meccsre Szávay győzelme 4,27-et fizet, Jankovics oddsa 1,14.
Ennyivel jobb lenne Jankovics? Most hogy Szávay szinte minden ellenfelet megver nekem ezek az oddsok kicsit furának tünnek (persze nem nagyon értek a sportfogadáshoz...)
Nem közvetítik valahol ezt a meccset? Ez a torna beszámít a WTA rangsorba, ugye? Ezzel az eredménnyel Ágika benne lesz top20-ban, nem tudjátok?
MEGVAN!!!!!!!!!!!! Megcsinálta! 7:6, 5:1-ről fordítva nyerte meg a meccset! Nagy jövő van ebben a lányban!!!
Hihetetlen, a második szettben 5:1-nél meccslabdát hárítva fordított...
Eurosport este 8-tól összefoglalót ad!
olvastam a meccs reszletes tudositasat, hihetetlen meccs volt, en is megnezem ma este, papirzsebkendőt keszitsetek.... minden poker jatekosnak is ajanlom, főleg akik eppen rossz szeriaban vannak, küzdeni tudasbol kitartasbol tanulhatunk tőle!
De durva.... elszallt mindkettö kombi tippem a Hibernian 3:2 verte a Celticet, azt a Celticet ami ebben az evben iszonyatosan szetvert eddig mindenkit.... 55€ oda :-( A Psv meccs is csak nullara jött ki...
hatha este meg az egymeccses tippek bejönnek es merseklődik veszetesegem...:-(
Aki meg nem ismeri azert aki meg ismeri azert nezze meg ezeket a youtube-os videokat Ágikánkról!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ghuqlgEEM6w&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=DmDsxSKyiyo&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=JhdVJzR38nc