Krono az a gond ,hogy megint a lényeget nemlátod vagy csak nemakarod látni...
itt folymatosan bizonygatva volt, hogy nincs semmi csalás, és kőzbe kiderűlt hogy van
nem is kicsi, csapatszerűen...
Bár mivel te is teambe tolod,csak nem ebbe, gondoltam ,hogy a lényeget nemakarod meglátni
itt folymatosan bizonygatva volt, hogy nincs semmi csalás, és kőzbe kiderűlt hogy van
Bár mivel te is teambe tolod,csak nem ebbe, gondoltam ,hogy a lényeget nemakarod meglátni
Sawwee megadta a feltételeket. Én elfogadom akkor is ha bukok, nem fog szarul esni az az 1K. Majd max a nyári bulik nem 2M ba fognak kerulni csak 1.7be.
Én még mindig kuncogok a benzinkútos sztorin.
Kiszáll a kocsiból egy talpig menő cuccban lévő csávó. Majd 2 ember,akik "nem szorulnak védelemre" ebben az országban és legvégül egy nyakkendős úr (tegyük fel,hogy az ügyvéded nem tanga papucsban ment tárgyalni az oldaladon). Majd odaballag a drága ruháiban a kapcsolattartó a két "csíra" archoz és megkérdezi:
-benneteket küldött Saweeee kémkedni???
-Nem,mi csak tankolni jöttünk....
Erre a 2 szegény elgondolkodott,hogy milyen alvilági témába csöppentek bele és tankolás nélkül elinaltak. Lehet azóta is tolják a kocsijukat az M3-on:D
Itt nem a csalásra van kihegyezve a téma, hanem a fogadásra. MC pont telibesz@rja a csalást, neki csak a pénz kell.
De, tökéletesen igaz, hogy totálisan mellébeszélsz. Ez az MH egy büdös nagy prosztó és még ostoba is, de ennek a sztorinak senki szempontjából sem ő a negatív hőse, és a sztorihoz úgy hozzászólni, hogy ez nincs benne, nagyon nem szép ferdítése a valóságnak. Kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy alacsony mo-n a GDP, te meg válaszképp nekem esnél, hogy tehát azt akarom, hogy migráns költözzön a kisszobátokba.
De, tökéletesen igaz, hogy totálisan mellébeszélsz. Ez az MH egy büdös nagy prosztó és még ostoba is, de ennek a sztorinak senki szempontjából sem ő a negatív hőse, és a sztorihoz úgy hozzászólni, hogy ez nincs benne, nagyon nem szép ferdítése a valóságnak. Kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy alacsony mo-n a GDP, te meg válaszképp nekem esnél, hogy tehát azt akarom, hogy migráns költözzön a kisszobátokba.
Szívesen bíráskodom ha szeretnéd, ugyan az oldalon jelenleg hirdető csoportokhoz nincs közöm. :) Pártatlan vagyok, egyik felet sem ismerem. 100k$-t ne utalgassatok, bizalom ide vagy oda valaki iránt... Ha sawwee egy bírónak elküldene 100k$-t akkor neked is, ha bírónak nem, akkor neked sem, és nem is olyan könnyű ilyen rahedli sok pénzt mozgatni (limitek, küldési feek, több helyen lévő rollok, utalási idő hossza).
Krono a 3. pont elég vicces, egy cikket sem olvastál arról, hogy mi az oka a pokerstarson történő változásoknak, nyíltan vállalva kimondták nem egyszer, hogy egyáltalán nem bánják ha távoznak tőlük az ilyen játékosok sőőt, szóval aligha hiszem, hogy a döntésüket abba az irányba befolyásolná amerre te gondolod.