Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

dfecco23
Válasz Jimmybooy kommentjére
2010. jan. 7. 14:25

Milyen win ? Ha Simplecity vagy ilyesmi azok szoktak ilyet csinálni !

Sima Windows XP

plusevHUN
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. jan. 18. 15:18

nem tudja vki hol vannak vistán a monitor beállítások? (konkrétan elállítódott vmi, és nem jeleniti meg a rákötött monitor a notebook képét.)

buktar
Válasz plusevHUN kommentjére
2010. jan. 18. 15:31

nem tudja vki hol vannak vistán a monitor beállítások? (konkrétan elállítódott vmi, és nem jeleniti meg a rákötött monitor a notebook képét.)

Jobb click az asztalra, tulajdonságok.

plusevHUN
Válasz buktar kommentjére
2010. jan. 18. 15:39

Jobb click az asztalra, tulajdonságok.

már próbáltam ott, de most végre sikerült. kösz

buktar
2010. jan. 18. 15:42

itt már néztem, de csak annyit sikerült elérni, hogy egy notebook monitornyi háttérkép jelenjen meg a monitoron. ahová ttudom huzni az egeret.

Probáltam ujrainditani is stb, elején mind a két monitor ugyanazt a képet adja (a 24es monitor rossz felbontásban annyi), aztán bejelntkezés előtt a 24 es monitorom elsötétül.

Amikor rádugom a notebookra a csatlakozót egy pillanatig elsötétül, majd ahelyett, hogy a másik monitor képét adja, ujra a notebbokét adja. eddig soha nem volt ezzel gondom.

Klónozni szeretnéd? Nem biztos, hogy jól értem.

plusevHUN
2010. jan. 18. 15:58

Klónozni szeretnéd? Nem biztos, hogy jól értem.

csak simán rákötni egy monitort a notebookra, úgy, hogy csak az egyiken jelenjen meg a kép.

yoofej
2010. jan. 24. 0:45

Jart mar ugy valaki, hogy jatek kozben elment a hang a geperol es csak neha jon vissza 1-2 percre, aztan utana jo ideig megint csend van?

Nemcsak a poker hangja megy el, barmit inditok el, az egyetlen dolog, amit hallok, az a noti (Dell E5500) ventillatorjanak a hangja. :S

Eddig csak a Bwin-nel tapasztaltam ezt a problemat.

buktar
Válasz yoofej kommentjére
2010. febr. 23. 13:56

Pola!
Ha jól tudom egyszer te írtad le, hogy hogyan tudok a böngészőben frissíteni.
(Alt+F? vagy Shift+F?) Elfelejtettem. :(

yoofej
2010. febr. 23. 14:00

hogyan tudok a böngészőben frissíteni.
(Alt+F? vagy Shift+F?) Elfelejtettem. :(

CTRL+R, F5

Fuvesz
Válasz yoofej kommentjére
2010. febr. 23. 14:03

Jart mar ugy valaki, hogy jatek kozben elment a hang a geperol es csak neha jon vissza 1-2 percre, aztan utana jo ideig megint csend van?

Nemcsak a poker hangja megy el, barmit inditok el, az egyetlen dolog, amit hallok, az a noti (Dell E5500) ventillatorjanak a hangja. :S

Eddig csak a Bwin-nel tapasztaltam ezt a problemat.

Bwinen ez állandó probléma :(

Élő ügyfélszolgálat