Hm.
Mondjuk ha memtest-el nem fagy akkor máshol van a hiba.
Hm.
Mondjuk ha memtest-el nem fagy akkor máshol van a hiba.
Memtest-el nem fagyni szokott, hanem kiírja a hibásnak látott címeket. Vagy neked úgy jelez a memtest hibát, hogy lefagy a gép?
Esetleg tudnátok ajánlani egyet?
Amint látom nagyon sok típus van hasonló áron. A 10-20 betűs kódjukban látok csak különbséget, mindnek meg elég hosszadalmas lenne utánanézni :)
Nem értem minek írok még egyáltalán erre a fórumra.
Szerintem mindenképp KIT-et vegyél, 4x2 kiszerelésben ha elég számodra 8GB. Nekem eddig corsair, kingston és kingmax ramjaik voltak, egyik típussal sem volt problémám. Mindegyik bírta a +10% óraemelkedést évekig...Corsair volt az egyetlen, amit jobban lehetett hajtani mint a másik kettőt, mindenféle probléma(fagyás, kikapcsolás/kékhalál) nélkül.
Nem értem minek írok még egyáltalán erre a fórumra.
Ha nem írod meg hogy mit szeretnél.
Tudod, néma gyereknek..
1 óra alatt talált vagy 200 hibát.
Akkor a következő kérdésem, milyen memóriát vegyek (2*4 gigát tervezek venni)?
Az alaplap leírása alapján:
4 x 1,5V DDR3 DIMM foglalat, legfeljebb 16 GB
Kétcsatornás memória
DDR3 1866(OC)/1333/1066 MHz
Az 1866(OC) jelentésében nem vagyok biztos. Vehetek bele 1866MHz-es ramot, de alapból 1333-on fog menni, és nekem kell túlhúzni 1866-ra?
Alap esetben nem húznám túl, akkora szükségem nincs nagyobb teljesítményre. De végülis a saját sebességén futna, így a ramnak nem lenne baja. Viszont az alaplap nem tudom mennyire terhelődne.
Vagy vegyek 1333-asokat és inkább ne piszkáljam?
Esetleg tudnátok ajánlani egyet?
Amint látom nagyon sok típus van hasonló áron. A 10-20 betűs kódjukban látok csak különbséget, mindnek meg elég hosszadalmas lenne utánanézni :)
A bejövő emailokat megkapom de küldeni nem tudok.
Ezt az üzenetet kapom:
A levélküldés nem sikerült. A szerver válasza:
Sikertelen művelet.
554 5.7.1
Valaki tudja a megoldást?
A bejövő emailokat megkapom de küldeni nem tudok.
Ezt az üzenetet kapom:
A levélküldés nem sikerült. A szerver válasza:
Sikertelen művelet.
554 5.7.1: Sender address rejected: This sender mail address/https://poker-akademia.com is blocked - A megadott felado mail cim/https://poker-akademia.com blokkolva - Massive spam. {l.....n@fibermail.hu}@2014-02-26 18:12:47
Valaki tudja a megoldást?