Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

BT86
Válasz Hz kommentjére
2014. márc. 9. 10:19

Hm.
Mondjuk ha memtest-el nem fagy akkor máshol van a hiba.

Kifejtenéd mire gondolsz? Mi lehet még az oka?
Mert valamelyik nap cserélni akartam a ramot.

Sambenez
Válasz Hz kommentjére
2014. márc. 9. 11:19

Hm.
Mondjuk ha memtest-el nem fagy akkor máshol van a hiba.

Memtest-el nem fagyni szokott, hanem kiírja a hibásnak látott címeket. Vagy neked úgy jelez a memtest hibát, hogy lefagy a gép?

Hz
Válasz Sambenez kommentjére
2014. márc. 9. 18:54

Memtest-el nem fagyni szokott, hanem kiírja a hibásnak látott címeket. Vagy neked úgy jelez a memtest hibát, hogy lefagy a gép?

Láttam már olyat is.
De tény hogy gyakoribb amikor csak írja a hibákat.

BT86
Válasz Szecsa kommentjére
2014. márc. 10. 0:41

Esetleg tudnátok ajánlani egyet?
Amint látom nagyon sok típus van hasonló áron. A 10-20 betűs kódjukban látok csak különbséget, mindnek meg elég hosszadalmas lenne utánanézni :)

BT86
2014. márc. 10. 12:09

Nem értem minek írok még egyáltalán erre a fórumra.

spl
2014. márc. 10. 12:33

Szerintem mindenképp KIT-et vegyél, 4x2 kiszerelésben ha elég számodra 8GB. Nekem eddig corsair, kingston és kingmax ramjaik voltak, egyik típussal sem volt problémám. Mindegyik bírta a +10% óraemelkedést évekig...Corsair volt az egyetlen, amit jobban lehetett hajtani mint a másik kettőt, mindenféle probléma(fagyás, kikapcsolás/kékhalál) nélkül.

Hz
Válasz BT86 kommentjére
2014. márc. 10. 22:33

Nem értem minek írok még egyáltalán erre a fórumra.

Ha nem írod meg hogy mit szeretnél.
Tudod, néma gyereknek..

BT86
Válasz Hz kommentjére
2014. márc. 11. 0:58

Ha nem írod meg hogy mit szeretnél.
Tudod, néma gyereknek..

1 óra alatt talált vagy 200 hibát.
Akkor a következő kérdésem, milyen memóriát vegyek (2*4 gigát tervezek venni)?
Az alaplap leírása alapján:

4 x 1,5V DDR3 DIMM foglalat, legfeljebb 16 GB
Kétcsatornás memória
DDR3 1866(OC)/1333/1066 MHz

Az 1866(OC) jelentésében nem vagyok biztos. Vehetek bele 1866MHz-es ramot, de alapból 1333-on fog menni, és nekem kell túlhúzni 1866-ra?
Alap esetben nem húznám túl, akkora szükségem nincs nagyobb teljesítményre. De végülis a saját sebességén futna, így a ramnak nem lenne baja. Viszont az alaplap nem tudom mennyire terhelődne.
Vagy vegyek 1333-asokat és inkább ne piszkáljam?

Esetleg tudnátok ajánlani egyet?
Amint látom nagyon sok típus van hasonló áron. A 10-20 betűs kódjukban látok csak különbséget, mindnek meg elég hosszadalmas lenne utánanézni :)

Szerintem kérdeztem.
De már mindegy, pár óra kutakodással nagyjából sikerült mindennek utána nézni.

ivanesz
Válasz BT86 kommentjére
2014. márc. 13. 13:08

A bejövő emailokat megkapom de küldeni nem tudok.

Ezt az üzenetet kapom:

A levélküldés nem sikerült. A szerver válasza:
Sikertelen művelet.
554 5.7.1 : Sender address rejected: This sender mail address/domain is blocked - A megadott felado mail cim/domain blokkolva - Massive spam. {l.....n@fibermail.hu}@2014-02-26 18:12:47

Valaki tudja a megoldást?

spl
Válasz ivanesz kommentjére
2014. márc. 13. 13:29

A bejövő emailokat megkapom de küldeni nem tudok.

Ezt az üzenetet kapom:

A levélküldés nem sikerült. A szerver válasza:
Sikertelen művelet.
554 5.7.1 : Sender address rejected: This sender mail address/https://poker-akademia.com is blocked - A megadott felado mail cim/https://poker-akademia.com blokkolva - Massive spam. {l.....n@fibermail.hu}@2014-02-26 18:12:47

Valaki tudja a megoldást?

Szia!

Az 554 5.7.1-es hibaüzenet általában akkor van, ha van az SMTP serveren hitelesítés küldéshez, és az nincs beállítva, vagy rossz email/jelszó páros van beírva. Szóval az SMTP beállításokat nézd át első körben. Szerintem :)

Élő ügyfélszolgálat