Na a winyom is új volt, de azt sikerült tönkretennie valaminek, tegnap raktam be a vadi újat, mert kicserélték, de újra jelentkezik a probléma... Szinte kizárt, hogy megint a winyó lenne a hunyó. Lehetséges,hogy az alaplap lenne hibás?
(Gigabyte EP31-DS3L).
Írd be a konfigot szerintem.
Táp milyen?
echo
szevasztok
láttatok-e már olyat, hogy a windows7 fogja magát és elkezd visszhangozni? a medialejátszó, a windows alaphangok, minden.
a hangkártya "generic"-en van, frissítettem a drivereket, újraindítottam 5X, semmi változás.
XP rulez :).
amugy passz. :(
szevasztok
láttatok-e már olyat, hogy a windows7 fogja magát és elkezd visszhangozni? a medialejátszó, a windows alaphangok, minden.
a hangkártya "generic"-en van, frissítettem a drivereket, újraindítottam 5X, semmi változás.
köszi titcar, ez volt a megoldás.
:)
remélem nekem is tud valami penge számteches segíteni :) nos az a kérdésem hogy fordult-e már elő valakivel, hogy a windows folyamatosan kilépteti az asztalra, bármilyen teljes képernyős programot futtat (értsd: játékok és egyéb fullscreen módban üzemelő szoftverek). utána semmi gond mert simán visszalépek a programba, de 5 percenként megismételni ez baromi idegesítő művelet. az oprendszerem XP2002, sp2-vel. ha lehet asap segítséget kérnék. köszi előre is!
velem volt hasonló, akkor a skype vagy yahoo messenger volt az oka, amikor ezekből kiléptem, nem csinálta. igaz ez vista volt de a tünet végülis hasonló, valszeg valami notificationt akar megjeleníteni neked, és amiatt dob ki. nézd meg a systrayben mi hogy van beállítva és ami nem szükséges azt állítsd be, hogy ne mutassa :) hátha segít.
megnéztem és ott jelenleg csak az automatikus frissítések vannak mert már minden sz*rt (elnézést) bezártam :D de ezeket viszont nem szeretném telepíteni. ez most így akkor gáz?
megnéztem és ott jelenleg csak az automatikus frissítések vannak mert már minden sz*rt (elnézést) bezártam :D de ezeket viszont nem szeretném telepíteni. ez most így akkor gáz?