Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

Sobi
Válasz hofi12 kommentjére
2009. nov. 30. 10:13

Na a winyom is új volt, de azt sikerült tönkretennie valaminek, tegnap raktam be a vadi újat, mert kicserélték, de újra jelentkezik a probléma... Szinte kizárt, hogy megint a winyó lenne a hunyó. Lehetséges,hogy az alaplap lenne hibás?
(Gigabyte EP31-DS3L).

attiati
Válasz Sobi kommentjére
2009. nov. 30. 10:25

Írd be a konfigot szerintem.
Táp milyen?

atish81
Válasz attiati kommentjére
2009. dec. 8. 22:25

echo

szevasztok

láttatok-e már olyat, hogy a windows7 fogja magát és elkezd visszhangozni? a medialejátszó, a windows alaphangok, minden.
a hangkártya "generic"-en van, frissítettem a drivereket, újraindítottam 5X, semmi változás.

Littlemage
Válasz atish81 kommentjére
2009. dec. 8. 22:45

XP rulez :).

amugy passz. :(

titcar
2009. dec. 8. 22:47

szevasztok

láttatok-e már olyat, hogy a windows7 fogja magát és elkezd visszhangozni? a medialejátszó, a windows alaphangok, minden.
a hangkártya "generic"-en van, frissítettem a drivereket, újraindítottam 5X, semmi változás.

távolítsd is el a drivert, ne csak újrarakd.

atish81
Válasz titcar kommentjére
2009. dec. 9. 8:57

köszi titcar, ez volt a megoldás.
:)

tdaniel84hun
2009. dec. 12. 13:14

remélem nekem is tud valami penge számteches segíteni :) nos az a kérdésem hogy fordult-e már elő valakivel, hogy a windows folyamatosan kilépteti az asztalra, bármilyen teljes képernyős programot futtat (értsd: játékok és egyéb fullscreen módban üzemelő szoftverek). utána semmi gond mert simán visszalépek a programba, de 5 percenként megismételni ez baromi idegesítő művelet. az oprendszerem XP2002, sp2-vel. ha lehet asap segítséget kérnék. köszi előre is!

ashnur
Válasz tdaniel84hun kommentjére
2009. dec. 12. 13:16

velem volt hasonló, akkor a skype vagy yahoo messenger volt az oka, amikor ezekből kiléptem, nem csinálta. igaz ez vista volt de a tünet végülis hasonló, valszeg valami notificationt akar megjeleníteni neked, és amiatt dob ki. nézd meg a systrayben mi hogy van beállítva és ami nem szükséges azt állítsd be, hogy ne mutassa :) hátha segít.

tdaniel84hun
Válasz ashnur kommentjére
2009. dec. 12. 13:55

megnéztem és ott jelenleg csak az automatikus frissítések vannak mert már minden sz*rt (elnézést) bezártam :D de ezeket viszont nem szeretném telepíteni. ez most így akkor gáz?

ashnur
Válasz tdaniel84hun kommentjére
2009. dec. 12. 15:02

megnéztem és ott jelenleg csak az automatikus frissítések vannak mert már minden sz*rt (elnézést) bezártam :D de ezeket viszont nem szeretném telepíteni. ez most így akkor gáz?

igen, nagy valószínüséggel ez az oka, hogy kidobál, legalábbis szerintem, attól még lehet valami egyéb is. ha nem szeretnéd őket telepíteni akkor a control panel, windows update résznél kell kikapcsolnod.

Élő ügyfélszolgálat