Teljes computeranalfabéta vagyok. Szval mi lehet az oka, hogy formázás előtt, FTP-n meg tudtam nézni a Last Handet, utánna pedig nem? Milyen programot kell hozzá telepíteni?
Teljes computeranalfabéta vagyok. Szval mi lehet az oka, hogy formázás előtt, FTP-n meg tudtam nézni a Last Handet, utánna pedig nem? Milyen programot kell hozzá telepíteni?
újra tettem a notim, és furcsa dolgokat csinál.
Még régen letöltöttem hozzá minden drivert, amivel szépen működött is, most azonban nem akar az egyik menni, és nem értem az okát.
Modem a High Definition Audio buszon kérdőjeles.
Nem tudom mi ennek a funkciója.
Msn-re és skypra nem tudok belépni, lehet ennek köze hozzá? A HP-s drivereket sem érem el a böngészőből, nem értem miért, miközben az akadémiára írok most.
újra tettem a notim, és furcsa dolgokat csinál.
Még régen letöltöttem hozzá minden drivert, amivel szépen működött is, most azonban nem akar az egyik menni, és nem értem az okát.
Modem a High Definition Audio buszon kérdőjeles.
Nem tudom mi ennek a funkciója.
Msn-re és skypra nem tudok belépni, lehet ennek köze hozzá? A HP-s drivereket sem érem el a böngészőből, nem értem miért, miközben az akadémiára írok most.
Használ valaki AVG vírusírtót? Tegnap felraktam az Internet Security verzióját és egyelőre nekem elnyerte a tetszésemet.
omg... nettel akkor ez lehet a bibi
Viszont a másik kérdés még él, mi a franc lehet ez?
igen, nagy valószínüséggel ez az oka, hogy kidobál, legalábbis szerintem, attól még lehet valami egyéb is. ha nem szeretnéd őket telepíteni akkor a control panel, windows update résznél kell kikapcsolnod.
Ez a két driver való hozzá gondolom, és mikor először telepítettem őket régen, nem volt ilyen gond. Most meg ott vannak a kérdőjelek.
Ez a két driver való hozzá gondolom, és mikor először telepítettem őket régen, nem volt ilyen gond. Most meg ott vannak a kérdőjelek.
E-mail szolgáltató
Egy kis help kellene, szeretnék egy az internetszolgáltatómtól független e-mail postafiókot létrehozni. Alapvetően pókeres, és egyéb pénzügyek intézésére használnám. Melyik a legmegfelelőbb e-mail szolgáltatás ilyen célra? Az sem probléma, ha fizetős.. Gmail-ban érdemes gondolkodni?