Egy kis help kellene, szeretnék egy az internetszolgáltatómtól független e-mail postafiókot létrehozni. Alapvetően pókeres, és egyéb pénzügyek intézésére használnám. Melyik a legmegfelelőbb e-mail szolgáltatás ilyen célra? Az sem probléma, ha fizetős.. Gmail-ban érdemes gondolkodni?
én is gmailt használok, egyszerű, gyors, nagy tárhely, és megbízható
ennél több nem kell
Gmail +1
Gmail The Best...
gmail +1
csak hogy lehet smsazonosítás nélkül postafiókot létrehozni?
1 hónapja akárhányszor próbáltam, mindig kérte, aztán utána pár napig nem, most megint kezdi.
vettem egy SSD vinyót a gépbe, a BIOS látja, a windows felismerte mint új hardwer, telepítette is. Az eszközkezelőben is benne van, "az eszköz megfelelően működik".
A meghajtók között meg nem jelenik meg.
valami ötlet?
Számítógép > Jobb klikk > Kezelés > Lemezkezelés > Ott formázás stb.
Csak tipp, sosem volt még ilyen frankó kütyühöz szerencsém! :)
Z.
Számítógép > Jobb klikk > Kezelés > Lemezkezelés > Ott formázás stb.
Csak tipp, sosem volt még ilyen frankó kütyühöz szerencsém! :)
Z.
Pc Táviranyító - Kezeld számítogéped távirányítóval ! Akció! Pc-Távirányító, pctávirányító, számítógép távirányító, pc taviranyito, távirányító, univerzális távirányíitó
használ vki ilyesmit? milyen egyéb módja van, hogy ágyból nézzem a monitort és és ne kelljen felkelni kikapcsolni, filmet váltani... ? tudom szolga, de az most nincs :)
Pc Táviranyító - Kezeld számítogéped távirányítóval ! Akció! Pc-Távirányító, pctávirányító, számítógép távirányító, pc taviranyito, távirányító, univerzális távirányíitó
használ vki ilyesmit? milyen egyéb módja van, hogy ágyból nézzem a monitort és és ne kelljen felkelni kikapcsolni, filmet váltani... ? tudom szolga, de az most nincs :)