BelaKecske
Válasz naggeri kommentjére
2019. okt. 3. 22:53

én láttam valakit 20ks potban ledobódni ugy hogy már kommitálva volt fish ellen ... :)

Valamiért úgy érzem, hogy micro téten fogom kipróbálni a termet.

Flush67
Válasz BelaKecske kommentjére
2019. okt. 4. 10:57

Valamiért úgy érzem, hogy micro téten fogom kipróbálni a termet.

Több mint egy hónapja regeltem és egyelőre semmi okát nem látom, hogy beltoljak pénzt egy ennyire zavaros terembe. Szinte hetente kerül elő valami "furcsaság", nem beszélve ezekről a gyanús Blade versenyekről ahol 6millát áttol "valaki" pár nap alatt egy szűk csoportnak.

crazy3317
Válasz Flush67 kommentjére
2019. okt. 4. 11:05

Több mint egy hónapja regeltem és egyelőre semmi okát nem látom, hogy beltoljak pénzt egy ennyire zavaros terembe. Szinte hetente kerül elő valami "furcsaság", nem beszélve ezekről a gyanús Blade versenyekről ahol 6millát áttol "valaki" pár nap alatt egy szűk csoportnak.

Image

Admin
2019. okt. 4. 11:56

Mi úgy látjuk hogy a helyzet egyre jobb a teremben és a játékosokat nem fenyegetik már olyan veszélyek, mint amiket korábban lehetett hallani.

Olyan értelemben azonban a GGNetwork valóban nincs a helyzet magaslatán, hogy elsietik a softwer update-eket és akár core funkciók is akadozni kezdhetnek (befizetés, regisztráció stb.), ennek ellenére a mezőny és a jó promóciók (gondolunk itt akár a központi akár az exkluzív akadémiás promóciókra) miatt szerintünk érdemes itt játszani vagy legalább egy próbát tenni.

És akkor kanyarodjunk rá hogy most hogy állunk az október 1-én bevezetett új backend rendszer miatti issue-kkal:

Először is a játék gond nélkül megy és immár szerencsére a befizetés is működik.

[*]Az új regisztrációk esetében a régi tracking linkek Nagy Brittaniás (UK) landing page-re érkeznek. A regisztrációnál csak UK választható ki, ha valaki beregisztrál akkor regisztrácónál user frozen hibaüzenetet dob a rendszer. A tracking elvileg rendben kellene legyen, de az ellenőrző rendszer nem működik, dolgoznak rajta. --> A regisztrációs linket az affiliate csapattal egyeztetve módosítottuk, immár ki lehet helyesen választani az országot, de a landing oldalnál lévő download gombbal letölthető szoftver nálunk telepítés után nem akar elindulni. Valószínűleg a tracking (akadémiás kapcsolás hogy részt vehess a promóciókban) működik, de ez nem 100%.

A fenti problémán a GGPoker dolgozik, a megoldást legkésőbb jövő hétre ígérték.

[*]Nem tudjuk frissíteni a chase állást. Sajnos október 1-től nem látható a háttérrendszerben adat, így a chase állást most nem tudjuk frissíteni és a regisztrációkat sem tudjuk ellenőrizni (jelenleg az affiliate csapat sem tudja ezt megtenni). A probléma elhárítása legkésőbb jövő hét végére várható.

[*]Bankkártyás befizetési opció nem elérhető - Úgy tudjuk azóta sem, legalábbis nálunk nem látszik. Nincs információnk hogy ez mikorra lesz orvosolva, de tudnak róla.

Jelezzétek ha bárkinek bármit segíthetünk a GGPokerrel kapcsolatban.

GGPoker - Íme az akadémiás ajánlat legjobb deal garanciával!

[*]Exkluzív chase (csak ha tőlünk regisztrálsz!): 30-35% visszatérítés a net PVI rake-ből - További információk >>
    [*]GGPoker fish buffet: akár 50% visszatérítés
    [*]Első befizetési bónusz: 16,7% ($1000 játszható ki)

GGPoker regisztráció és terembemutató >>

csabadeak
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 4. 20:21

Másnál is van gond a belépéssel?

Csak tölt, de nem lép be :)

Köszi!

Jymaster111
2019. okt. 5. 10:41

", nem beszélve ezekről a gyanús Blade versenyekről ahol 6millát áttol "valaki" pár nap alatt egy szűk csoportnak.

Nem gondolod, hogy esetleg egy kicsit paranoid vagy? Az illető játékos előszeretettel csinál a 25k-s versenyből akár 200k-s versenyt is. Így könnyen elfröccsenhet jó néhány millió akár pár nap alatt is, főleg úgy, hogy naponta több ilyen versenyen is elindul.

Hozzá teszem, hogy a napokban párat azért meg is nyert :)

Szóval nem gondolnám, hogy itt bármiféle "áttolásról" lenne szó.

Egyszerűen csak HS variancia.

Capt_chi
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 8. 0:32

Sziasztok!

Rush & Cash promóhoz lenne kérdésem. Én úgy tudom h 6,25% raket vonnak le rush asztalokon 10$-os cappel (de javítsatok, ha tévedek). Viszont ma ahogy toltam, feltünt h volt olyan potom, ahol 5,5%-ot és volt ahol 7% körül vontak raket. NL10-ról beszélünk, szóval a 10$-os capet túllépni esély sincs.
Nekem vannak rossz infóim vagy függ valamitől, hogy hány % és átlagra jön ki a 6,25%?

Illetve még egy kérdés: Ezzel a nagyobb rakkel + leaderboard promóval is jobban megérheti ezt grindelni, mint a normál asztalokat? Mezőny szempontjából kérdezem főleg, aki esetleg már letolt pár 10k handet rushon is.

Gotcha87
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 8. 8:02

Sziasztok!

Rush & Cash promóhoz lenne kérdésem. Én úgy tudom h 6,25% raket vonnak le rush asztalokon 10$-os cappel (de javítsatok, ha tévedek). Viszont ma ahogy toltam, feltünt h volt olyan potom, ahol 5,5%-ot és volt ahol 7% körül vontak raket. NL10-ról beszélünk, szóval a 10$-os capet túllépni esély sincs.
Nekem vannak rossz infóim vagy függ valamitől, hogy hány % és átlagra jön ki a 6,25%?

Illetve még egy kérdés: Ezzel a nagyobb rakkel + leaderboard promóval is jobban megérheti ezt grindelni, mint a normál asztalokat? Mezőny szempontjából kérdezem főleg, aki esetleg már letolt pár 10k handet rushon is.

https://www.ggpoker.com/poker-card-games/rush-and-cash-online-poker/

A rake mindenhol 6.25%, viszont a cap valtozo a tethez kepest. Nl10-en $1.50.
Par 10k handrol nem tudok meg nyilatkozni, de a 200-as mezonyt tudom hasonlitani a normal asztalokhoz.
A rush regfeszt a normal asztalokhoz kepest es nem vagyok benne biztos, hogy megeri-e hosszu tavon ilyen brutalis rake-kel es 50% fish buffet-tel. A cash drop-pal kapcsolatban eleg szkeptikus vagyok, nem latom egyelore, hogy johetne ki 50 vagy 65% rb-re hosszu tavon, mint amirol irnak.

Izékebigyó
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 8. 10:00

Ami az én fájdalmam, az pl. az, hogy a fish buffetbe ugyan már beleszámít a rush and cash, de a welcome bónuszt természetesen nem pörgeti. Ki van ez találva, nehogy jó legyen már :D

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 8. 11:18

Én insert_nickname-től kérdezném meg hogy kijött-e nullásra az első hét?
Magamtól azt tippelném h nem mert az aktuális listán nem találom.

Élő ügyfélszolgálat