Tárgytalan lett
GGPoker játékosok figyelem!
Már dolgoznak a GG-nél a Jackpot SNG-n és decemberben jön egy új játéktípus, az All-in or Fold Bingo is.
Részletek és képek cikkünkben >>
Nagyon várom már az allinorfold Bingot és ezúton jelezném is itt a fórumon hogy backert keresek rá! Tolnám éjjel nappal, abban nem lesz hiba!
Sziasztok!
Szeretnék regisztrálni a GG pokerre. A szoftvert letöltöttem, ott rámentem a sign upra. Kért emailcímet, egy jelszót, majd újra a jelszó, ország és promóciós kód. Ezután írta, hogy sikeres volt. Ezek után hogyan tovább? Emailt nem kaptam, user nevet hol kell kitölteni?
Szia!
Ezen az oldalon, az "Add meg a GGPoker nevedet!" gombra kattintva tudod beküldeni nekünk az adatokat. Ezt követően 1-2 nap, amíg a terem visszaigazolja, hogy általunk regisztráltál és innentől kezdve jogosult vagy a teremben futó promócióinkon való részvételre.
GGPoker kliens betekintő elemzés cikkünk már elérhető:
Klikk ide a cikkhez >>
A GGPoker eltörölte a 4 asztalos limitet mivel az nem működött megbízhatóan. A hiba javítása után a korlátozást várhatóan újra bevezetik. Bővebben:
A GGPoker eltörölte a 4 asztalos limitet >>
Nagy bejelentés a GGPokertől! Leigazoltál Daniel Negreanu-t!
Bővebb információk cikkünkben >>
A GGPoker eltörölte a 4 asztalos limitet mivel az nem működött megbízhatóan. A hiba javítása után a korlátozást várhatóan újra bevezetik. Bővebben:
A GGPoker eltörölte a 4 asztalos limitet >>
Mik lehetnek a GGPoker tervei az európai szabályozott piacokon?
Cikkünk már olvasható >>