A fishbuffetről akarok kérdezni. Ha regisztrálok a terembe, ránézésre tudom teljesíteni a legmagasabb szintet, nem túl nagy a követelmény, viszont az azt jelenti, hogy minden szint után pörgetnem kell egyet, és úgy jön ki a kb 50% cb vagy csak letolom a 3k$ raket, és a végén pörgetek egyet? Illetve, ha nekem nem kell 90 nap rá (ránézésre 2 nagyon laza vagy 1,5 normál hónap, vagy 1 ha látástól vakulásig tolom) akkor újraindul nekem, vagy addig nincs bónuszom? Szájbarágós választ szeretnék, mert totál nem értem, ilyennel még nem találkoztam :)
A fishbuffetről akarok kérdezni. Ha regisztrálok a terembe, ránézésre tudom teljesíteni a legmagasabb szintet, nem túl nagy a követelmény, viszont az azt jelenti, hogy minden szint után pörgetnem kell egyet, és úgy jön ki a kb 50% cb vagy csak letolom a 3k$ raket, és a végén pörgetek egyet?
GGPoker High Roller regulárok figyelem:
$10 millió garantált High Roller Week indul vasárnap a GGPokeren >>
Decemberi exkluzív Akadémiás promóció a GGPokeren:
GGPoker - íme az Akadémiás ajánlat - legjobb deal garanciával!
Sziasztok! Mennyi idő alatt érkezik meg a skrill-re a kifizetés?
Hali! Nekem múltkor kb. 1 óra alatt skrillen volt GG-ről.
GGPoker játékosok figyelem, összefoglaló cikkünk néhány decemberi változásról a nemrég érkezett GGPoker hírlevél alapján már elérhető:
Klikk ide a cikkhez >>
A novemberi rake race kb mikorra várható?
A novemberi rake race kb mikorra várható?
GGPoker játékosok figyelem!
A november havi chase promóció kifizetése megtörtént. Amennyiben bárki nem kapta volna meg a chase nyereményét, kérjük jelezze nekünk mielőbb!
A GGPokeren a 30-35%-ös net PVI race-ünk decemberben is folytatódik! A legjobb deal garanciánk természetesen él, ennél jobbat sehol nem fogsz találni, de ha mégis találnád, jelezd nekünk hogy kimatekozhassuk a lehető legjobb dealt!
Üdv! Nekem van skrillem de nem engedi a mastercard miatt a befizetést...
Ha paysafecardot használnék, akkor szinte biztos hogy nem engednék a kifizetést, amúgy sem látok sima banki kiutalást... Eléggé meg van itt lőve a befizetési lehetőség...