Hi. Én skrillt vagy neteller használom.
POkercraftban lehet törölni a handeket? Lehet nullázni ha igen hogy?
Egy utolsó kérdésem van: Jelenleg ha valaki nyerő játékos akkor kitiltják a teremből minden esetben vagy csak bizonyos limitek felett? Ha ki is tiltják ezért az embert, akkor megkapja a pénzét ha amúgy nem csalt, stb... ?
Köszönöm a választ.
Egy utolsó kérdésem van: Jelenleg ha valaki nyerő játékos akkor kitiltják a teremből minden esetben vagy csak bizonyos limitek felett? Ha ki is tiltják ezért az embert, akkor megkapja a pénzét ha amúgy nem csalt, stb... ?
Köszönöm a választ.
GGPoker - December 2-i újítások - módosított bounty tournamentek - módosított Fish Buffet módosított FB pontszerzési számítással és egyebek.
Itt tudod elolvasni a hírt >>
Hellotok,
Egy kerdes: Hogyha vannak leporgetetlen Fish Buffet-jeim viszont kerek egy (vagy tobb) kifizetest, akkor nemfognak elveszni a porgeteseim ugye?
Elore is koszi a valaszokat.
Udv: Szilo
Nem hiszem, nagy szemétség volna, max automatikusan kipörög, mint ahogy amikor 30 napig tartogatod. De szerintem nem történik semmi.
Szerintem sem veszik el a már megszerzett fish buffett. Viszont azt jó ha tudod, hogy a rake alapodba beleszámolják a ki és befizetéseket is. Szóval ha utalgatsz, kevesebb kapsz vissza
Szerintem sem veszik el a már megszerzett fish buffett. Viszont azt jó ha tudod, hogy a rake alapodba beleszámolják a ki és befizetéseket is. Szóval ha utalgatsz, kevesebb kapsz vissza
Hogy befolyasoljak a be/kifizetesek a rake alapomat?