csababacsi
Válasz Admin kommentjére
2019. dec. 13. 10:51

Hi. Én skrillt vagy neteller használom.

Bandesz87
Válasz Admin kommentjére
2019. dec. 13. 11:27

POkercraftban lehet törölni a handeket? Lehet nullázni ha igen hogy?

Bandesz87
Válasz Admin kommentjére
2019. dec. 14. 0:15

Egy utolsó kérdésem van: Jelenleg ha valaki nyerő játékos akkor kitiltják a teremből minden esetben vagy csak bizonyos limitek felett? Ha ki is tiltják ezért az embert, akkor megkapja a pénzét ha amúgy nem csalt, stb... ?
Köszönöm a választ.

Jymaster111
Válasz Bandesz87 kommentjére
2019. dec. 14. 1:00

Egy utolsó kérdésem van: Jelenleg ha valaki nyerő játékos akkor kitiltják a teremből minden esetben vagy csak bizonyos limitek felett? Ha ki is tiltják ezért az embert, akkor megkapja a pénzét ha amúgy nem csalt, stb... ?
Köszönöm a választ.

Hello!

Utóbbi időben nem lehetett ilyenről olvasni, hogy bárkit is kitiltottak volna.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2019. dec. 16. 17:27

GGPoker - December 2-i újítások - módosított bounty tournamentek - módosított Fish Buffet módosított FB pontszerzési számítással és egyebek.

Itt tudod elolvasni a hírt >>

Szilő85
Válasz Admin kommentjére
2019. dec. 16. 20:59

Hellotok,

Egy kerdes: Hogyha vannak leporgetetlen Fish Buffet-jeim viszont kerek egy (vagy tobb) kifizetest, akkor nemfognak elveszni a porgeteseim ugye?

Elore is koszi a valaszokat.

Udv: Szilo

SötétEgér
Válasz Szilő85 kommentjére
2019. dec. 17. 2:30

Nem hiszem, nagy szemétség volna, max automatikusan kipörög, mint ahogy amikor 30 napig tartogatod. De szerintem nem történik semmi.

daniboy
Válasz Admin kommentjére
2019. dec. 17. 3:11

Szerintem sem veszik el a már megszerzett fish buffett. Viszont azt jó ha tudod, hogy a rake alapodba beleszámolják a ki és befizetéseket is. Szóval ha utalgatsz, kevesebb kapsz vissza

Szilő85
Válasz Admin kommentjére
2019. dec. 17. 11:45

Szerintem sem veszik el a már megszerzett fish buffett. Viszont azt jó ha tudod, hogy a rake alapodba beleszámolják a ki és befizetéseket is. Szóval ha utalgatsz, kevesebb kapsz vissza

Hogy befolyasoljak a be/kifizetesek a rake alapomat?

Admin
Válasz Szilő85 kommentjére
2019. dec. 17. 15:04

Hogy befolyasoljak a be/kifizetesek a rake alapomat?

A ki- és befizetés minden terem számára költségekkel jár és a legtöbb esetben ezt valamilyen módon/arányban szeretik a játékosokra terhelni.

A GGPoker esetében is egy bizonyos százaléka ezen költségeknek levonásra kerül és csökkenti az akadémiás 30-35%-os exkluzív chase esetében alapul szolgáló PVI rake-et. Az, hogy milyen mértékben, az függ a befizetés nagyságrendjétől. Az biztos, hogy nem érdemes be és kifizetéseket csinálni "csak úgy a móka kedvéért".

Élő ügyfélszolgálat