Koszonom szepen a valaszokat.
Ennek a pokercraftnak van valami értelme? Megnéztem az összes leosztásom grafikonját azt írja hogy plussz 80 buyin az ev-m viszont ennek ellenére kb 15 bi minuszban vagyok, ez a 95bi ev különbség kicsit irreálisnak tűnik, 65000 leosztás alatt. Persze az feltűnt hogy folyamatosan mindenki behúzza az 1-2 outját, meg lejön az összes draw, még a gs is minden fishnek 90%-ban, ellenben nekem meg 15+ outos kombók se jönnek le soha még run it three timesban sem, ami oké, lesz ez még fordítva is, de azért 65000 parti alatt ez a + 80 bi ev túl soknak tűnik, még a felére se gondoltam.
Szerintem ott nincs levonva a rake, azért olyan szép a grafikon amit a pokercraft mutat:)
Hát vannak furcsaságok, olyan fishek vannak akik kb egész nap tolják és alig lehet nyerni potot ellenük...
Igen, a pokercraft nem mutatja a rake levonást.
Mondjuk az, hogy nyer a fish, annak én csak kifejezetten örülök. Tovább marad, nem megy el a játék kedve. Benn tartja a többi halat stb ... Szóval szerintem itt nem a legnagyobb tragédia talán, hogyha egy fish nyer. Hosszútávon úgyis mi járunk jól ellenük.
Ha levonom a raket akkor kb annyi amire számítottam így fejben becsülve, marad 25-30 bi-n +ev. Megnéztem még az általam legjobbnak tartott regek ellen hogy állok, akikkel a legtöbbet kerülök össze, érdekes módon vastagon pluszba van, aki ellen legnagyobb a minuszom az is csak kb 4 bi, de van olyan fishy regszerű aggro akinél +10bi. Csak így statok nélkül minuszolni nyomasztó, mert nem lehetek biztos benne, hogy én vagyok a hülye vagy fortuna asszonyság trollkodik. Mondjuk lehet az az oka hogy bő másfél évig nem pókereztem most, és így hirtelen visszacsöppentem a 8-10 órás grindba :D
A GGpoker új változtatása ,miszerint lapjaim lefelé fordítva vannak és külön gombot kell megnyomnom,hogy láthassam őket, eléggé zavaró(főleg ha több asztalon játszik az ember). Nem találtam olyat,hogy alapbeállításokra tudjam állítani.
A GGpoker új változtatása ,miszerint lapjaim lefelé fordítva vannak és külön gombot kell megnyomnom,hogy láthassam őket, eléggé zavaró(főleg ha több asztalon játszik az ember). Nem találtam olyat,hogy alapbeállításokra tudjam állítani.
A beallitasoknal van egy card squeeze funkcio, ott lehet kikapcsolni.
Atyavilág... Én azért szoktam le a site-ról mert a sok villogástól nem tudtam figyelni a játékra, de ezek szerint sikerült rátenni egy lapáttal...
Én attól mászok falra, mikor körfoldot kapok BB-n és tapsol :D