igen, van player transfer
Sziasztok! Tájékoztatásul. Írtam a supportnak levelet a bonusz problémával kapcsolatban. Visszaírták hogy automatikusan kellett volna megtörténnie a welcome bonusz aktiválásának de manuálisan most megtették. 03.17 kezdődátummal azonban én a befizetést 03.13 án tettem meg. Visszaírtam nekik, hogy mi lesz a köztes időszakkal.
Másnapra kivizsgálták az esetet és a jelzett időszakban 31$ rake termelés után 10$ - t manuálisan jóváírtak. (20$ rake enként jár 10$ os welcome bonusz részlet a befizetés 200% max 600$ )
Összegezve: Amennyiben első befizetésed után a kliensben a Bonusz menüpont alatt nem jelenik meg a bonusz írj azonnal a supportnak! A welcome bonusz automatikusan jár nem kell befizetésnél semmilyen külön megjegyzés!
Üdv,
River card
Sziasztok. Hogy lehet beállítani, hogy a rivert egyből mutassa? Köszi.
Hali
Kb. mennyi raket lehet termelni óránként 4 asztalon NL10 és NL25? Illetve milyen a mezőny ezeken a téteken?
Köszi!
Hali
Kb. mennyi raket lehet termelni óránként 4 asztalon NL10 és NL25? Illetve milyen a mezőny ezeken a téteken?
Köszi!
Ha a raket azért kérdezed hogy kiszámold mennyi lesz a rakebacket akkor azt sztem nincs az az ember aki kiszámolja sztem neked, mivel valószínű jó esetben teljesen random lesz, rossz esetben (elcsalják) vagy csak peches vagy és kb fele a vártnak.
Sziasztok
Olvastam,hogy más sem tudott befizetni,otp-s kártyáról vagy skrillről,de az Akadémiások megtudták oldani végül. A kérdésem az lenne,hogy aki hasonló cipőben járt,hogyan orvosolták végül a problémát?
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Eddig tudtam skrillre befizetni mastercarddal, már nem lehet. Eddig tudtam paysafecard-al befizetni skrillre, már nem tudok mert elértem a 93400 forintos limitet. Jelenleg képtelen vagyok befizetni GGpokerre. Más termek számomra kilőve. Valakinek van ötlete? Létezik bank transfer vagy tudok esetleg skrillre utalni vajon a bankomból?
Sziasztok!
Eddig tudtam skrillre befizetni mastercarddal, már nem lehet. Eddig tudtam paysafecard-al befizetni skrillre, már nem tudok mert elértem a 93400 forintos limitet. Jelenleg képtelen vagyok befizetni GGpokerre. Más termek számomra kilőve. Valakinek van ötlete? Létezik bank transfer vagy tudok esetleg skrillre utalni vajon a bankomból?
Ha kiírsz a pénzcserés topikba,h számlaszámra utalnál cserébe skrill euró/dollárért cserébe lehet gyorsabban megoldódna az ügyed.