daniboy
Válasz Admin kommentjére
2020. márc. 22. 17:19

igen, van player transfer

SötétEgér
Válasz eGorePro kommentjére
2020. márc. 23. 3:08

Sziasztok! Tájékoztatásul. Írtam a supportnak levelet a bonusz problémával kapcsolatban. Visszaírták hogy automatikusan kellett volna megtörténnie a welcome bonusz aktiválásának de manuálisan most megtették. 03.17 kezdődátummal azonban én a befizetést 03.13 án tettem meg. Visszaírtam nekik, hogy mi lesz a köztes időszakkal.
Másnapra kivizsgálták az esetet és a jelzett időszakban 31$ rake termelés után 10$ - t manuálisan jóváírtak. (20$ rake enként jár 10$ os welcome bonusz részlet a befizetés 200% max 600$ )

Összegezve: Amennyiben első befizetésed után a kliensben a Bonusz menüpont alatt nem jelenik meg a bonusz írj azonnal a supportnak! A welcome bonusz automatikusan jár nem kell befizetésnél semmilyen külön megjegyzés!

Üdv,

Nekem még decemberben úgy ment, hogy a cashier ablakban választottam ki, mikor befizettem, alapból nem választja ki, de ott van/volt.

HDMike
Válasz SötétEgér kommentjére
2020. márc. 24. 17:53

River card

Sziasztok. Hogy lehet beállítani, hogy a rivert egyből mutassa? Köszi.

csabacz
Válasz Admin kommentjére
2020. márc. 24. 20:35

Hali
Kb. mennyi raket lehet termelni óránként 4 asztalon NL10 és NL25? Illetve milyen a mezőny ezeken a téteken?
Köszi!

allinkamikaze
Válasz csabacz kommentjére
2020. márc. 25. 13:48

Hali
Kb. mennyi raket lehet termelni óránként 4 asztalon NL10 és NL25? Illetve milyen a mezőny ezeken a téteken?
Köszi!

Ha a raket azért kérdezed hogy kiszámold mennyi lesz a rakebacket akkor azt sztem nincs az az ember aki kiszámolja sztem neked, mivel valószínű jó esetben teljesen random lesz, rossz esetben (elcsalják) vagy csak peches vagy és kb fele a vártnak.

Nemrég pörgettem ki a bronz sharkot, azaz táblázat szerint kb 4000$ raket termeltem mert +1 Crab is volt, és eddig 723,5$ pörgettem össze ami 18% körül van.
Nem tudom hogy befolyásolja-e, de nem maniac stílusba tolom a magas rake miatt hanem szolidba ehhez mérten olyan 3bb/100 körül nyertem eddig. De lehet másnak kijön a hosszútáv és hozza a táblázatot xD

illese
Válasz allinkamikaze kommentjére
2020. márc. 25. 14:19

Ha a raket azért kérdezed hogy kiszámold mennyi lesz a rakebacket akkor azt sztem nincs az az ember aki kiszámolja sztem neked, mivel valószínű jó esetben teljesen random lesz, rossz esetben (elcsalják) vagy csak peches vagy és kb fele a vártnak.

Volt egy cikk a PAn, hogy mi történik. Van egy szorzó, ami azt mondja meg, hogy mennyire szeretnek. Minél agyamentebben játszol és minél gyorsabban kattintasz annál nagyobb ez a szorzat. TAG nyerő játékosoknál nagyon alacsony.

KTomi_95
Válasz illese kommentjére
2020. ápr. 2. 9:32

Sziasztok

Olvastam,hogy más sem tudott befizetni,otp-s kártyáról vagy skrillről,de az Akadémiások megtudták oldani végül. A kérdésem az lenne,hogy aki hasonló cipőben járt,hogyan orvosolták végül a problémát?

Köszönöm előre is!

Bandesz87
Válasz Admin kommentjére
2020. ápr. 2. 14:50

Sziasztok!

Eddig tudtam skrillre befizetni mastercarddal, már nem lehet. Eddig tudtam paysafecard-al befizetni skrillre, már nem tudok mert elértem a 93400 forintos limitet. Jelenleg képtelen vagyok befizetni GGpokerre. Más termek számomra kilőve. Valakinek van ötlete? Létezik bank transfer vagy tudok esetleg skrillre utalni vajon a bankomból?

bebeto99
Válasz Bandesz87 kommentjére
2020. ápr. 2. 15:32

Sziasztok!

Eddig tudtam skrillre befizetni mastercarddal, már nem lehet. Eddig tudtam paysafecard-al befizetni skrillre, már nem tudok mert elértem a 93400 forintos limitet. Jelenleg képtelen vagyok befizetni GGpokerre. Más termek számomra kilőve. Valakinek van ötlete? Létezik bank transfer vagy tudok esetleg skrillre utalni vajon a bankomból?

Igen tudsz utalni is! Gondolom 2-3 nap míg jóváírják!

csiga19794
Válasz Admin kommentjére
2020. ápr. 2. 16:46

Ha kiírsz a pénzcserés topikba,h számlaszámra utalnál cserébe skrill euró/dollárért cserébe lehet gyorsabban megoldódna az ügyed.

Élő ügyfélszolgálat